young man puts eye cream in his face

Ανδρική Περιποίηση Προσώπου: «Φρόντισε Ό,τι Νιώθεις»

Ανδρικό face care και… είσαι στην ίδια ομάδα με την επιδερμίδα σου

Είσαι σε κάθε σου έκφραση γνήσιος και αυθεντικός; Ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις αποτυπώνεται στο πρόσωπό σου. Χαρά, ενθουσιασμός, ανυπομονησία, εκνευρισμός, θυμός, απορία… είναι όλα (ευτυχώς) εκεί,. Αν μάλιστα ανήκεις και στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ξέρεις ακόμα καλύτερα πως το πρόσωπό σου μπορεί να αλλάξει 1.000.000 όψεις στο νανοσεκόντ. Ένα σουτ που τελικά «έγλειψε δοκάρι», τα δεύτερα αγωνίας μέχρι να «μιλήσει» το VAR, το οφσάιντ που μέτρησε για γκολ, η σέντρα που άνοιξε το σκορ στο 5΄… οι μεγάλες φάσεις «γράφουν» στο πρόσωπό σου. Γι’ αυτό, χρειάζεται να το φροντίζεις καθημερινά. Ή αλλιώς… να φροντίζεις ό, τι νιώθεις.

 

 

Ούτε χρόνος ούτε κόπος ούτε πολύπλοκα βήματα

Για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου αποτελεσματικά στην καθημερινότητα, δεν χρειάζεται «αγώνας». Αρκεί απλώς: α) να κινηθείς έξυπνα, επιλέγοντας δύο εξειδικευμένα αποτελεσματικά προϊόντα για φρέσκο, ελαστικό, ενυδατωμένο δέρμα με λιγότερες ρυτίδες και β) να ακολουθείς ένα σταθερό πλάνο χρήσης τους, για να έχεις μέγιστα αποτελέσματα.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman on the beach with sand on her hands
Η Σημαντικότερη Αιτία της Φωτογήρανσης

Απλές, καθημερινές, εξπρές κινήσεις για φροντισμένο δέρμα:

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου ή μετά το ντους, είναι η κατάλληλη ώρα για ενυδάτωση, αφού η επιδερμίδα σου είναι ακόμα νωπή και θα απορροφήσει καλύτερα τα δραστικά συστατικά της κρέμας. Η Moisturizing Plus  θα σου προσφέρει 3πλη ενυδάτωση για φρέσκο και αισθητά πιο ελαστικό δέρμα που δεν θα σε «τραβάει» και παράλληλα θα λειάνει τις λεπτές γραμμές, για να συνεχίσεις να εκφράζεσαι άφοβα, όπως σου αρέσει, διατηρώντας τη νεανική σου όψη. Και επειδή η σύνθεση της Moisturizing Plus είναι πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες, μπορεί να λειτουργήσει άψογα και ως after-shave μετά το ξύρισμα, ώστε να αποφύγεις τους ερεθισμούς. Άπλωσέ τη στο πρόσωπο και τον λαιμό πρωί και βράδυ και νιώσε το δέρμα σου να επανορθώνεται και να σου χαρίζει διαρκώς μία αίσθηση άνεσης.

Μην ξεχάσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια! Όλη σου η εκφραστικότητα κρύβεται εκεί και όσο το πρόσωπό σου συσπάται τόσο το δέρμα σου «σπάει» στο σημείο και γίνεται πιο ευάλωτο στο να εμφανίσει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αν μάλιστα δεν κοιμάσαι επαρκώς ή εκτίθεσαι για πολλές ώρες σε οθόνες (υπολογιστές, tablet, κινητό) με μπλε φως που προκαλεί πρόωρη γήρανση ή βρίσκεσαι συχνά κάτω απ’ τον ήλιο που επίσης δημιουργεί ρυτίδες, τότε η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σου «βάλλεται» από παντού. Αρκεί να σκεφτείς ότι το δέρμα στο σημείο αυτό είναι έως και 10 φορές πιο λεπτό από το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο, για να καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να χάσει την ελαστικότητά του. Γι’ αυτό, θυμήσου πρωί και βράδυ, την Eye Care, την ειδικά σχεδιασμένη κρέμα ματιών που μειώνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής και χαρίζει ορατά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα. Άπλωσε μία μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια και κάνε μικρές ταμποναριστές κινήσεις με τον παράμεσο (το δάχτυλο που ασκεί τη μικρότερη πίεση από όλα τα δάχτυλα) μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα. Τόσο απλό και τόσο αποτελεσματικό!

Και κάτι τελευταίο αλλά όχι αμελητέο. Δεν χρειάζεται να είσαι «τύπος της περιποίησης» για να κάνεις τα βασικά για την επιδερμίδα του προσώπου σου. Τα στερεότυπα που θέλουν την καλλυντική φροντίδα αποκλειστικό προνόμιο της γυναίκας, ανήκουν στο παρελθόν. Το δέρμα μας έχει συγκεκριμένες ανάγκες από τη φύση του, ανεξαρτήτως φύλου, και όσο πιο πιστά τις καλύπτουμε τόσο πιο βελτιωμένη διατηρούμε την όψη και την υφή του. Συνέχισε να απολαμβάνεις το ματς με πάθος, συνέχισε να εκφράζεσαι με αυθεντικότητα, συνέχισε να φροντίζεις το πρόσωπό σου. Όσο βάζεις εσύ τους κανόνες, δεν υπάρχουν αμφίρροπα παιχνίδια.