layer skincare

Καθημερινή Περιποίηση Δέρματος: Ο Απόλυτος Οδηγός

Όπως ξέρετε η χρήση προϊόντων με τη σωστή σειρά μπορεί να σας χαρίσει μια υπέροχη επιδερμίδα. Αλλά με τόσα πολλά προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά, είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς.

Τι χρησιμοποιώ πρώτα; Ενυδατική κρέμα ή ορό; Πότε να τονώσω το δέρμα μου; Κάνω καθαρισμό πριν ή μετά την απολέπιση; Μην ανησυχείτε πια. Ακολουθείστε τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό για να οργανώσετε σωστά την καθημερινή σας περιποίηση.

 

Βήμα 1ο: Προϊόν καθαρισμού

Ο καθαρισμός αποτελεί τη σημαντική έναρξη της καθημερινής σας περιποίησης. Αφαιρεί τους ρύπους και το υπερβολικό σμήγμα ενώ αφήνει το δέρμα δροσερό και πιο δεκτικό στην απορρόφηση των ωφέλιμων συστατικών των προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

Το απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού De-make up 4 in 1 διαθέτει πολύπλευρη σύνθεση που καθαρίζει, τονώνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

 

Βήμα 2ο: Ορός

Οι οροί θα πρέπει να εφαρμόζονται σε βρεγμένο δέρμα, οπότε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακριβώς μετά τον καθαρισμό όσο το δέρμα σας είναι ακόμη νωπό. Οι οροί μοιάζουν με μικρά μαγικά φίλτρα και είναι πλούσια σε υπέροχα ενεργά συστατικά που βοηθούν το δέρμα σας να δείχνει στα καλύτερά του.

Ο ορός με αντιγηραντική και αναζωογονητική δράση Revitalizing Serum περιέχει ενεργά συστατικά που προσφέρουν οξυγόνο στο δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητά του και μειώνοντας τις ρυτίδες. Η χρήση ορού βοηθά το δέρμα σας να επωφεληθεί στο μέγιστο από τις κρέμες ημέρας ή νυκτός που θα ακολουθήσουν.

 

Βήμα 3ο: Προϊόν ενυδάτωσης

Είτε πρόκειται για προϊόν πρωινής είτε νυχτερινής ενυδάτωσης, η επαναφορά της φυσικής υγρασίας του δέρματος είναι απαραίτητη μετά τον καθαρισμό για όλους τους τύπους του δέρματος.

Απλώστε την κρέμα με απαλό μασάζ προκειμένου να αυξήσετε την κυκλοφορία και την απορρόφησή της.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman washing face
Σωστός Καθαρισμός Προσώπου: Πώς θα τον Πετύχετε (Infographics)

Η ενυδατική μας κρέμα Moisturizing Plus Cream αποτελεί το κατάλληλο προϊόν μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή ορού. Η κρέμα περιέχει ένα ειδικό μείγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος με κοινό στόχο την ενυδάτωση όλων των στοιβάδων του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά από σύκο και τα φυτικά εκχυλίσματα παρέχουν ανακούφιση και αντιοξειδωτική προστασία.

 

Βήμα 4ο: Κρέμα ματιών

Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Το δέρμα εκεί είναι λεπτό και ευαίσθητο και συνεπώς, μια από τις πρώτες περιοχές που εμφανίζει τα σημάδια της γήρανσης. Χρησιμοποιείστε την αντιρυτιδική μας κρέμας για την περιοχή γύρω από τα μάτια Eye Cream για να τα αποτρέψετε ή να τα επιβραδύνετε. Συσφίγγει και αναπλάθει το δέρμα γύρω από τα μάτια προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση και ελαχιστοποιώντας τις ρυτίδες.

Τα ενεργά συστατικά της κρέμας αφήνουν το δέρμα ενυδατωμένο και τονωμένο ενώ του χαρίζουν νεανική όψη.

 

Βήμα 5ο: Αντηλιακό

Ένα από τα καλύτερα προϊόντα με την καλύτερη αντιγηραντική δράση είναι το αντηλιακό. Αν και συχνά το παραλείπουμε, τα αντηλιακά προϊόντα εμποδίζουν τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες να διεισδύσουν στο δέρμα και να επιταχύνουν την εμφάνιση ρυτίδων και πανάδων.

Χρησιμοποιήστε το πρωτοπόρο αντηλιακό μας Sun Screen Velvet Face Cream SPF 50+ στο τέλος της καθημερινής σας περιποίησης. Αν χρησιμοποιήσετε επιπλέον προϊόντα πάνω από το αντηλιακό σας, δεν θα απορροφηθούν στο δέρμα καθώς θα τις εμποδίσει η δράση του.

Ένας εύκολος τρόπος για να θυμάστε τη σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων είναι «από το ελαφρύτερο στο βαρύτερο» ώστε τα πιο παχύρρευστα και βαριά προϊόντα να εφαρμόζονται στο τέλος πάνω από όλα τα υπόλοιπα.