Προβιοτικά & Στοματική Υγιεινή

Αν τελευταία αναρωτιέστε πως θα ενισχύσετε τη στοματική σας υγιεινή με φυσικό τρόπο, η απάντηση είναι: με τη χρήση προβιοτικών! Μπορεί εμείς να μην αντιλαμβανόμαστε το εσωτερικό του στόματός μας σαν «σπίτι», όμως στην πραγματικότητα πολλοί μικροοργανισμοί κατοικούν στην οδοντοστοιχία μας.

περισσότερα

Επιλέξαμε για σένα:

Οι ασθένειες των ούλων και η υπερανάπτυξη βακτηριδίων στο στόμα δεν ευθύνονται μόνο για την απώλεια δοντιών αλλά έχουν συνδεθεί…

Θέλεις να μαθαίνεις τα νέα μας;

Πάτησε εδώ

και κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter με ένα μόνο κλικ!

Λίγα λόγια ακόμα:

Προβιοτικά & Στοματική Υγιεινή

Κάποιοι μικροοργανισμοί λειτουργούν επιβαρυντικά για την υγεία του στόματός, κάποιοι αντίθετα την ενισχύουν, όλοι όμως είναι απαραίτητοι και αποτελούν προϋπόθεση για τη στοματική υγεία. Δυστυχώς, οι συνήθειες του σύγχρονου τρόπους ζωής όπως η διατροφή και το κάπνισμα, πολλές φορές διαταράσσουν την ισορροπία μεταξύ τους, αφήνοντας το στόμα μας εκτεθειμένο σε διάφορους κινδύνους. Τη σωστή αναλογία μεταξύ των «καλών» και των «κακών» βακτηρίων, εξασφαλίζει η λήψη προβιοτικών στοματικής φροντίδας τα οποία μπλοκάρουν τη δράση και την ανάπτυξη των εξωτερικών εισβολέων. Αν λοιπόν, ψάχνετε έναν ολοκληρωμένο οδηγό αρθρογραφίας σχετικά με τα προβιοτικά και τη στοματική υγιεινή για να μάθετε πως θα αποκτήσετε υγιή ούλα, γερά δόντια και καθαρή αναπνοή, πως θα αντιμετωπίσετε την τερηδόνα και γενικά πως θα υποστηρίξετε την υγεία του στόματός σας, σωστά βρίσκεστε σε αυτή την ενότητα!