woman lays by the sea

Καλοκαιρινά Αξεσουάρ & Προϊόντα Περιποίησης

Είναι πρωί και ετοιμάζεστε να φύγετε απ’ το σπίτι για να τακτοποιήσετε τις τελευταίες σας υποχρεώσεις σας πριν τις διακοπές. Μαζί με τα απαραίτητα, ρίχνετε στην τσάντα σας και ένα μπουκαλάκι νερό, για να δροσιστείτε μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Συνετή απόφαση, όχι όμως αρκετή. Υπάρχουν 4 ακόμη πράγματα που χρειάζεστε μέσα στο ανυπόφορο καμίνι της πόλης, για να προστατευθείτε και να ανακουφιστείτε.

 

  • Η μόδα γυρίζει και… δροσίζει

Η βεντάλια, το αγαπημένο αξεσουάρ των γιαγιάδων μας επιστρέφει δυναμικά στη μόδα, αποθεώνεται από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και ανακηρύσσεται το πιο κομψό αξεσουάρ της σεζόν. Κυκλοφορεί στη ανανεωμένη της εκδοχή, με άπειρα σχέδια και υπέροχα χρώματα -για να μη θυσιάσετε το στιλ στο βωμό της πρακτικότητας- και είναι το πιο εύκολο και γρήγορο «όπλο δροσιάς» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, όσο κινείστε στην πόλη. Μη διστάζετε λοιπόν να τη βάλετε και κυρίως… να τη βγάλετε από την τσάντα σας.

 

  • Χείλη ενυδατωμένα και προστατευμένα

Το ξέρατε ότι τα χείλη είναι ακόμα πιο λεπτά και ευαίσθητα απ’ ό,τι το υπόλοιπο δέρμα μας και περιέχουν λιγότερα μελανοκύτταρα; Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιο ευάλωτα στις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης, έχουν γενικά την τάση να ξηραίνονται, να αφυδατώνονται και να «σκάνε» εύκολα, πόσο μάλλον όταν είναι εκτεθειμένα στον ήλιο. Έτσι, το απλό lip balm που είχατε όλο τον χειμώνα μαζί σας, τώρα πια δεν αρκεί. Το καλοκαίρι, χρειάζεστε ένα ενυδατικό χειλιών με αντηλιακή προστασία και όχι μόνο.  Γι’ αυτό, ρίξτε στην τσάντα σας ένα Active Sun Screen Lip Balm SPF 50+ . Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 3 δράσεις συγκεντρώνει η μοναδική αυτή ενεργή προστασία χειλιών, προσφέροντας:

1) πολύ υψηλή ηλιοπροστασία που διαρκεί

2) παρατεταμένη ενυδάτωση και προστασία από την αφυδάτωση, χάρη στους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και τα φυτικά έλαια που περιέχει

3)  προστασία από τη φωτο- και χρονο- γήρανση.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman smiles under the sun
Φωτογήρανση & Προστασία από τον Ήλιο

 

  • Ολική αναζωογόνηση

Όσο θα διασχίζετε βιαστικές τους δρόμους της πόλης, για να τα προλάβετε όλα, η ζέστη θα είναι ακόμη πιο «αμείλικτη» μαζί σας, κάνοντάς σας να ζεσταίνεστε και να ιδρώνετε περισσότερο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή που η «φούντωση» δεν θα είναι πια υποφερτή, κάντε μια στάση.  Βγάλε από την τσάντα σας το Anti-Thermal Spring Sea Water Mist, το μοναδικό καταπραϋντικό σπρέι νερού που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη απ’ τον ήλιο επιδερμίδα και την ενυδατώνει. Ψεκάστε το στο πρόσωπό σας και μπείτε σ’ ένα μοναδικό σύννεφο δροσιάς που θα σας φρεσκάρει στο μάξιμουμ. Κι επειδή διψούν και ο λαιμός, ο σβέρκος και το ντεκολτέ σας, ξεδιψάστε τα και αυτά με το θαυματουργό σπρέι. Θυμηθείτε όμως και τα χέρια σας! Κρατάγατε τόση ώρα την τσάντα σας με σηκωμένο τον βραχίονα που η κλείδωση μπροστά από τον αγκώνα είναι σίγουρα ιδρωμένη. Ίσως και οι κλειδώσεις πίσω από τα γόνατα που χρειάζονται και αυτές ένα «φσιτ»  αναζωογόνησης. Ευτυχώς, η ειδική βαλβίδα του σπρέι που προσφέρει πολύ εύκολο ψεκασμό με ομοιόμορφο τρόπο, δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Λίγες σταγόνες και στα μπράτσα για έξτρα αίσθηση δροσιάς και αυτοπεποίθηση και είστε έτοιμη να συνεχίσετε τη διαδρομή σας.

 

  • Η δροσιά επικεφαλής

Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο ότι ένα μαντήλι στα μαλλιά είναι «σανίδα σωτηρίας» μέσα στον καύσωνα αλλά θυμάστε πάντα να πάρετε ένα μαζί σας; Αυτή φορά, βάλτε ένα στην τσάντα επειγόντως και χρησιμοποιήστε το όπως σας εξυπηρετεί. Μπορείτε να το φορέσετε γύρω από το κεφάλι σας για να συγκρατήσετε τα μαλλιά από το μέτωπο που συνεχώς ιδρώνει ή να πιάσετε τα μαλλιά αλογοουρά, για να ανακουφίσετε και τον αυχένα. Αν πάλι το λιοπύρι δεν αντέχεται άλλο, ψεκάστε στο μαντήλι λίγες σταγόνες από το καταπραϋντικό σας σπρέι νερού και φορέστε το γύρω απ’ το λαιμό σας, για να σας κρατήσει ενυδατωμένες. Κομψότητα και πολύ-χρηστικότητα σε ένα!

Βάλτε τώρα στην τσάντα σας τα 4 δροσιστικά «σύνεργα», για να μην τα ξεχάσετε την επόμενη φορά που θα βγείτε στην πόλη και αν ακόμα δεν κερδίσετε τον πόλεμο με τον υδράργυρο, τουλάχιστον θα κερδίσετε τη μάχη.