woman face in the sea

Αντηλιακό προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες!

Πολύ συχνά, όσοι διαθέτουν λιπαρή επιδερμίδα αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν αντηλιακό, εκθέτοντας όμως έτσι την επιδερμίδα τους στους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας. Ποιες είναι όμως οι σκέψεις που τους αποθαρρύνουν από το να γίνουν φίλοι με το αντηλιακό;

  • «Λιπαρότητα στη λιπαρότητα; Καλύτερα όχι!»

Mία κλασική αντίληψη που επικρατεί για το αντηλιακό γενικά είναι πως, ως πλούσια, παχύρρευστη κρέμα «μπουκώνει» το δέρμα και δεν το αφήνει να αναπνέει. Ειδικά τα άτομα με περίσσια παραγωγή σμήγματος, θέλουν να αποφύγουν ένα ακόμη πιο λιπαρό δέρμα που ασφυκτιά.

  • «Και αν βγάλω σπυράκια;»

Κανείς δεν θέλει να αντικρίσει ξαφνικά στον καθρέφτη ένα πρόσωπο με ατέλειες. Πόσο μάλλον τα άτομα με λιπαρή επιδερμίδα που είναι πιο επιρρεπή στο να τις εμφανίσουν. Ένα αντηλιακό με πολύ παχύρρευστη σύνθεση και λιπαρή υφή, μπορεί όντως να φράξει τους πόρους τους και να οδηγήσει σε συμπτώματα ακμής ή να επιδεινώσει υπάρχοντα σπυράκια και κοκκινίλες.

  • «Ποιος θέλει να γυαλίζει; Όχι εγώ!»

Τα αυξημένα ποσοστά λιπαρότητας συνήθως συνοδεύονται από μία γυαλάδα στην όψη του δέρματος, που ειδικά το καλοκαίρι, παραπέμπει σε ιδρωμένη επιδερμίδα, δημιουργώντας μία κάπως άβολη εικόνα κατά τις συναναστροφές μας. Ο φόβος λοιπόν πως το αντηλιακό θα κάνει την επιδερμίδα τους να γυαλίζει ακόμη περισσότερο, οδηγεί όσους έχουν λιπαρό δέρμα στο να πουν όχι στο αντηλιακό.

Τέλος οι δεύτερες σκέψεις

Εάν διαθέτετε λιπαρή επιδερμίδα και διστάζετε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό προσώπου, είναι ώρα να ξεχάσετε τους προβληματισμούς σας. Για να χαίρεστε τις στιγμές σας στον ήλιο με την αναγκαία ηλιοπροστασία, χωρίς να θυσιάζετε τη δερματική σας άνεση ή να κάνετε συμβιβασμούς στην παράμετρο «αισθητική», εμπιστευθείτε τα αντηλιακά Sun Screen Velvet. Την πρωτοποριακή σειρά με την καινοτόμο Second Skin Technology, αποκλειστική πατέντα της FREZYDERM, που διαθέτει άριστη καλλυντική συμπεριφορά, για να προσφέρει πέρα από προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη Α & Β, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία1) και μοναδική καλλυντική ευχαρίστηση.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

young people with sunglasses taking selfie
Κινδυνεύουν οι Millennials από Πρόωρη Φωτογήρανση;

Γιατί τα Sun Screen Velvet είναι ιδανικά ΚΑΙ για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα;

  • Γιατί έχουν βελούδινη υφή και ανάλαφρη, μη λιπαρή αίσθηση. Δημιουργούν ένα αόρατο δεύτερο δέρμα που δεν αφήνει λευκή χροιά, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει.
  • Γιατί δεν κλείνουν τους πόρους. Διαθέτουν μη φαγεσωρογόνο σύνθεση2 είναι υποαλλεργικά και συμβατά με θεραπείες κατά της ακμής.
  • Γιατί προσφέρουν ματ όψη, για 6 ώρες, καθώς απορροφούν το σμήγμα. Ό,τι ακριβώς αναζητάτε από ένα αντηλιακό προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες.

Και βέβαια, πέρα από το ότι προσφέρουν άριστη ηλιοπροστασία και δερματική άνεση, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet ξεχωρίζουν και για το γεγονός ότι δεν επιβαρύνουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον, διαθέτοντας φίλτρα που:

  • ΔΕΝ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ3
  • ΔΕΝ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ3 ΚΑΙ
  • ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ4, ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τίποτα δεν σας εμποδίζει να χαρείτε το φετινό καλοκαίρι με τη λιπαρή σας επιδερμίδα και προστατευμένη και άνετη. Γιατί αποτελεσματική ηλιοπροστασία και καλλυντική ευχαρίστηση, χωρούν περίφημα στην ίδια πρόταση.

  1. SPF and UVAPF Determinationclinical test, Φαρμακευτική & Ιατρική Σχολή του Παν/μίου της Pavia-Ιταλία 2011, Evaluation of absorption % in VIS & IR spectrum, Φαρμακευτική & Ιατρική Σχολή του Παν/μίου της Pavia-Ιταλία 2015
  2. Evaluation of the ocular tolerability & non comedogenicity – clinical test, Φαρμακευτική & Ιατρική Σχολή του Παν/μίου της Pavia-Ιταλία 2013
  3. Μελέτη και αξιολόγηση διαπερατότητας UV-φίλτρων αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) από ανθρώπινο δέρμα.
  4. Μελέτη προσδιορισμού περιβαλλοντικού αποτυπώματος- Προσδιορισμός αντηλιακών φίλτρων των αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) στο θαλασσινό νερό.