άνθος αλατιού για βουλωμένη μύτη

Άνθος Αλατιού Μεσολογγίου και Ρινική Συμφόρηση Τέλος

Η δύναμη της φύσης νικάει κάθε εμπόδιο. Ειδικά τα εμπόδια της μύτης που φράζουν την ελεύθερη αναπνοή. Ανακαλύψτε τα πάντα για τον Ανθό Αλατιού Μεσολογγίου, το θαυματουργό συστατικό της θάλασσας που αντιμετωπίζει τη ρινική συμφόρηση θεαματικά και βγάζει τη φύση πάντα «ασπροπρόσωπη».

 

Θησαυρός με Θ κεφαλαίο

Όταν υπάρχει καταρροή, συνάχι κ.λπ., το αλάτι δρα απίστευτα ευεργετικά κατά του προβλήματος. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την πεμπτουσία του αλατιού: τον Ανθό Αλατιού Μεσολογγίου. Τι κάνει όμως αυτό το δώρο της φύσης τόσο ξεχωριστό και πολύτιμο;

 

Η μοναδική αξία του «δυσεύρετου»

Ούτε με μηχανήματα, ούτε με μαζικές μεθόδους παραγωγής. Ο Ανθός Αλατιού Μεσολογγίου συλλέγεται αποκλειστικά με το χέρι, χωρίς καμία μηχανική παρέμβαση. Οι εξειδικευμένοι εργάτες της περιοχής χρησιμοποιούν μόνο ειδικά ξύλινα εργαλεία και εφαρμόζουν μία πολύ παλιά τεχνική. Όσο για τον τρόπο παραγωγής του, κρύβει και αυτός μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα: καθώς στεγνώνει στις Αλυκές Μεσολογγίου ο αφρός που δημιουργείται στην επιφάνεια του νερού, δημιουργείται η αφρίνα. Οι νιφάδες της συλλέγονται από την κορυφή κάθε στοίβας από αλάτι που βρίσκεται στις κοιλότητες των βράχων κοντά στις ακτές και μετά ο Ανθός πλένεται και ξηραίνεται στον ήλιο.

 

Η σπάνια εύρεση του «αγνού»

 Μη έχοντας υποστεί καμία χημική επεξεργασία και μη περιέχοντας καμία πρόσθετη ουσία, ο Ανθός Αλατιού Μεσολογγίου βρίσκεται στην πιο αγνή και ακατέργαστη μορφή του. Έτσι, καταφέρνει να διατηρεί:

  • ένα σημαντικό ποσοστό υγρασίας
  • το φυσικό κάτασπρο χρώμα του (που δεν έχει υποστεί καμία λεύκανση όπως το κοινό αλάτι)
  • την ξεχωριστή υφή του με την κρυσταλλική μορφή
  • την απαλή του γεύση.

Δεν είναι όμως μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Ανθού Αλατιού Μεσολογγίου που διατηρούνται άθικτα. Το τι συμβαίνει μέσα στις νιφάδες, είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman sleeping
Στάδια Ύπνου: Τι Συμβαίνει και Μεταμορφώνεται το Δέρμα

Τα κρυμμένα οφέλη του «ακατέργαστου»

 Το γεγονός ότι δεν έχει προστεθεί καμία έξτρα ουσία ούτε έχει αφαιρεθεί από τη σύστασή του και δεν έχει μεσολαβήσει κανένα είδος επεξεργασίας, κάνει τον Ανθό Αλατιού Μεσολογγίου να διατηρεί ατόφια όλα τα άλατα και ιχνοστοιχεία του που δεν είναι και λίγα. Συγκεκριμένα, περιέχει 92 μεταλλικά στοιχεία ενώ το κοινό επεξεργασμένο αλάτι μόνο 2!  Αυτά τα άλατα και ιχνοστοιχεία ευνοούν με τη σειρά τους σε μεγάλο βαθμό την υγεία της ρινικής κοιλότητας, αφού:

  • Προστατεύουν από τις ρινικές λοιμώξεις
  • Μειώνουν τη ρινική συμφόρηση
  • Προσφέρουν ήπια αντισηψία.

 

Από τις Αλυκές Μεσολογγίου στις υπηρεσίες της ρινικής σας αποσυμφόρησης

Με τόσα πολλά και δραστικά οφέλη στη ρινική κοιλότητα, πώς θα μπορούσε να μην αξιοποιηθεί η δύναμή του Ανθού Αλατιού στην «απελευθέρωση» της μπουκωμένης σας μύτης; Και μάλιστα, όχι μόνη της αλλά με τη βοήθεια ενός προσεκτικά επιλεγμένου συνδυασμού δραστικών συστατικών φυτικής προέλευσης, με επίσης ωφέλιμη δράση στην υγεία της ρινικής κοιλότητας. Όλα αυτά, σας περιμένουν στα Nazal Cleaner, τα νέα υπέρτονα αλατούχα διαλύματα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ρινικών παθήσεων. Και τα 6 προϊόντα της σειράς, περιέχουν χλωριούχο νάτριο που προέρχεται από εξαιρετικής ποιότητας Ανθό Αλατιού από την περιοχή του Μεσολογγίου και είναι ειδικά σχεδιασμένα να δρουν κατά της ρινικής συμφόρησης, ανάλογα με την αιτία που τα προκαλεί. Συγκεκριμένα:

 

  • Απομακρύνουν τη βλέννα με ωσμωτική δράση
  • Απελευθερώνουν φυσικά την αναπνοή
  • Ενυδατώνουν και καταπραΰνουν τον ερεθισμένο βλεννογόνο
  • Ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του κρυολογήματος,
  • της αλλεργικής ρινίτιδας, της ιγμορίτιδας
  • Προφυλάσσουν από τη μέση ωτίτιδα
  • Καθαρίζουν και τονώνουν άμεσα τον ρινικό βλεννογόνo

Και επειδή όταν μιλάμε για φυσικό τρόπο αποσυμφόρησης, δεν χωρούν «αστερίσκοι», κανένα από τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχει κορτιζόνη ή άλλες φαρμακευτικές ουσίες και δεν προκαλεί φαινόμενα εθισμού και εξάρτησης ή φαρμακευτική ρινίτιδα.

 

Ανακαλύψτε σήμερα την ασύγκριτη δράση του Ανθού Αλατιού Μεσολογγίου επιλέγοντας το Nazal Cleaner αποσυμφορητικό σπρέι που χρειάζεται η δική σας μπουκωμένη μύτη- και θα καταλάβετε γιατί η φύση κλείνει μέσα της το καλύτερο δώρο, για να ανοίξει η ρινική σας οδός.