race for the cure frezyderm

Στηρίζουμε τον Αγώνα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Τρέχουμε στον δρόμο της ελπίδας και της δύναμης

Χιλιάδες γυναίκες στη χώρα μας πάλεψαν με την λέξη «καρκίνος» και βγήκαν νικήτριες. Μαζί τους και μαζί με όλους εσάς, η FREZYDERM θα γιορτάσει το μήνυμα της ζωής και της αισιοδοξίας ως επίσημος χορηγός στο Greece Race for the Cure® 2018, τον Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωή» Αθήνας, για 10η συνεχή χρονιά.

Με αφετηρία το Ζάππειο, η ομάδα της FREZYDERM θα είναι εκεί για να υποστηρίξει ενεργά τον αγώνα για τη ζωή αλλά και για να ενημερώσει το κοινό για τις ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας που έχει το δέρμα την περίοδο που δέχεται ογκολογικές αγωγές.

 

Πώς φθείρει η αντικαρκινική θεραπεία το δέρμα μας

Η πάροδος του χρόνου, η ηλιακή ακτινοβολία, η θερμότητα, οι ρύποι ταλαιπωρούν, γερνούν και αφυδατώνουν ούτως ή άλλως το δέρμα μας που βέβαια έχει τη δυνατότητα να προστατεύεται από τους εχθρούς του. Υπάρχουν όμως και παράγοντες που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερες βλάβες στο δέρμα, όπως είναι οι αντικαρκινικές αγωγές. Κι αυτό γιατί τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες αυτές μπορεί να προκαλέσουν από απλή ξηρότητα και αίσθηση τραβήγματος έως και δημιουργία σκληρύνσεων και ρωγμών, περίπτωση κατά την οποία χρειάζεται ιατρική καθοδήγηση. Επιπλέον, μπορεί να παρατηρηθεί  ξεφλούδισμα του δέρματος και υπερευαισθησία στον ήλιο.

 

Η εντατική εξειδικευμένη δερματική φροντίδα είναι η απάντηση

Όσο μεριμνούμε καθημερινά για την εντατική περιποίηση που δέρματος που υπόκειται σε αντικαρκινική αγωγή, τόσο το βοηθάμε να ενυδατωθεί σε βάθος, να επανακτήσει την κανονική υφή και την ελαστικότητά του, να αναδομηθεί και να επανέλθει στην υγιή του κατάσταση. Η FREZYDERM,  λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ιδιαίτερες ανάγκες για βαθιά φροντίδα, διαθέτει μία ευρεία σειρά δερματολογικά ελεγμένων πολυλειτουργικών προϊόντων τα οποία υπόσχονται επανόρθωση του ταλαιπωρημένου δέρματος:

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman blows dandelion
Αντιμετώπιση Αλλεργίας: 5 tips για να την Προλάβετε
  • Ενυδάτωση: το Α και το Ω για το πρόσωπο: Η καθημερινή ενυδάτωση προσώπου και λαιμού είναι από τα βασικά βήματα, για να αποκατασταθεί η χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας σας. Ανάλογα με τις ανάγκες ου δέρματός σας και την ηλικία σας, στη σειρά ενυδατικής περιποίησης της FREZYDERM θα βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε. Αν, για παράδειγμα, χρειάζεστε μία κρέμα με λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, κατάλληλη για ηλικίες 20+, η Moisturizing 24h Cream είναι η κατάλληλη επιλογή για να κλειδώσετε την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας σας και να τη νιώθετε ενυδατωμένη, ακόμα και 7 ώρες μετά την εφαρμογή. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο ξηρές επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από τη βαθιά ενυδάτωση της Moisturizing Plus Cream με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος που φτάνουν και στα τρία επίπεδα της επιδερμίδας. Όσο για τη Moisturizing Rich Cream, είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς που διαθέτετε ώριμη επιδερμίδα με έντομα σημάδια ξηρότητας κα αφυδάτωσης και ζητάτε μία πλούσια κρέμα όχι μόνο με ενυδατική αλλά και με αντιγηραντική δράση.

 

  • Περιποίηση σώματος και θρέψη του δέρματος: Τα συχνά ντους, ειδικά με ζεστό νερό μπορούν να επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την ξηρότητα της ήδη εύθραυστης επιδερμίδας σας. Γι’ αυτό, είναι απαραίτητο αφενός να προτιμάτε το χλιαρό νερό και να χρησιμοποιείτε ένα πολύ απαλό σφουγγάρι, για να αποφύγετε την τριβή που επιτείνει τους ερεθισμούς και αφετέρου να επιλέγετε ένα καθαριστικό σώματος ειδικά μελετημένο για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, όπως είναι το Body Shower Revitalizing Cleanser. Πλούσιο σε ενεργά συστατικά, δημιουργήθηκε για να ενυδατώσει και να αυξήσει την αντοχή του δέρματός σας και να σας ανακουφίσει από τον κνησμό. Μετά το ντους και αφού σκουπιστείτε ταμποναριστά, για να μην ερεθίσετε κι άλλο την περιοχή, απλώστε στο δέρμα σας το πλούσιο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Christialen Emulsion που θα ενυδατώσει άμεσα και σε βάθος την επιδερμίδα σας και αποκαταστήσει την ελαστικότητά της.

 

  • Φροντίδα για γερά μαλλιά: Μία από τις πιο συχνές παρενέργειες των ογκολογικών θεραπειών είναι η απώλεια των μαλλιών. Μετά από ένα διάστημα όμως, η τριχοφυΐα επανέρχεται και σε αυτή τη φάση, είναι σημαντικό να την ενισχύσετε ώστε να επανακτήσετε πλούσια, δυνατά, υγιή μαλλιά. Για να ενδυναμώσετε τους θύλακες της τρίχας, η FREZYDERM σας προτείνει το τριχοτονωτικό σαμπουάν Hair Force Shampoo Women που ισχυροποιεί την αγκίστρωση της ρίζας στο δέρμα και αυξάνει τη δύναμη των μαλλιών κατά 75%.

 

  • Αποκατάσταση και προστασία των ξηρών χεριών: Η ξηρότητα της επιδερμίδας σας μπορεί να επεκταθεί και στην περιοχή των χεριών σας, αφήνοντας σημάδια τραχιάς όψης. Σε αυτήν την περίπτωση, η Dermofilia Hand Cream είναι η κρέμα που θα ενισχύσει τον προστατευτικό φραγμό και θα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί για 4 περίπου ώρες.

 

  • Ανάπλαση των σκασμένων ποδιών: Εάν και η εικόνα των ποδιών σας μαρτυρά ξηρότητα και ανελαστικότητα, μπορείτε να εμπιστευθείτε τη Frezyfeet Revital Cream, τη θρεπτική κρέμα που ενυδατώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα και επουλώνει τυχόν ρωγμές και σχισίματα.

 

Με ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη, δίνουμε το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπισθεί και με τα εξειδικευμένα προϊόντα της FREZYDERM φροντίζουμε το δέρμα μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τη φθορά του.