couple cuddles and smile

Πώς Θα Επιλέξω Την Καλύτερη Οδοντόκρεμα;

Το εύρος προϊόντων λεύκανσης δοντιών από το σπίτι  είναι μεγάλο και  η επιλογή της κατάλληλης οδοντόκρεμας που θα μας χαρίσει ένα αστραφτερό χαμόγελο, φαίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση. Όμως, αν αποκωδικοποιήσουμε τι σημαίνει «βρίσκω την κατάλληλη για εμένα λευκαντική οδοντόκρεμα» τα πράγματα μπορούν να απλοποιηθούν εξαιρετικά. Για να επιλέξουμε σωστά, λαμβάνουμε υπόψη τα παρακάτω σημαντικά κριτήρια που θέλουμε να πληροί η λευκαντική μας οδοντόκρεμα.

Θέλουμε ένα προϊόν ποιοτικό. Η επωνυμία του είναι ένας πρώτος καλός οδηγός για να ξέρουμε ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που επιθυμούμε να έχει.

Αναζητάμε ασφάλεια. Από τον σχεδιασμό και την παραγωγή του, με την επιλογή  ασφαλών πρώτων υλών.

Επιθυμούμε μία σύνθεση με επιστημονικό υπόβαθρο. Η ειδικά μελετημένη σύνθεση του προϊόντος συνδυαστικά με έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ενεργών συστατικών λευκαντικής δράσης θα εξασφαλίσει τις υψηλές επιδόσεις  του προϊόντος.

Η καλύτερη οδοντόκρεμα χρειάζεται να είναι αποτελεσματική. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε να δούμε ορατή χρωματική διαφορά στον τόνο των δοντιών μας σε εύλογο διάστημα μετά τη χρήση της οδοντόκρεμας, με απομάκρυνση των κηλίδων και των δυσχρωμιών.

Είναι πολύ σημαντικό να μη φθείρεται το σμάλτο των δοντιών.  Πολύ συχνά επιτυγχάνεται το επιθυμητό λευκαντικό αποτέλεσμα αλλά παράλληλα υπάρχει φθορά στα δόντια. Η ενδεδειγμένη επιλογή λευκαντικής οδοντόκρεμας είναι αβλαβής για την οδοντίνη.

Μας ενδιαφέρουν και τα βασικά της στοματικής φροντίδας. Η λευκαντική οδοντόκρεμα είναι ένα προϊόν που θα χρησιμοποιούμε καθημερινά για ένα διάστημα, γεγονός που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε και προστασία από τερηδόνα.

Θέλουμε αποτέλεσμα δροσερής αναπνοής.  Είναι ούτως ή άλλως ζητούμενο από μία οδοντόκρεμα να μας αφήνει ευχάριστη γεύση, είτε πρόκειται για μία οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης είτε για μία με λευκαντική δράση.

Η εργονομία έχει επίσης αξία. Όσο πιο πρακτική και εύχρηστη είναι η συσκευασία της οδοντόκρεμας τόσο πιο πολύ θα ενθαρρυνόμαστε να τη χρησιμοποιούμε 2-3 φορές τη μέρα.

Υπάρχουν επιλογές που ανταποκρίνονται στα παραπάνω κριτήρια;

Οι εξειδικευμένες λευκαντικές οδοντόκρεμες της FREZYDERM συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συνιστούν την ιδανική λευκαντική φροντίδα για τα δόντια μας , ώστε να χαρούμε ένα αστραφτερό χαμόγελο.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

white teeth
Λεύκανση δοντιών: Τι πρέπει να γνωρίζω;
  • Διαθέτουν την ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία της FREZYDERM
  • Σχεδιάζονται και παράγονται με υψηλά επιστημονικά κριτήρια
  • Διαθέτουν καινοτόμες συνθέσεις με προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά λευκαντικής δράσης
  • Προσφέρουν αποτελεσματική δράση στην επαναφορά του ομοιόμορφου τόνου των δοντιών για ορατό αποτέλεσμα χρωματικής αντίθεσης
  • Λευκαίνουν χωρίς να καταστρέφουν το σμάλτο1, αφού είναι αποδεδειγμένα αβλαβείς για την οδοντίνη βάσει του δείκτη RDA τους2
  • Προστατεύουν από τερηδόνα και καταπολεμούν τη μικροβιακή πλάκα
  • Προσφέρουν παρατεταμένη γεύση και δροσιά

Για φυσικά λαμπερό χαμόγελο, ανακαλύψτε τη Whitening Toothpaste . Εξαλείφει τις μόνιμες και ημιμόνιμες δυσχρωμίες και κηλίδες και έχει σύνθεση στηριγμένη στην τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου για μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση. Για ένα άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης, χρησιμοποιούμε Instant Whitening Blue Toothpaste . Βασίζεται σε έναν μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσα και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, ενώ για συνδυαστική λεύκανση δοντιών με στίλβωση και καθαρισμό, υπάρχει η Black & Polish Toothpaste. Με τον ενεργό άνθρακα στην «καρδιά» της σύνθεσής της απομακρύνει αποτελεσματικά δυσχρωμίες και κηλίδες ενώ οι κόκκοι περλίτη προσφέρουν extra καθαρισμό και λάμψη.

Προσθέστε σε όλα αυτά και την ειδικά μελετημένη, εργονομική συσκευασία τους:

  • Χρησιμοποιούνται εύκολα με ένα χέρι
  • Έχουν ειδικό μηχανισμό που προωθεί το 100% της οδοντόκρεμας που περιέχεται στη συσκευασία
  • Στέκονται όρθιες χωρίς να χρειάζονται θήκη.

Τέλος, δεν ξεχνάμε πως η καλύτερη οδοντόκρεμα είναι αυτή που ικανοποιεί τις προσωπικές, εξατομικευμένες μας ανάγκες για λευκότερα δόντια και αστραφτερό χαμόγελο που ακτινοβολεί λάμψη, σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

 

 

1.Με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται με τον ενδεδειγμένο τρόπο και στους ασθενείς που επιτρέπεται

2.In vitro μελέτη Εκτίμησης Δείκτη Αποτριβής (Relative Dentin Abrasiveness-RDA) σύμφωνα με το ISO 1 1609:2017 με τη μέθοδο του προφιλομετρικού ισοδύναμου και τη χρήση του οπτικού προφιλόμετρου (Bruker, ContourGT, Berlin, Germany). Όλες οι μετρήσεις έλαβαν μέρος στα Εργαστήρια Οδοντικής Χειρουργικής και Βασικών Οδοντιατρικών Επιστημών της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.