anti-ageing body cream

Γιατί να Χρησιμοποιήσετε Αντιγηραντική Κρέμα Σώματος;

Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας… του προσώπου. Μπορεί να πιστεύετε ότι το πέρασμα του χρόνου αφήνει τα σημάδια του μόνο γύρω απ’ τα μάτια, τα χείλη, τα ζυγωματικά και τον λαιμό σας αλλά στην πραγματικότητα, η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, κάνουν την επιδερμίδα να χάσει τη σφριγηλότητά της σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ανομοιογενής όψη… όλα όσα μαρτυρούν την απώλεια της νεανικής όψης επισκέπτονται πρόσωπο και σώμα το ίδιο αισθητά. Κι αν το πρώτο αντιστάθηκε στους νόμους της βαρύτητας, κρίμα δεν είναι να αφήσετε «ξεκρέμαστη» τη φροντίδα του δεύτερου; Γι΄ αυτό, όσο κι αν το ξεχνάτε, όσο κι αν το αμελείτε, όσο κι αν σας φαίνεται περιττό, βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα ομορφιάς μια αντιγηραντική κρέμα σώματος. Όχι φυσικά όποια βρεθεί μπροστά σας. Αλλά τη μία, την κατάλληλη, τη super αποτελεσματική αντιγηραντική κρέμα σώματος της FREZYDERM που κάνει κυριολεκτικά θαύματα.

 

 

  1. Αντιοξείδωση κόντρα στην αντιγήρανση

Το έχετε διαβάσει, το έχετε ακούσει, αλλά το έχετε εμπεδώσει; Τα αντιοξειδωτικά είναι η πρώτη άμυνα του σώματος ενάντια στις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης. Και επειδή η κρέμα αυτή περιέχει κουρκουμά ο οποίος έχει 5 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά από τη βιταμίνη Ε, καταλαβαίνετε πως είναι ό,τι χρειάζεστε στον «πόλεμο» κατά των ελεύθερων ριζών.

 

  1. Ενυδατωμένη ναι, γερασμένη όχι

Η επιδερμίδα που έχει όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται, «ξεδιψά» σε βάθος και ανανεώνεται ευκολότερα. Δεν συμβαίνει  φυσικά το ίδιο με το ξηρό δέρμα που πασχίζει να προστατευθεί από τους ερεθισμούς και να αναγεννηθεί.

 

 

  1. #nofilter

Ποιος χρειάζεται μαγική επεξεργασία όταν έχει στα χέρια του μαγική κάλυψη; Η σωστή αντιγηραντική κρέμα σώματος σβήνει αποτελεσματικά κοκκινίλες, ατέλειες και δυσχρωμίες σε ένα εφέ για πολλά like.

 

 

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

beautiful woman hands with cream
Σκασμένα Χέρια από το Κρύο; Όχι πια!
  1. Εχθρός του καλού, το καλύτερο

Έλαιο argan και άγριου τριαντάφυλλου, εκχύλισμα κουρκουμά… ό,τι πιο πολύτιμο έχει να δώσει η φύση, το έδωσε σε αυτήν την κρέμα σώματος. Κι αν όπου έλαιο σκέφτεστε λιπαρότητα, σας έχουμε καλά νέα. Η συγκεκριμένη κρέμα απορροφάται μέχρι να πείτε κύμινο. Μια που την εφαρμόσατε, μια που ντυθήκατε!

 

 

Αυτά και ακόμα περισσότερα προσφέρει η Anti-Ageing Body Cream της FREZYDERM. Η αντιγηραντική κρέμα σώματος για λεία, βελούδινη, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα.  Έχετε 4 λόγους για να αφεθείτε στη φροντίδα της και κανέναν για να μην τρέξετε τώρα στο φαρμακείο.