young brownhaired woman smiling

Tips για τα Σημάδια της Ακμής στο Πρόσωπο

Quiz για δυνατούς λύτες: «Γιατί δημιουργούνται τα σημάδια της ακμής;» Αν δεν ξέρετε την απάντηση, ήρθε η ώρα να τη μάθετε. Μαζί με τον τρόπο για να απαλλαγείτε από αυτά. Η ακμή λοιπόν είναι μια κοινή πάθηση που οδηγεί σε αυξημένη λιπαρότητα και σμήγμα που φράζει τους πόρους του δέρματος. Οι φραγμένοι πόροι οδηγούν με τη σειρά τους σε λευκά/κόκκινα σπυράκια και μαύρα στίγματα. Και ενώ ο μύθος θέλει την ακμή να εμφανίζεται μόνο στην εφηβεία, η πραγματικότητα είναι πως μπορεί να «χτυπήσει» σε οποιαδήποτε ηλικία. Οι γυναίκες μάλιστα μπορεί να εμφανίσουν σημάδια της ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μετά. Ορμόνες, φάρμακα και στρες είναι επίσης «αιτίες του κακού». Ευτυχώς, θεραπεία υπάρχει. Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού υπάρχει λύση και για ό,τι αφήνει πίσω της η ακμή ως «ενθύμιο», δηλαδή για τις βαθιές ουλές.

 

  1. Αγγούρι το ανανεωτικό

Ποιος είπε ότι μπαίνει μόνο στη σαλάτα; Το αγγούρι μπαίνει δυναμικά και στη μάχη σας κατά των ουλών της ακμής, αφού είναι πλούσια πηγή μαγνησίου και βιταμίνης C και A, στοιχείων που βοηθούν στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Βάλτε από μία φέτα στα κατά τόπους σημάδια, ξαπλώστε, χαλαρώστε και αφήστε το αγγούρι να κάνει τη δουλειά του. Αφαιρέστε το μετά από 30 λεπτά και πλύντε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.  Επαναλάβετε καθημερινά.

 

  1. Τι «μέλι» γενέσθαι με τις ουλές;

Ως ενυδατικό πρώτης τάξεως, το μέλι κάνει θαύματα στη λείανση της υφής και στην ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας, μετά την ακμή. Απλώς, προτιμήστε το ακατέργαστο μέλι που είναι καλύτερης ποιότητας από τα επεξεργασμένα. Αναμείξτε το με λίγη κανέλα και κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας σαν να κάνατε scrub.

 

  1. Βιταμίνη E: η λογική επιλογή

Το ιερό δισκοπότηρο της ομορφιάς, είναι πολύτιμος σύμμαχος και για επιδερμίδα χωρίς σημάδια ακμής, αφού ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά στη δημιουργία νέων κυττάρων, αποκαλύπτοντας έτσι μια ολόφρεσκη επιδερμίδα κάτω από τα τραχιά σημάδια. Ζητήστε τη σε μορφή λαδιού ή πόσιμης κάψουλας.

 

  1. Εξειδικευμένη φροντίδα: το Α και το Ω

Acnorm peeling gel ή αλλιώς το δεξί σας χέρι για βαθύ καθαρισμό χωρίς τραυματισμούς και για να διώξετε τα μικρόβια και τη λιπαρότητα, αναζωογονώντας και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα. Αν πάλι χρειάζεστε μια πιο δραστική λύση, η κρέμα ac-norm total control cream θα απαλύνει αισθητά τις ουλές και τις κύστες, χαρίζοντάς σας ματ όψη.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

apply mask
Προϊόντα περιποίησης προσώπου για τέλειες selfie
  1. Ανάπλαση οπωσδήποτε

Η FREZYKeld cream είναι ειδική στο να αντιμετωπίζει σημάδια που προκλήθηκαν μετά από τραυματισμό ή εγχείριση και φυσικά τις παλιές ουλές που σας άφησε κάποτε η ακμή και θέλετε σήμερα πια να εξαφανίσετε. Είναι μια απαλή, ενυδατική κρέμα με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική και προστασία.

 

 

Ξαναποκτήσατε την καθαρή, λεία, ανανεωμένη επιδερμίδα που σας στέρησε η ακμή;

Σημάδι… πως οι συμβουλές μας έπιασαν τόπο.