woman washes her face with water

Ενυδάτωση Προσώπου Μετά το Καλοκαίρι

Οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές και η διάθεσή μας είναι ακόμη καλοκαιρινή, οι διακοπές όμως αποτελούν πλέον παρελθόν και είναι γεγονός πως βαδίζουμε προς τις αρχές του φθινοπώρου. Υπέροχες αναμνήσεις, ανέμελες στιγμές στην παραλία, ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας και παιχνιδιού συνθέτουν την εμπειρία που αποκτήσαμε και αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που πήραμε μαζί στις αποσκευές μας όταν μπήκαμε στο καράβι της επιστροφής – την αφυδατωμένη μας επιδερμίδα!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το δέρμα μας εκτίθεται περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο στην ηλιακή ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να δείχνει ξηρή και θαμπή, ενώ νέες λεπτές ρυτίδες φαίνεται πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Αμέσως μετά το καλοκαίρι, η φυσική φρεσκάδα και λάμψη χάνεται και η ανάγκη για εντατική φροντίδα και επανόρθωση γίνεται πλέον επιτακτική. Αν νιώθετε το δέρμα σας να σας τραβάει, τότε σίγουρα χρειάζεται μια έξτρα δόση ενυδάτωσης!

Οι σωστοί τρόποι ενυδάτωσης μετά την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, θα επαναφέρουν το δέρμα σας στα φυσιολογικά επίπεδα pH και θα σας παρέχουν την πολύτιμη υγρασία που χρειάζεστε, ώστε να καταπολεμηθούν τα συμπτώματα της αφυδάτωσης.

 

frezyderm moisturizing cream gif

 

Συμβουλές για την τέλεια ενυδάτωση 

  1. Φροντίστε να καταναλώνετε 8-10 ποτήρια νερό ημερησίως και αποφύγετε ροφήματα που περιέχουν ζάχαρη και θερμίδες.
  2. Οι επαρκείς ποσότητες φρούτων και λαχανικών αποτελούν ένα καλό μέσο ενυδάτωσης λόγω της ποσότητας νερού που περιέχουν.
  3. Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ καθώς αφυδατώνει πολύ την επιδερμίδα σας.
  4. Ενυδατώστε βαθιά το δέρμα σας με κρέμες καθημερινής φροντίδας ανάλογα πάντα με τον τύπο της επιδερμίδα σας αλλά και την ηλικία σας.

 

Για τις ηλικίες 20+, η πολύ απαλή και δροσερή Moisturizing 24H Cream, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με φυτικά εκχυλίσματα.

Ιδανική για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, η oil free Matte Effect Cream για κάθε ηλικία, ενυδατώνει βαθιά, απορροφά άμεσα το σμήγμα και σας χαρίζει ματ όψη  για περισσότερες από 8 ώρες.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

video thumbnail
Βιταμίνες για το δέρμα: Πόσο σημαντικές είναι;

Για τις ώριμες αλλά και τις ξηρές επιδερμίδες ηλικιών 45+ που είναι περισσότερο αφυδατωμένες,  η Moisturising Rich Cream για πρόσωπο και λαιμό, κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της, προλαμβάνοντας τη δημιουργία ρυτίδων.

Με την κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και επανόρθωσης Moisturising Plus Cream και χάρη στους 3 τύπους υαλουρονικού οξέος, η επιδερμίδα σας ενυδατώνεται σε βάθος και προσφέρει αύξηση σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με τη δροσερή αλλά και λεπτόρρευστη υφή του, το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Christialen Emulsion θρέφει και περιποιείται άμεσα σε βάθος την επιδερμίδα σας χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Απλώστε το μετά το ντους και απολαύστε ένα υπέροχο μεταξένιο δέρμα.

Το καλοκαίρι μπορεί να άφησε πίσω του λεπτές ρυτίδες και αφυδατωμένο δέρμα, έφτασε όμως η στιγμή για να φροντίσουμε και πάλι εντατικά την επιδερμίδα μας, με τη βοήθεια πάντα της FREZYDERM!

 

Δείτε το παρακάτω video με πολύτιμες συμβουλές και τα ιδανικά προϊόντα ενυδάτωσης που χρειάζεστε.