woman smiles under the sun

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!

Και καθώς η άνοιξη φτάνει στο τέλος της, έρχεται η ώρα να σκεφτείτε το μαύρισμά σας προκειμένου να αποκτήσετε μια καλοκαιρινή λάμψη. Ως ειδικοί στη φροντίδα του δέρματος, σας προτείνουμε τα παρακάτω:

 

Η προετοιμασία είναι το κλειδί

Λειάνετε το δέρμα σας. Η αποτρίχωση πριν το τεχνητό μαύρισμα δεν επιτρέπει στο προϊόν να κολλήσει στο δέρμα και να αλλοιώσει το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η αποτρίχωση αμέσως μετά το τεχνητό μαύρισμα θα αφήσει μικρά στίγματα, σαν κουκκίδες, στο δέρμα σας με αποτέλεσμα να μην εμφανίζει ομοιογένεια.

Απολεπίστε το σώμα σας αμέσως μετά το μπάνιο. Η απομάκρυνση της ανώτερης στοιβάδας του δέρματος συνεπάγεται πως το προϊόν θα απλωθεί σε μια νέα στοιβάδα και συνεπώς θα διαρκέσει περισσότερο. Βεβαιωθείτε, πως δεν θα σας ξεφύγουν τα ξηρότερα μέρη του σώματος όπως τα πέλματα, οι αστράγαλοι, οι αγκώνες, οι καρποί και τα χέρια.

Ενυδατωθείτε. Αυτό το βήμα πάει χέρι χέρι με την απολέπιση. Το τεχνητό αποτέλεσμα παρουσιάζει ανομοιογενές αποτέλεσμα όταν το δέρμα ξεφλουδίζει με άτακτο τρόπο. Διατηρείστε το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η καλύτερη λύση είναι η χρήση ενυδατικών προϊόντων που περιέχω α ή β υδροξυοξέα καθώς απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και εξομαλύνουν τη διαδικασία απολέπισης. Το πρωτοποριακό γαλάκτωμα σώματος Volpaderm AHA Milk συνδυάζει την απολέπιση με ενυδατικούς παράγοντες προσφέροντας 2 βήματα σε 1 ενώ έχει λεπτόρρευστη υφή.

 

Εφαρμογή

Χρησιμοποιήστε γάντι και με κυκλικές κινήσεις ξεκινήστε από τα πόδια σας ανεβαίνοντας προς τα πάνω χρησιμοποιώντας κάθε φορά ποσότητα αντίστοιχη ενός κουταλιού του γλυκού. Φροντίστε ιδιαίτερα το πρόσωπό σας. Ξεκινήστε από το κέντρο του προσώπου και συνεχίστε με κινήσεις προς τα έξω χρησιμοποιώντας ποσότητα που αντιστοιχεί στα ακροδάχτυλά σας. Αν έχετε ανοιχτό δέρμα, είναι καλή ιδέα να εφαρμόσετε μία στρώση ενυδατικού προϊόντος στη βάση των μαλλιών σας και στα φρύδια σας προκειμένου να αποφύγετε τους λεκέδες.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Sky with sun and clouds
UVA & UVB: Ποια η Διαφορά τους;

Τελειώνοντας

Αν εντοπίσετε λάθη, η καλύτερη στιγμή για να τα διορθώσετε είναι κατά τις πρώτες οκτώ ώρες όπου το μαύρισμα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν στις παλάμες σας καθώς έτσι και αλλιώς δεν θα μαυρίζατε εκεί ή ανάμεσα στα δάχτυλά σας μετά από φυσική έκθεση στον ήλιο. Αν τυχόν, έχουν χρωματιστεί χρησιμοποιείστε χυμό λεμόνι ώστε να αφαιρέσετε το χρώμα και να κερδίσετε φυσικό αποτέλεσμα.

Μην ανησυχείτε αν κάπου σας πέσει μεγαλύτερη ποσότητα. Το μαύρισμά σας δεν θα μοιάζει ανόμοιο στις περιοχές όπου θα εφαρμοστεί περισσότερο προϊόν. Μόνο στις περιοχές που ενδεχομένως να ξέφευγαν.

Και για τις τελευταίες πινελιές χρησιμοποιήστε το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα Self Tan Body Shape το οποίο απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη, γραμμές ή κίτρινη χροιά και χαρίζοντας λαμπερό μαύρισμα!