beautifil woman

Αντηλιακά προσώπου με χρώμα: Όσα θέλετε να γνωρίζετε

Ηλιοπροστασία με χρωματική κάλυψη. Ένας πρακτικός συνδυασμός που προτιμάται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα.

Ποια είναι τα οφέλη αυτής της 2 σε 1 λύσης και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να εφαρμόζετε το αντηλιακό προσώπου με χρώμα;

Τα plus της επιλογής ενός έγχρωμου αντηλιακού

 • Δύο οφέλη με μία κίνηση.

Εάν ο χρόνος είναι κλειδί στην καθημερινότητά σας, το να εφαρμόσετε ένα αντηλιακό που περιέχει και χρώμα, σας «γλιτώνει» από τον χρόνο να απλώσετε μία βάση make-up πάνω από το αντηλιακό σας. Με μία κίνηση, εξασφαλίζετε και αποτελεσματική ηλιοπροστασία και κάλυψη των ατελειών, για ένα ομοιόμορφο, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, γρήγορα και εύκολα.

 • Δεν «μπουκώνετε» το δέρμα.

Η εφαρμογή ενός foundation πλήρους κάλυψης, ειδικά εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών την άνοιξη και το καλοκαίρι, συχνά επιβαρύνει την επιδερμίδα και δεν την αφήνει να αναπνεύσει ελεύθερα. Έτσι, το δέρμα παρουσιάζει αυξημένη εφίδρωση και συνδυαστικά με την παραγωγή περισσότερης λιπαρότητας, δημιουργεί τον κίνδυνο να φράξουν οι πόροι και να δημιουργηθούν ατέλειες ή ακόμη και μολύνσεις. Αντίθετα, ένα αντηλιακό που προσφέρει ελαφριά χρωματική κάλυψη (χωρίς να υστερεί σε καλυπτικότητα) αποτελεί το «ανάλαφρο άγγιγμα» που ενδεχομένως προτιμά το δέρμα μας.

 • Φυσικό αποτέλεσμα.

Πολλές φορές, μία βάση make-up είναι ορατή στο δέρμα. Αν μάλιστα είναι ένα «βαρύ» προϊόν ή δεν απλωθεί σωστά καλύπτοντας και την περιοχή του λαιμού, μπορεί να δημιουργήσει το φαινόμενο της «μάσκας» στο πρόσωπο. Για όσους όμως επιθυμούν ένα αποτέλεσμα κάλυψης και ομοιομορφίας που δείχνει φυσικό, η επιλογή του έγχρωμου αντηλιακού προσώπου κερδίζει πάντα ψήφο εμπιστοσύνης.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Woman in a bikini drinks cocktail in the sea
Πώς θα Διαλέξεις Τα Καλύτερα Αντηλιακά για Εσένα;

Τι πρέπει να θυμάστε όταν εφαρμόζετε έγχρωμο αντηλιακό προσώπου;

 • Ότι πρόκειται κατ’ αρχάς για αντηλιακό. Αυτό σημαίνει ότι:
 • εφαρμόζετε το προϊόν 20-30΄πριν βγείτε από το σπίτι, ώστε να έχει χρόνο το αντηλιακό να δράσει.
 • απλώνετε επαρκή ποσότητα, ώστε να έχετε αποτελεσματική ηλιοπροστασία. Για το πρόσωπο, χρειάζεστε 1 κουταλιά του γλυκού.
 • Δεν ξεχνάτε τα αυτιά και τον λαιμό αφενός για αποτελεσματική προστασία παντού αφετέρου για ενιαία χρωματική κάλυψη.
 • Δεν αμελείτε να το εφαρμόζετε χειμώνα-καλοκαίρι, και τις ημέρες με συννεφιά καθώς ένα μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας διαπερνά τα σύννεφα και φτάνει στην επιδερμίδα μας.
 • Επιλέγετε τον δείκτη προστασίας του έγχρωμου αντηλιακού σας βάσει: του φωτότυπου, του τύπου της επιδερμίδας, των αναγκών (π.χ. εργασία με συνεχή έκθεση στον ήλιο) και των προτιμήσεών σας σε υφή και αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα κριτήρια καλύπτονται στην ευρεία γκάμα επιλογών έγχρωμων αντηλιακών προσώπου της FREZYDERM. Εάν προτιμάτε μία ανάλαφρη αίσθηση που αφήνει ματ όψη, το πρωτοποριακό βελούδινο αντηλιακό Sun Screen Color Velvet Face με SPF 50+ για ανοιχτούς φωτότυπους ή με SPF 30 για μεσαίους και σκούρους είναι οι ιδανικές επιλογές. Διαθέτουν χρώμα που προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας και παραμένει αναλλοίωτο για ώρες, καλύπτουν αποτελεσματικά δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες και έχουν μη φαγεσωρογόνο σύνθεση που δεν φράσσει τους πόρους. Αν πάλι σας ενδιαφέρει μία 3πλή φροντίδα ηλιοπροστασίας, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης με χρωματική κάλυψη, εμπιστευθείτε τη σειρά Active Sun Screen Tinted: ανακαλύψτε τα έγχρωμα ενεργά αντηλιακά σε μορφή κρέμας ή υγρής κρέμας με καινοτομία Color Adapt Pigments, για χρώμα που προσαρμόζεται αποτελεσματικά σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις ή αν έχετε λιπαρό με τάση ακμής δέρμα που χρειάζεται κάλυψη ατελειών (π.χ. σπυράκια, ερυθρότητα), επιλέξτε την AcNorm Sun Screen Fluid Tinted SPF 50+. Τέλος, αν εμφανίζετε στο πρόσωπο πιο έντονα σημάδια (π.χ. ευρυαγγείες), υπάρχει το ενεργό αντηλιακό make-up προσώπου της σειράς που καλύπτει δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες, προστατεύει από τις ευρυαγγείες και μειώνει την εμφάνισή τους.
 • Συμβουλεύεστε πάντα τον δερματολόγο ή τον φαρμακοποιό σας για την επιλογή του αντηλιακού σας και για συμβουλές ηλιοπροστασίας.
 • Να αποφεύγετε την επαφή του έγχρωμου αντηλιακού με τα υφάσματα.

     

Απολαύστε αποτελεσματική ηλιοπροστασία μαζί με ομοιόμορφη κάλυψη επιλέγοντας το αντηλιακό προσώπου με χρώμα που σας ταιριάζει και χαρείτε έναν μοναδικό συνδυασμό που ταιριάζει στην καθημερινότητα και τις ανάγκες σας.