SKINCARE TRENDS

4 Top Τάσεις Περιποίησης Προσώπου για το 2018

Κάθε νέα χρόνια έχει την τάση να φέρνει… νέες τάσεις! Έτσι και το 2018 φέρνει μαζί του τα κορυφαία 4 trends στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας που θα γίνουν παγκόσμια μόδα. Αν λοιπόν έχετε την τάση να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι, διαβάστε σίγουρα παρακάτω.

 

Μάσκες προσώπου; Like!   

 Οι μάσκες φτιάχτηκαν για να πέφτουν… βροχή! Γι’ αυτό και ρίχνουν το Instagram οι χιλιάδες αναρτήσεις στo #SundayFacial με φωτογραφίες όλων εκείνων που θέλουν να μοιραστούν το κυριακάτικο mask spa τoυς. Ακούγεται περίεργη αυτή η μανία αλλά έχει την εξήγησή της. Σε μια εποχή όπου όλα κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς  το να ξεκλέψει κανείς λίγο χρόνο μέσα στη βδομάδα για να αφιερώσει λίγη ώρα στον εαυτό του είναι τόσο δύσκολο που αξίζει το care να γίνει share! Αν θέλετε κι εσείς να χτίσετε ένα «προφίλ» ομορφιάς, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την ACNorm PeelOff Mask. Απλώνεται εύκολα και όταν την τραβήξετε για να την αφαιρέσετε φεύγουν μαζί της σμήγμα και νεκρά κύτταρα, συσφίγγονται οι πόροι και η επιδερμίδα μένει καθαρή με ματ όψη.  Είναι ιδανική τόσο για λιπαρά δέρματα όσο και για κανονικά αφού καθαρίζει το πρόσωπο και από τα υπολείμματα ρύπων και καπνού που συσσωρεύονται όλη μέρα στην επιφάνειά του. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε την εφαρμογή της στα πιο ξηρά σημεία του προσώπου.

 

 

Glass skin ή αλλιώς δέρμα σαν γυαλί που δεν γυαλίζει

 

Με αφετηρία την Κορέα και προορισμό χιλιάδες πρόσωπα στον κόσμο, η νέα αυτή τάση

είναι ίσως η πιο «καυτή» που κυκλοφορεί στο κόσμο της social beauty ομορφιάς. Και αν υποθέτετε ότι το όνομα παραπέμπει σε ένα πρόσωπο με γυαλάδες και λάμψεις, απλώς βιάζεστε γιατί στην πραγματικότητα glass skin είναι η λαμπερή-φωτεινή, διαφανής επιδερμίδα που ακτινοβολεί σαν γυαλί. Για να πετύχετε κι εσείς αυτή τη διαυγή όψη,

χρειάζεστε μόνο 3 βήματα περιποίησης με υπογραφή FREZYDERM. Ξεκινήστε φυσικά με τον απαραίτητο καθαρισμό χρησιμοποιώντας το κατάλληλο καθαριστικό. Συνεχίστε με απολέπιση προσώπου και τελειώστε με μια ενυδατική κρέμα  που θα δώσει αυτή την υγιή, φρέσκια, γυάλινη όψη στο δέρμα σας. Θυμηθείτε μόνο πως για να πετύχετε αυτό το look, χρειάζεται χρόνος και πρέπει να ακολουθείτε πιστά τα βήματα χωρίς να «κλέβετε» για να κόψετε δρόμο. Η διαφάνεια θέλει …διαφάνεια!

 

 

Ο «ορός» της αλήθειας

Θα σου αρέσει σίγουρα:

man and woman talking in the coutch
Digital ageing ή αλλιώς «ψηφιακή γήρανση» – FrezyTalQ E5

Ελάτε, παραδεχτείτε το! Έχετε ακούσει τόσα για τα serum που μπήκατε σίγουρα στον πειρασμό να τα δοκιμάσετε. Αν πάλι δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα αυτά τα θαυματουργά ελιξίρια νεότητας που προσφέρουν απαλή ενυδάτωση, λείο δέρμα και σφικτούς πόρους, ώρα να ρίξετε μια ματιά στα ειδικά σχεδιασμένα serums της FREZYDERM που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

 

Booster: ομορφιά ενισχυμένη και… απλοποιημένη

Τα άπειρα προϊόντα ομορφιάς που «κάνουν λίγο απ’ όλα» και «τίποτα συγκεκριμένο» ανήκουν πια στο παρελθόν. Και τα social media το επιβεβαιώνουν περίτρανα με τα boosters στοχευμένης δράσης να γίνονται το beauty viral των καιρών μας. Φτιάξτε κι εσείς τη ρουτίνα ομορφιάς σας όπως ακριβώς τη θέλετε με τα νέα Cream Boosters Velvet Concentrate. Συνδυάστε τις δράσεις που χρειάζεστε με την κατάλληλη ενυδατική ή αντιγηραντική φροντίδα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας περιποίηση απλά και…όμορφα!

 

Όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα

Ο φυσικός τρόπος ζωής που κυριαρχεί τώρα πια στο lifestyle και τη διατροφή,

έφτασε φυσικά και στην ομορφιά. Έτσι, το 2018 θα είναι η χρονιά που θα κάνει πράξη τη φράση «η απλότητα είναι το παν» σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ.  Συγκεκριμένα, θα κυριαρχήσουν οι γήινοι, ουδέτεροι τόνοι στα χρώματα του καφέ, του μπεζ και του ροζ. Τα κόκκινα κραγιόν θα μείνουν στα συρτάρια και τα lip balm με χρώμα που χαρίζουν ζουμερά ροζ χείλη για φίλημα θα έχουν την τιμητική τους. Και βέβαια, η μεγάλη τάση είναι το φυσικά «ηλιοκαμένο» look που απαιτεί μεν να αφεθείτε στο χάδι ήλιου, πάντα όμως με μέτρο και ασφάλεια. Την ασφάλεια που σας χαρίζει η κατάλληλη αντηλιακή προστασία της FREZYDERM. Και επειδή ουκ εν τω πολλώ «στρώμα» το ευ, αντί να εφαρμόσετε κάτω απ’ το αντηλιακό σας ένα foundation που θα βαρύνει την επιδερμίδα σας, προτιμήστε ένα αντηλιακό με ενσωματωμένη ελαφριά έγχρωμη κάλυψη.

 

Όσο διαβάζετε αυτές τις σειρές, τα beauty trends συνεχίζουν να εξελίσσονται. Μη μένετε λοιπόν απλοί… ακόλουθοι. Βγείτε μπροστά και μοιραστείτε τα δικά σας μυστικά περιποίησης. Τα πιο όμορφα stories ομορφιάς είναι αυτά που δεν έχουν ειπωθεί ακόμη.