woman walking in the city

Το αντηλιακό που σε προστατεύει ακόμα κι εν κινήσει

Πώς επηρεάζει η δραστήρια καθημερινότητά σου τις ανάγκες σου για ηλιοπροστασία; Ποιες είναι οι παράμετροι πρακτικότητας και ευκολίας που θες να πληροί το αντηλιακό σου; Υπάρχει τελικά μία λύση που ανταποκρίνεται σε όλα τα θέλω σου;

Η ζωή σου σε ρυθμούς fast forward

Νon-stop τρέξιμο στην πόλη για δουλειά ή για να τακτοποιήσεις τις καθημερινές σου εκκρεμότητες, γρήγορες ή και χαλαρές βόλτες στα city hot spots, εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα στην εξοχή… βρίσκεσαι διαρκώς παντού αφού η δραστήρια και ενδιαφέρουσα καθημερινότητά σου έχει τα πάντα! Σε αυτό το busy routine σου χρειάζεσαι μία λύση ηλιοπροστασίας πάνω απ’ όλα αποτελεσματική αλλά και ευέλικτη που θα σε βοηθά να κερδίζεις διαρκώς χρόνο.

Οι περιορισμοί του μακιγιάζ σου

Σου αρέσει να κυκλοφορείς με μακιγιάζ για να αναδεικνύεις τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Πριν εφαρμόσεις το make-up βέβαια δεν ξεχνάς ποτέ να βάλεις αντηλιακό. Τι γίνεται όμως με τις μέρες που είσαι αρκετές ώρες κάτω απ’ τον ήλιο και χρειάζεται να ανανεώσεις την ηλιοπροστασία σου αλλά δεν θέλεις και να καταστρέψεις το μακιγιάζ;

Και τα μαλλιά, απροστάτευτα;

Ξέρεις καλά ότι δεν είναι μόνο το δέρμα σου που χρειάζεται «οχύρωση» απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία. Χρειάζονται προστασία και τα μαλλιά στην έντονη καθημερινότητά σου κάτω από τον ήλιο. Όμως το να έχεις πάντα μαζί σου ένα προστατευτικό μαλλιών δεν είναι βολική λύση.

Δέρμα με extra ανάγκες

Οι ατμοσφαιρικοί ρύποι διαταράσσουν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού ενώ η ζέστη προκαλεί αφυδάτωση στο δέρμα. Έτσι, χρειάζεται καθημερινά τόσο να  διατηρήσεις τη επιδερμίδα σου ενυδατωμένη όσο και να ενδυναμώσεις τον φραγμό της. Επιπλέον, οι υψηλές θερμοκρασίες (ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι) αυξάνουν τη λιπαρότητα στο πρόσωπό σου, κάνοντας την ανάγκη σου για ματ όψη ακόμα πιο επιτακτική.

Ένα έξυπνο αντηλιακό spray πάντα και παντού μαζί σου

Όλα όσα αναζητάς από το αντηλιακό σου στην on the move καθημερινότητά σου θα τα βρεις στο Sun Screen On the Move SPF 50, το super fine mist υψηλής ηλιοπροστασίας με τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια. Χάρη στην ανάλαφρη υφή mist που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω απ’ το μακιγιάζ χωρίς να το αλλοιώνει. Με την  εφαρμογή του στο δέρμα μετατρέπεται από fluid σε μια μοναδική αίσθηση πούδρας ενώ η καινοτομία Hydro Cosmetic Powder¹ που ενσωματώνει χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα και οπτική βελτίωση των ρυτίδων. Όσο για την ανάγκη ενυδάτωσης της επιδερμίδας σου και ενίσχυσης του δερματικού φραγμού σου, καλύπτεται και αυτή αποτελεσματικά χάρη στην σύνθεση του Sun Screen On the Move με Flowers Essence. Στα πλεονεκτήματά του το ότι εφαρμόζεται όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα δύσκολα σημεία, όπως τα αυτιά και ο λαιμός όμως μπορείς να το ψεκάσεις και στα μαλλιά, χωρίς να επηρεάζει το styling. Ακόμη και αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, με δυσανεξία στα συμβατικά αντηλιακά, είναι η ιδανική επιλογή. Στην πόλη, στη βόλτα, στην παραλία, στην εξοχή, σε συντροφεύει παντού με την πρακτική συσκευασία του, για να σου προσφέρει express προστασία και non-stop ευκολία.

Μη σταματάς, λοιπόν! Συνέχισε την on the move συναρπαστική καθημερινότητά σου με την ιδανική, εργονομική λύση προστασίας πάντα κοντά σου.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

grass and sunshine
Δείκτης UV: Προστατέψτε το Δέρμα σας

 

 

  1. Hydro Cosmetic Powder-Technical Data