woman in the sea

Αντηλιακή προστασία δέρματος με σεβασμό στο περιβάλλον & τον άνθρωπο

Keep it special με αξέχαστες ηλιόλουστες στιγμές

Ξέγνοιαστα πρωινά δίπλα στο κύμα με ασταμάτητες αναζωογονητικές βουτιές. Ίσως και λίγα θαλάσσια σπορ, για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη και να χτυπάει δυνατότερα ο παλμός του καλοκαιριού. Και το απογευματάκι, περιήγηση στα σοκάκια του νησιού για καρτποσταλικές φωτογραφίες λουσμένες στο φως.

Ή μήπως αντί για θάλασσα βουνό; Με τέλειους περιπάτους σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και κάθε λογής θησαυρούς της φύσης να ενθουσιάζουν τα μάτια σας και να γεμίζουν την ψυχή σας; Μπορεί πάλι το καλοκαίρι σας να έχει γεύση summer city. Μεσημεριανό καφεδάκι με καλή παρέα απολαμβάνοντας ένα δυσεύρετο προνόμιο: την υπέροχη εκκωφαντική ησυχία της άδειας πόλης. Ό,τι και αν περιλαμβάνει το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα, θα είναι σίγουρα ξεχωριστό.

Keep it long όσο και αν διαρκέσει

Ακόμη και λίγες μέρες καλοκαιρινής απόδρασης μπορεί να σας φανούν μήνες διακοπών, αν περάσετε πραγματικά καλά. Αυτό είναι το πνεύμα του καλοκαιριού!  Γεμίζοντας τη μέρα σας με δραστηριότητες που ανεβάζουν τη διάθεσή σας, θα απολαύσετε ακόμη περισσότερο κάθε στιγμή και θα μεγεθύνετε μαγικά τον χρόνο. Γι’ αυτό, μην αφήσετε ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο. Βγείτε βόλτα και ξανά βόλτα, γίνετε ένα με την άμμο, «λιώστε» στο θαλάσσιο σκι, κουβεντιάστε και γελάστε με την παρέα μέχρι το επόμενο πρωί… κάντε ό,τι λαχταράει η καρδιά σας και χορτάστε εμπειρίες που θα «φουλάρουν» για τα καλά το ρεζερβουάρ των αναμνήσεών σας.

Keep it safe με ηλιοπροστασία που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον

 Στιγμές φωτεινές, ανέμελες αλλά και προστατευμένες.  Αυτές θα ζήσετε και φέτος το καλοκαίρι με Sun Screen Velvet: την πρωτοποριακή σειρά διάφανων αντηλιακών που άλλαξε μια για πάντα τον χάρτη της ηλιοπροστασίας. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Second Skin, τα αγαπημένα σας αντηλιακά χαρίζουν στο δέρμα σας μοναδικά βελούδινη, ανάλαφρη υφή χωρίς λευκή χροιά, επιτρέποντάς του να αναπνέει και συνδυάζουν την καλλυντική υπεροχή με την αποτελεσματική ηλιοπροστασία, ώστε να χαρείτε με ασφάλεια το ηλιόλουστο καλοκαίρι σας. Συγκεκριμένα, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet:

  • προσφέρουν προστασία από όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος: υπεριώδη Α & Β, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία2
  • παραμένoυν σταθερά στο νερό και την εφίδρωση
  • διαθέτουν φίλτρα που αγκιστρώνονται ισχυρά στο δέρμα και δεν απομακρύνονται στο θαλασσινό νερό3 εξασφαλίζοντας παρατεταμένη προστασία με σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Όμως η ανατροπή των δεδομένων στην αντηλιακή προστασία δεν σταματά εδώ. Η άριστη ηλιοπροστασία που εξασφαλίζει η σειρά Sun Screen Velvet, επιπλέον,  ΔΕΝ επιβαρύνει τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Πρωτόκολλα μελέτης σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Διαπιστευμένα Αναλυτικά Εργαστήρια πιστοποιούν την υψηλή τεχνογνωσία των συγκεκριμένων αντηλιακών.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman with hat smiling
Έκθεση στον Ήλιο με Ασφάλεια

Τα αντηλιακά φίλτρα των Sun Screen Velvet:

  • ΔΕΝ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ4
  • ΔΕΝ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ4 ΚΑΙ
  • ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ5, ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διάφανο αντηλιακό προσώπου με δείκτη SPF 50+ ή SPF 30, έγχρωμο αντηλιακό πολύ υψηλής ή υψηλής ηλιοπροστασίας, αντηλιακό σώματος… επιλέξτε τα Sun Screen Velvet που ταιριάζουν στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας και… keep it safe και αυτό το καλοκαίρι! Μάθετε περισσότερα στο keepitsafe.gr

 

  1. Evaluation of the ocular tolerability & non comedogenicity – clinical test, Φαρμακευτική & Ιατρική Σχολή του Παν/μίου της Pavia-Ιταλία
  2. SPF and UVA-PF Determination – clinical test, Φαρμακευτική & Ιατρική Σχολή του Παν/μίου της Pavia-Ιταλία 2011, Evaluation of absorption % in VIS & IR spectrum, Φαρμακευτική & Ιατρική Σχολή του Παν/μίου της Pavia-Ιταλία
  3. Ειδικό test in house.
  4. Μελέτη και αξιολόγηση διαπερατότητας UV-φίλτρων αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) από ανθρώπινο δέρμα.
  5. Μελέτη προσδιορισμού περιβαλλοντικού αποτυπώματος- Προσδιορισμός αντηλιακών φίλτρων των αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) στο θαλασσινό νερό.