family with dog in the car

Όσα θα Χρειαστείτε στην Κοντινή σας Εξόρμηση πριν τις Διακοπές

Μέχρι τις διακοπές, υπάρχει χρόνος. Αν σκοπεύετε να τον αξιοποιήσετε με μία μίνι απόδραση του σαββατοκύριακου, για μία μικρή ανάπαυλα που θα «επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας» ως τον Αύγουστο, θα χρειαστείτε μία προετοιμασία. Εφοδιαστείτε λοιπόν με:

 

  • Υπομονή για τυχόν ταλαιπωρία: στον προορισμό ή στη διαδρομή, αν πάτε οδικώς και συναντήσετε κίνηση. Ειδικά οι κοντινοί προορισμοί είναι εξαιρετικά δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια (κυρίως μετά την πανδημία), οπότε καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι να συναντήσετε συνωστισμό (π.χ. ουρές αναμονής, για να μπείτε στο πλοίο, για να βρείτε τραπέζι για φαγητό και καφέ, ξαπλώστρα και ομπρέλες στην παραλία κ.λπ.).

 

  • Ψιλά για τα μικρά καθημερινά: ακόμα και αν συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε κάρτα για τις συναλλαγές σας, όλο και κάπου θα χρειαστείτε ψιλά. Προνοήστε λοιπόν, βάζοντας στο πορτοφόλι κέρματα, για να μην ψάχνεστε τελευταία στιγμή να «χαλάσετε».

 

  • Αντηλιακό: και προσώπου και σώματος, γιατί το δέρμα σας χρειάζεται προστασία απ’ άκρη σ’ άκρη. Αν θέλετε μία επιλογή αντηλιακού για όλη την οικογένεια, ρίξτε στο σακ  βουαγιάζ το Sea Side Dry Mist SPF 50+ . Ψεκάζεται και σε βρεγμένο δέρμα και έχει πρακτική βαλβίδα ομοιόμορφου, συνεχούς ψεκασμού για άριστη εφαρμογή.

 

  • Κάτι για να μη βαριέστε: ένα βιβλίο, ένα σταυρόλεξο ή sudoku, ένα τάβλι ή μικρό επιτραπέζιο, ένα μπλοκ ζωγραφικής με μαρκαδόρους για τα παιδιά, οτιδήποτε χρειαστείτε την ώρα που πάτε να βαρεθείτε… για να μη βαρεθείτε. Γιατί ακόμα και με την καλύτερη παρέα, πάντα υπάρχουν στιγμές με «νεκρό χρόνο».   

 

  • Ειδικό καθαριστικό για intim φροντίδα: η ανάγκη για υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής είναι ούτως ή άλλως καθημερινή υπόθεση. Ειδικά όμως μετά το μπάνιο στη θάλασσα και την επαφή με τα μικρόβια της άμμου, η γυναικεία ευαίσθητη περιοχή έχει ακόμα πιο αυξημένες απαιτήσεις. Το εξειδικευμένο τζελ καθαρισμού Intim Area Liquid καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς ερεθισμούς χαρίζοντάς άνεση και φρεσκάδα, δεν διαταράσσει την ισορροπία της κολπικής χλωρίδας και παρέχει ήπια μικροβιακή προστασία. Για πιο πρακτική λύση, προτιμήστε τα ατομικά μαντηλάκια Intim Area Wipes που μπορείτε να έχετε μαζί σας, πάντα και παντού.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

teen boy with acne
Ουλές Ακμής: Συμβουλές για τη Πρόληψή τους
  • Μια πιο καλή «αλλαξιά»: τι κι αν το αρχικό σας πλάνο περιλαμβάνει μόνο χαλαρές στιγμές με μαγιό ή casual ένδυση; Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας βγάλει ο δρόμος σας, αργά το απόγευμα ή το βραδάκι. Γι’ αυτό, βάλτε στις αποσκευές ένα λίγο πιο καλό σύνολο που δεν θα σας πιάσει χώρο και δεν θα το μετανιώσετε. Και βέβαια, μην ξεχάσετε και τα αναγκαία, για να χαρείτε τις βραδιές σας χωρίς εκπλήξεις. Το αγαπημένο Crilen θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας και θα κρατήσει τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα μέρη του σώματος.

 

Προσθέστε ό,τι άλλο πιστεύετε ότι χρειάζεται η checklist με τα απαραίτητα για τη σύντομη απόδρασή σας εν αναμονεί της «μεγάλης εξόδου» και καλά να περάσετε!