Βιταμίνη C: Τα ασύγκριτα οφέλη της για το δέρμα μας

Δερματολόγοι και κοσμητολόγοι συμφωνούν: η βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο ευεργετικά συστατικά για την επιδερμίδα μας με πολλαπλά οφέλη στη λειτουργία και την όψη της. Δεν είναι τυχαίο που έχουν χυθεί γι’ αυτή τόνοι μελάνης στα έντυπα ομορφιάς.

Αναζητώντας τη χαμένη λάμψη

Αποκατάσταση της φωτεινότητας. Ίσως η πρώτη φράση που μας έρχεται στον νου όταν ακούμε για τη βιταμίνη C και το δέρμα. Πράγματι, με το πολύτιμο άγγιγμά της βιταμίνης C, το θαμπό, άτονο δέρμα ξυπνάει και το πρόσωπο ακτινοβολεί ξανά λάμψη και ζωντάνια.

Ένα πρόσωπο, ένας τόνος

Ιδανική για τα πρόσωπα με κατά τόπους ανομοιόμορφο τόνο, η βιταμίνη C έχει την ικανότητα να δρα κατά των δυσχρωμιών, αποκαθιστώντας τη χρωματική ομοιομορφία.

Το «κλειδί» για σφριγηλό δέρμα

Η βιταμίνη C βοηθά σημαντικά στη σύνθεση του κολλαγόνου, δηλαδή την πρωτεΐνη της νεότητας που όσο μεγαλώνουμε σταματά να παράγεται στην ποσότητα που απαιτείται, ώστε να διατηρηθεί το δέρμα μας ενυδατωμένο, λείο, σφριγηλό και νεανικό. Ως χείρα βοηθείας -συμπληρωματικά με την πρόσληψη βιταμίνης C μέσω των τροφών – η βιταμίνη C σε καλλυντικές φόρμουλες ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ώστε να λειανθούν οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να επανέλθει η ελαστική υφή της επιδερμίδας.

«Κλειδαριά» υγρασίας

Το γεγονός ότι η βιταμίνη C διατηρεί τα αποθέματα φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας την καθιστά μία άριστη ενυδατική πηγή.

Αντιοξειδωτικός θησαυρός

Η δράση κατά των ελευθέρων ριζών είναι ένα ακόμη από τα μοναδικά «ταλέντα»  της βιταμίνης C. Και καθώς οι ελεύθερες ρίζες ευθύνονται για τη διαδικασία γήρανσης, η βιταμίνη C έχει κάθε δικαίωμα να φέρει τον τίτλο της βιταμίνης της νεότητας.

Εντάσσοντας τη βιταμίνη C στην καθημερινότητά σας

Χάρη στις πολυάριθμες ευεργετικές της ιδιότητες, η βιταμίνη C κατέχει εξέχουσα θέση στα προϊόντα ομορφιάς και αντιγήρανσης και, σύμφωνα με τους ειδικούς,  είναι ιδανική για χρήση από δέρματα κάθε ηλικίας. Για εσάς, που αναζητάτε μία καθημερινή λύση με VITAMIN C, δημιουργήθηκε το Antioxidant Vit C Cream Booster. Η ενισχυτική αγωγή της κρέμας νύχτας που χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και χρωματική ομοιογένεια και αυξάνει τη φωτεινότητά της κατά 30%*. Επιπλέον, ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, καταπολεμώντας το οξειδωτικό stress και μειώνοντας τα σημεία γήρανσης. Απλώστε από μία σταγόνα σε μέτωπο, παρειές και πηγούνι πριν από τη κρέμα νύχτας και χαρίστε στην επιδερμίδα σας μία εικόνα μοναδικής λάμψης μαζί με την αναγκαία αντιοξειδωτική προστασία. Θυμηθείτε μόνο να εφαρμόζετε αντηλιακό το επόμενο πρωί.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

5 πράγματα που δεν ήξερες για το τέλειο χαμόγελο

Γνωρίστε τώρα τη θεαματική δράση της βιταμίνης C και επενδύστε σήμερα σε ένα φωτεινό και υπέροχο αύριο της επιδερμίδας σας.

 

*Kakadu Plum-Technical Data / Αγωγή 30 ημερών

Ομάδα Frezyderm

Recent Posts

Ενυδάτωση Σώματος στο Σπίτι Τώρα που το Δέρμα «διψάει»

Η ανάγκη για ενυδάτωση είναι πάντα παρούσα στον «χάρτη» μιας επιδερμίδας. Όμως, ειδικά την περίοδο…

3 days ago

Αραίωση Μαλλιών: 5 Facts που Πρέπει να Ξέρετε!

Η γνώση είναι δύναμη. Και η γνώση σας στο θέμα της τριχόπτωσης είναι η δύναμη…

1 week ago

Λιπαρά Μαλλιά: Αντιμετώπιση Αποφεύγοντας 6 Συχνές Συνήθειες

Τα λιπαρά, βαριά μαλλιά που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «λαδωμένα», δεν είναι συνήθως μία επιθυμητή εικόνα.…

1 week ago

Κοκκινίλες στο Σώμα: Για τι μας Προειδοποιούν;

   Οι κοκκινίλες στο σώμα αποτελούν ένα κλινικό σύμπτωμα που περιλαμβάνει αλλαγές στο δέρμα, το οποίο…

1 week ago

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

3 weeks ago