Ρυτίδες: Αντιμετώπιση χωρίς Νυστέρι

Όσο κι αν θέλουμε να τις αποφύγουμε, όσο κι αν προσπαθήσουμε να τις καθυστερήσουμε, οι ρυτίδες θα βρουν τον τρόπο να κάνουν την εμφάνισή τους. Και όσο δύσκολο κι αν είναι να εναντιωθούμε στη φύση, πάντα υπάρχει τρόπος να έρθουμε κοντά στο επιθυμητό σφριγηλό, νεανικό πρόσωπο, μένοντας… μακριά από το χειρουργικό τραπέζι. Φτάνει να ακολουθήσουμε μικρές, πρακτικές, συμβουλές για περισσότερη λάμψη και λιγότερες ρυτίδες και φυσικά να εμπιστευτούμε την ολοκληρωμένη σειρά που δημιούργησε η FREZYDERM, για να απογειώσει την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς μας.

 

 

Βιταμίνη C η θαυματουργή

Δεν είναι μόνο «χρυσάφι» για τη διατροφή σας. Είναι και θησαυρός για την επιδερμίδα σας. Η πολύτιμη βιταμίνη C που βρίσκεται στο πορτοκάλι, το λεμόνι τον τοματοχυμό, τον ανανά, την παπάγια κ.λπ., βοηθά την επιδερμίδα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο που γεμίζει τις ρυτίδες. Αν μάλιστα, συνδυάσετε την κρέμα νύχτας σας με το Antioxidant Vit C Cream Booster,  κοιμηθείτε ήσυχη! Μέχρι το πρωί, τα σημάδια γήρανσης και οι ελεύθερες ρίζες που τα προκαλούν θα είναι παρελθόν!

 

Και ένα, και δύο και… προγούλι τέλος

Βάλτε τη γυμναστική προσώπου στην ημερησία διάταξη της ομορφιάς σας και δείτε να ανορθώνονται το διπλοσάγονο, ο χαλαρός λαιμός αλλά και… το ηθικό σας. Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις όταν θέλετε, όπου θέλετε, από την άνεση του σπιτιού σας ή ακόμα και στο γραφείο -μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα συναδέλφων- για να δείτε το οβάλ του προσώπου σας να επανέρχεται. Αν πάλι θέλετε να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για τη μάξιμουμ ανόρθωση του προσώπου σας, κανένα πρόβλημα.

 

Ήλιος: ναι μεν αλλά…

Είναι πηγή ζωής, χαράς, αισιοδοξίας. Είναι φίλος μας αλλά αν δεν προσέξουμε, μπορεί εύκολα να γίνει εχθρός της επιδερμίδας μας. Γι’ αυτό, αποφεύγουμε την περιττή έκθεση στον ήλιο όσο μπορούμε και όταν απολαμβάνουμε το χάδι των του, δεν αμελούμε να προστατευτούμε με ένα από τα αντηλιακά υψηλής κάλυψης της FREZYDERM.

 

Εσείς κοιμάστε και η νεότητά σας δουλεύει

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Πώς θα Καταπραΰνετε το Ευαίσθητο Δέρμα

7-9 ώρες ύπνου καθημερινά είναι απαραίτητες για να ξυπνήσετε φρέσκια και ξεκούραστη. Αντίθετα, ένας άστατος ύπνος θα προκαλέσει στην επιδερμίδα σας ρυτίδες και θαμπή όψη. Επενδύστε λοιπόν σε ένα μαλακό μαξιλάρι που δεν θα αφήσει το πρωί σημάδια στο πρόσωπό σας και αν αυτό δεν αρκεί, η FREZYDERM σάς έχει την πιο δραστική λύση. Τη δραστική ενεργοποίηση μηχανισμών αντιγήρανσης που εξασφαλίζει η Skin Restart Vit A  Cream Booster. Χρησιμοποιήστε την πριν από την αγαπημένη σας κρέμα νύχτας και αφήστε την να αναδομήσει την επιδερμίδα σας μειώνοντας τις ελεύθερες ρίζες για να πείτε καλημέρα στον πιο όμορφο, λαμπερό εαυτό σας.

 

Ενυδατωμένη ίσον ανανεωμένη

Νερό. Ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να καθυστερήσει η εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Ενυδατωθείτε πίνοντας 8-10 ποτήρια τη μέρα ή καταναλώνοντας καθημερινά τροφές πλούσιες σε νερό, όπως φρούτα και λαχανικά. Κι επειδή η ενυδάτωση είναι αποτελεσματική μόνο όταν γίνεται μέσα-έξω, το νέο Hyaluronic Acid Cream Booster διατηρεί την πυκνότητα του δέρματος και σας προσφέρει 100% θεαματικά αποτελέσματα… στο νερό.

 

Κρέμα ματιών: το Α και το Ω

Σκέφτεστε καλύτερο σύμμαχο κατά των ρυτίδων από την κρέμα ματιών; Σίγουρα όχι. Μαύρους κύκλους, σακούλες, πρήξιμο… απ’ ό,τι κι αν θέλετε να απαλλαγείτε, φτάνει να ρίξετε μια ματιά εδώ και να διαλέξετε τη φροντίδα που σας ταιριάζει.

 

«Ενισχυμένη» αυτοπεποίθηση

Ενισχύστε το πρόγραμμά σας με συνήθειες που θα διατηρήσουν την νεότητά σας, ενισχύστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Cream Boosters Velvet Concentrate και είναι σίγουρο πως θα ενισχύσετε αυτό που αξίζει περισσότερο από όλα: την αγάπη σας για τον πολύτιμο, ξεχωριστό, λαμπερό εαυτό σας.

Ομάδα Frezyderm

View Comments

  • Είμαι 43 ετών με καλά ενυδατωμένο δέρμα και καθαρό. Ωστόσο παρατηρώ λίγη χαλάρωση στην κάτω μέρος του προσώπου μου καθώς και ρυτίδες έκφρασης πιο έντονες στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια και δεξιά - αριστερά από τα χείλη μου.
    Τι προϊόντα θα μου προτείνατε. Χρησιμοποιώ ήδη το αντιλιακό σας velvet 50 το οποίο είναι εξαιρετικό προϊόν.
    Ευχαριστώ.

    • Καλημέρα Ευτυχία και καλή εβδομάδα. Με βάση αυτά που μας αναφέρεις Θα σου προτείναμε αρχικά 2 Frezyderm boosters για να ενισχύσουν την δράση των αντιγηραντικών σου κρεμών. το EXPRESSION BLOCKER CREAM BΟΟSTER πριν εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα 1 σταγόνα σε μέτωπο, 1 σε μεσόφρυο και 2 σταγόνες στις ρυτίδες έκφρασης στα χείλη. Το δεύτερο booster θα ήταν το FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER με μια σταγόνα σε μέτωπο, πιγούνι, παρειές (συνολικά 4 σταγόνες), όπου μπορείς να το εφαρμόζεις μετά απο 2-3 λεπτά την εφαρμογή του πρώτου booster ή το βράδυ πριν την αντιγηραντική νυχτός. Μια κατάλληλη ενυδατική για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου θα ήταν η MOISTURIZING RICH CREAM το πρωί και η ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM για το βράδυ. Για μια ολοκληρωμένη αγωγή θα προτείναμε και την EYE CREAM για την αντιρυτιδική φροντίδα των ματιών. Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλημέρα, είμαι 48 ετών και θα ήθελα να μάθω ποια η διαφορά μεταξύ στο Age Repair set και το Instant lifting. Θέλω να πάρω κάτι για τις ρυτίδες και τη χαλάρωση ιδιαίτερα στο λαιμό (έχω κάνει θυρεοειδεκτομή) ποιο από τα δύο μου προτείνετε. Χρησιμοποιώ τις κρέμες Anti-wrinkle day cream, night cream και την κρέμα ματιών. Ευχαριστώ,

    • Καλησπέρα Ειρήνη. Το Age Repair Set είναι αγωγή 25 ημερών και ενδείκνυται για 3-6 φορές το χρόνο, για αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου, διέγερση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων, επανόρθωση από τα σημάδια φωτογήρανσης, μείωση των κηλίδων και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Το Instant Lifting είναι για άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ με βραχυχρόνιο αποτέλεσμα και δεν αποτελεί αγωγή. Είναι ιδανικό για κάποια προγραμματισμένη εμφάνιση όπου θέλουμε να εντυπωσιάσουμε. Συμφωνα με τις ανάγκες που αναφέρεις, μπορείς να προσθέσεις μια NECK CONTOUR στην περιποίηση σου το βράδυ πριν την αντιγηραντική νυκτός σου, και ένα FACE TIGHTENER BOOSTER το πρωί πριν την αντιγηραντική ημέρας σου.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Είμαι 54 ετών και έχει ήδη αρχίζει να χαλαρώνει το δέρμα μου ειδικά στο λαιμό. Επίσης άρχισαν σκούρες κηλίδες στο πρόσωπο και στα χέρια ,σακούλες στα μάτια . Τ ο δέρμα του σώματος μου έχει αρχίσει να ζαρώνει.
    Τι προϊόντα προτείνετε ; για να καθυστερήσω αυτά τα σημάδια;

    • Καλημέρα Σοφία και καλή εβδομάδα. Για τα θέματα που σε απασχολούν θα προτείναμε την παρακάτω αγωγή: Για την πρωϊνή σου περιποίηση θα προτείναμε να ξεκινούσες με την εφαρμογή του FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER, έπειτα θα προτείναμε να εφαρμόσεις την NECK CONTOUR CREAM που βοηθάει στην ανόρθωση του χαλαρού δέρματος, και τέλος την SPOT END DAY CREAM SPF 15 για πρόληψη και αντιμετώπιση δυσχρωμιών. Καλό θα ήταν να μην ξεχνάς και την αντηλιακή σου προστασία χειμώνα-καλοκαίρι για πρόληψη δυσχρωμιών και επιπλέον προστασία από φωτογήρανση, οπότε καλό θα ήταν να περιελάμβανε η πρωϊνή σου ρουτίνα και την SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+ στο τέλος, πριν το μακιγιάζ σου. Για το βράδυ: ιδανικά θα ξεκινούσες την βραδυνή σου περιποίηση με το ANTISPOT BOOSTER CREAM που θα ενισχύσει με λευκαντικούς παράγοντες την κρέμα περιποίησης σου, και έπειτα την ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM. Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, μπορείς να χρησιμοποιείς και την NECK CONTOUR και το βράδυ, πριν την αντιρυτιδική σου. Για την περιποίηση των ματιών θα προτείναμε την EYE CREAM πρωί & βράδυ, και για τις κηλίδες στα χέρια την SPOT END HAND CREAM SPF 15 όπου μπορείς να την χρησιμοποιείς 2-3 φορές την ημέρα. Αν στο πρόσωπο ή σώμα, υπάρχουν κάποιες δυσχρωμίες και θα ήθελες να τις αντιμετωπίσεις τοπικά και άμεσα, θα προτείναμε την SPOT END CORRECTIVE με χρήση 2-3 φορές την ημέρα. Τέλος, για την περιποίηση του σώματος σου θα προτείναμε την αντιγηραντική κρέμα σώματος ANTI-AGEING BODY CREAM με έντονη αντιοξειδωτική δράση.

      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • είμαι 55 χρονών τι με συμβουλεύεται να χρησιμοποιήσω? Το πρόβλημα είναι το γνωστό απώλεια όγκου ,δυσχρωμία, ρυτίδες κλπ

    • Καλησπέρα Δέσποινα. Από αυτά που μας γράφεις, θα μπορούσαμε να προτείνουμε την εξής αγωγή. Για πρωί: Ξεκινάς να εφαρμόζεις στο πρόσωπο σου το WRINKLE PLUMPER CREAM BΟΟSTER που γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα, και έπειτα θα μπορούσες να εφαρμόζεις την SPOT END DAY CREAM SPF 15 για τουλάχιστον 3 μήνες για να δεις αποτελέσματα στην διόρθωση δυσχρωμιών. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, μπορείς να την αντικαταστήσεις με μια ενυδατική όπως την MOISTURIZING RICH CREAM. Σε κάθε περίπτωση μετά την εφαρμογή της πρωινής σου κρέμας, απαραίτητη είναι η αντηλιακή προστάσια χειμώνα-καλοκαίρι για επιπλέον προστασία απο φωτογήρανση και πρόληψη δυσχρωμιών, όπως η SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+.
      Για τη βραδινή σου περιποίηση θα προτείναμε να ξεκινούσες με ένα ANTISPOT BOOSTER CREAM που θα ενισχύσει με λευκαντικούς παράγοντες την κρέμα περιποίησης σου, και αφού απορροφηθεί μπορείς να συνεχίσεις με την ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM.
      Θα μπορούσες να μας πεις τι εννοείς με το "απώλεια όγκου";
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Είμαι 58 ετών. Το πρόβλημα που έχω είναι χαλάρωση και ρυτίδες έκφρασης. Τι μου προτείνετε ? Θα ήθελα την απάντησή σας να την λάβω και στο mail μου. Ευχαριστώ.

    • Καλημέρα Αναστασία. Για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου θα προτείναμε την εξής αγωγή: Για πρωί να ξεκινούσες με το FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER, να συνέχιζες με την αντιγηραντική ημέρας ANTI-WRINKLE RICH DAY CREAM και τέλος να ενυδάτωνες την επιδερμίδα σου με την MOISTURIZING RICH CREAM. Για το βράδυ θα προτείναμε να ξεκινούσες την περιποίηση σου με EXPRESSION BLOCKER CREAM BΟΟSTER που εμπλουτίζει με βιομιμητικά πεπτίδια την καθημερινή κρέμα, έπειτα να συνέχιζες με την DERMIOX CREAM που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ρυτίδες έκφρασης και να ολοκλήρωνες με την αντιγηραντική νυχτός ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

      • Μου προτείνατε το πρωί να χρησιμοποιώ την Anti wrinkle day cream και την moisturizing rich cream. Θα τις χρησιμοποιώ εναλλάξ? Η χρήση των boosters θα είναι συνεχής ? Ευχαριστώ.

        • Kαλημέρα Αναστασία. Οι κρέμες χρησιμοποιούνται σε συνδιασμό. Η ιδανική σειρά είναι πρώτα εφαρμόζουμε την αντιρυτιδική κι έπειτα την ενυδατική. Σχετικά με τα cream boosters velvet concentrate, για μέγιστο αποτέλεσμα ακολουθούμε τους ρυθμούς ανανέωσης της επιδερμίδας, οπότε συνίσταται η χρήση του ίδιου για 3 συνεχόμενα 10ήμερα.
          Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
          Με εκτίμηση,
          Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Ειμαι 49 ετων, το δερμα μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση, το φροντιζω επισταμενα αλλα εχω ρυτιδες εκφρασης στο πλαι της μυτης. Τι με συμβουλευετε να χρησιμοποιησω; Θα ηθελα παρακαλω να λαβω την απαντηση και με mail αν ειναι ευκολο.
    Σας ευχαριστω

    • Καλησπέρα Άννα και καλή εβδομάδα. Θα προτείναμε για πρωί να ξεκινούσες με ένα EXPRESSION BLOCKER CREAM BΟΟSTER που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ρυτίδες έκφρασης, κι έπειτα να συνέχιζες με μια ενυδατική κρέμα όπως η MOISTURIZING RICH CREAM. Για το βράδυ προτείνουμε να ξεκινούσες την περιποίηση σου με την DERMIOX CREAM και να ολοκλήρωνες με την αντιγηραντικη νυκτός ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM. Και φυσικά, σε οποιαδήποτε ηλικία δεν ξεχνάμε την αντηλιακή μας κρέμα ή και με χρώμα για φυσική κάλυψη, χειμώνα-καλοκαίρι, για πρόληψη φωτογήρανσης και δυσχρωμιών.
      Σας έχουμε απαντήσει και με email, όπως μας ζητήσατε.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλημέρα, είμαι 49 χρόνων και σε φάση προεμμηνοπαυσης. Έχω πολύ καλό δέρμα, χρησιμοποιώ serum βιταμίνης a και c εναλλάξ...τι μπορώ να κάνω στην περιοχή των ματιών, γιατι βλέπω το πάνω βλέφαρο λίγο σαρκωδες? Ευτυχώς ρυτίδες δεν έχω...

    • Καλημέρα Σόνια και καλή εβδομάδα. Συγχαρητήρια που φροντίζεις το πρόσωπο σου. Για την περιοχή του πάνου βλεφάρου, όπως αναφέρεις το πρόβλημα, θα πρέπει να συμβουλευτείς τον δερματολόγο σου να σου συστήσει κάτι κατάλληλο για την περίπτωση και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλημέρα. Είμαι 47 ετών και το πρόσωπό μου το προσέχω αρκετά. Παρόλα αυτά όμως έχω ρυτίδες έκφρασης στο μεσόφρυο και στην ρινοπαρειακή κοιλότητα. Επίσης πρήξιμο κάτω απ τα μάτια και ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Φοράω το πρωί το super booster και την anti wrinkle day cream. Τι μου προτείνετε?Ευχαριστώ. Αν μπορείτε στείλτε την απάντηση στο email.

  • Μπορείτε να με βοηθήσετε για να διαλέξω προϊόντα της Frezyderm γιατί δοκίμασα την αντηλιακή και μου άρεσε πάρα πολύ. Είμαι 50+ και ενδοιαφέρομαι για καθαρισμό προσώπου, ενυδάτωση, αντιγήρανση, και κρέμα ματιών για πρήξιμο. Ευχαριστώ

    • Καλησπέρα Αθανασία. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου για τα προϊόντα μας και πολύ χαιρόμαστε που σου άρεσε η αντηλιακή μας. Σχετικά με τα όσα μας ζητάς, θα σου προτείναμε αρχικά να πλένεσαι με το MILD WASH LIQUID πρωί & βράδυ. Για την πρωινή σου περιποίηση, θα προτείναμε να ξεκινούσες με την ενυδάτωση του δέρματος σου με την MOISTURIZING RICH CREAM, έπειτα να συνέχιζες με την αντιγηραντική ημέρας ANTI-WRINKLE RICH DAY CREAM και φυσικά στο τέλος δεν παραλείπουμε ποτέ την αντηλιακή μας! Για το βράδυ θα σου προτείναμε την ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM. Για το πρήξιμο στα μάτια, θα σου προτείναμε την COLOR EYE BALM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη DERMIOX σαν καθημερινή κρέμα ημέρας μόνη της.Είμαι 41 και δεν έχω κανει καποια επεμβατικη θεραπεία.Αν όχι, καθε πότε και πώς μπορώ να τη βάζω; Παρακαλώ, απαντήστε μου και στο email μου. Ευχαριστώ.

    • Καλημέρα Σοφία. Η DERMIOX CREAM είναι μια μυοχαλαρωτική κρέμα για τις ρυτίδες έκφρασης και ιδανικά χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με μια κρέμα ημέρας. Θα προτείναμε την σειρά ANTI-WRINKLE RICH για πρωί και βράδυ, και πριν την εφαρμογή τους, την DERMIOX CREAM τοπικά σε ρυτίδες έκφρασης.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

Recent Posts

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

4 days ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

1 week ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

2 weeks ago

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το…

2 weeks ago

Πως Λειτουργεί η Ομοιοπαθητική στο Πεπτικό Σύστημα

Η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας, που έχει στόχο την ενίσχυση της άμυνας…

3 weeks ago

Kατακράτηση Υγρών και Κυτταρίτιδα: Συσχέτιση & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά, οι όροι κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν την ίδια κατάσταση.…

3 weeks ago