Απολέπιση Προσώπου: Σύμμαχος Ομορφιάς και Αντιγήρανσης

Peeling, scrub ή απολέπιση: Όπως κι αν το πείτε, πρόκειται για μία από τις πιο διαδεδομένες αισθητικές διαδικασίες, γνωστή ήδη από την αρχαιότητα.

Η απολέπιση του προσώπου είναι απαραίτητη για την αναζωογόνηση της επιδερμίδα σας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, καθιστώντας το έτσι ικανό να απορροφά πιο εύκολα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Ιδίως μετά τα 40, τα σημάδια του χρόνου αρχίζουν να γίνονται πιο εμφανή, η κυτταρική αναδόμηση φθίνει, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χάνει τη φωτεινή όψη και τη λεία, απαλή υφή της.

Χαρίστε λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σας, με τη μοναδική δύναμη της απολέπισης!

 

Καθαρισμός πάνω απ’ όλα

Προτού ξεκινήσετε την απολέπιση, χρησιμοποιήσετε βαμβάκι με νερό ή εναλλακτικά γαλάκτωμα ή αφρό καθαρισμού για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Έτσι, το απολεπιστικό προϊόν θα βρει καθαρό έδαφος για να δράσει σωστά!

 

Εφαρμόστε σωστά

Βάλτε μικρή ποσότητα του scrub προϊόντος στην παλάμη σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, για περίπου 60 δευτερόλεπτα.

Να θυμάστε, η εφαρμογή είναι καλό να γίνεται πάντοτε σε βρεγμένο δέρμα!

Στη συνέχεια, αφήστε το προϊόν για 3-4 λεπτά στο πρόσωπο σας μέχρι να στεγνώσει. Μην σας ανησυχήσει το ‘’τράβηγμα’’ που θα νιώσετε, είναι φυσιολογικό! Ολοκληρώνετε πάντα την απολεπιστική θεραπεία σας ξεπλένοντας με άφθονο χλιαρό νερό.

 

Απολέπιση και δράση

Κατά τη διάρκεια της απολέπισης, συσφίγγεται ο ιστός του δέρματος, ενισχύεται η ελαστικότητά του και τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τόσο στη συχνότητα της εφαρμογής της απολέπισης, όσο και στην επιλογή των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσετε, με βάση τον τύπο δέρματός σας.

Εάν έχετε κανονικό τύπο ή ευαίσθητο επιδερμίδας, το απαλό και δροσερό Facial Scrub προσφέρει βαθύ καθαρισμό και χαρίζει αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Για τις λιπαρές επιδερμίδες που απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα λόγω του ακνεϊκού δέρματος, το Ac-Norm Peeling Gel συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποσυμφόρηση των φραγμένων πόρων και στην λείανση του δέρματος , καθώς εκτός από απολεπιστική, έχει και ενυδατική δράση στο δέρμα.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Δυσχρωμίες Δέρματος & Γήρανση: Πώς Μπορώ να τις Αντιμετωπίσω;

Extra tip: Για άμεσα, ορατά αποτελέσματα, ενεργοποιείστε την κυτταρική αναδόμηση με τις Volpaderm AHA Cream και Volpaderm AHA Milk, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Πλούσιες σε Α και Β υδρόξυ-οξέα, παρέχουν ταυτόχρονα απολεπιστική και ενυδατική δράση.

 

Ενυδάτωση

Κατά την ολοκλήρωση της απολέπισης και όσο οι πόροι μένουν ανοιχτοί, το δέρμα σας απορροφά πιο εύκολα τις θρεπτικές ουσίες από την κρέμα νυκτός. Για νεανική όψη της επιδερμίδας σας, επικεντρωθείτε στην ενυδάτωση και ολοκληρώστε τη βραδινή φροντίδα του προσώπου σας με μια κρέμα νυκτός.

 

Πόσο συχνά;

Η συχνότητα της απολέπισης εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας σας. Αν έχετε ξηρή ή ευαίσθητη, επαναλάβετε 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, η οποία είναι πιο επιρρεπής στην ακμή, ίσως χρειαστεί να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

 

Βράδυ ή πρωί;

Οι ειδικοί προτείνουν πως η καλύτερη στιγμή για απολέπιση είναι το βράδυ, προτού πέσετε για ύπνο καθώς το προϊόν δρα καλύτερα και δεν εκτίθεστε στον ήλιο. Ωστόσο, αν έχετε χρησιμοποιήσετε την Volpaderm AHA Cream, βεβαιωθείτε ότι έχει βάλει αντηλιακό προτού ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Φροντίστε λοιπόν το δέρμα σας με την και τα εξειδικευμένα της Frezyderm και απολαύστε μια λεία, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα!

 

Ομάδα Frezyderm

View Comments

  • Η επιδερμιδα μου ειναι μεικτη μπορω πριν την aha volpaderm να εφαρμοσω σερουμ ή απο μονη της η συγκεκριμενη κρεμα θα μου προσφερει ενυδατωση;επισης οταν χρησιμοποιουμε aha μπορουμε να κανουμε peeling εστω μια φορα την εβδομαδα ή δεν ειναι απαραιτητο;

    • Καλημέρα Δήμητρα, η Volpaderm AHA Cream αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό απολέπισης και ενυδάτωσης που ανανεώνει θεαματικά την επιδερμίδα. Οξέα φρούτων και ένας πλούσιος συνδυασμός από ενυδατικούς και μαλακτικούς παράγοντες, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα προσφέροντας ταυτόχρονη ενυδάτωση. Για το λόγο αυτό, προτείνεται να χρησιμοποιείται ανά διαστήματα σαν μια μορφή θεραπείας και όχι καθημερινά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το peeling φυσικά δεν χρειάζεται σε περίπτωση χρησιμοποίησης. Αν είναι εύκολο, ενημέρωσε μας για τις ανάγκες σου καθώς και την ηλικία σου, ώστε να σου περοτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα. Με εκτίμηση, η ομάδα της FREZYDERM.

  • Εχω αγορασει την volpaderm για το προσωπο γιατι ηθελα μια κρεμα με οξεα για απολεπιση. Πως πρεπει να την χρησιμοποιησω? Πόσο συχνα? Μπορω να κανω scrub και μετα να την βάλω?

    • Καλημέρα Μελίνα. Την VOLPADERM AHA CREAM θα την χρησιμοποιείς οπωσδήποτε βράδυ και πάντα την επόμενη μέρα το πρωί θα φοράς αντηλιακό με δείκτη SPF 50+. Αρχικά θα προτείναμε να την χρησιμοποιείς για μια εβδομάδα συνεχόμενα, και έπειτα 3 νύχτες την εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να κάνεις scrub πριν την εφαρμογή της.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

Recent Posts

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

1 day ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

6 days ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

2 weeks ago

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το…

2 weeks ago

Πως Λειτουργεί η Ομοιοπαθητική στο Πεπτικό Σύστημα

Η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας, που έχει στόχο την ενίσχυση της άμυνας…

2 weeks ago

Kατακράτηση Υγρών και Κυτταρίτιδα: Συσχέτιση & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά, οι όροι κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν την ίδια κατάσταση.…

3 weeks ago