Αντιγήρανση

Τι Κρέμα Προσώπου Πρέπει να Φοράς σε Κάθε Ηλικία;

Νέα φυτικά έλαια, δραστικά superfood, μάσκες με καρότα, επαναστατικά serum… η σύγχρονη κοσμητολογία δεν χάνει ούτε trend αλλά εσύ χάνεις σίγουρα… την μπάλα όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες συνθέσεις, αυτή τη μία που έχει ανάγκη η δική σου επιδερμίδα.

Πώς αποφασίζεις λοιπόν μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό μόδας και διαφήμισης; Πολύ απλά δεν αποφασίζεις εσύ. Αφήνεις την ηλικία σου να το κάνει για σένα. Είναι λιπαρή, μεικτή, ξηρή ή ευαίσθητη; Μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι να «ακούσεις» τις ανάγκες της και να την αφήσεις να σε οδηγήσει στη σωστή καθημερινή κρέμα.

Πες μας τα χρόνια σου, να σου πούμε ποια κρέμα χρειάζεσαι.

 

  • Εφηβεία (13 – 19): επανάσταση και για την επιδερμίδα  

Το moto «όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα» ισχύει και για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου. Η εφηβική επιδερμίδα συνήθως είναι πιο λιπαρή ή παράγει περισσότερο σμήγμα, οδηγώντας σε κλειστούς πόρους, σπυράκια και ακμή. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η δερματική ισορροπία με μία ενυδατική κρέμα κατάλληλη για το ακνεϊκό δέρμα, όπως η Ac-Norm Aquatic Cream που προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ματ όψη.

 

  • 20 – 30: τώρα μπαίνουν οι βάσεις  

Βγαίνεις στην πόλη, διασκεδάζεις, ξενυχτάς… ζεις στη ζωή στο έπακρο αλλά παράλληλα, φτάνει στο έπακρο και η ανάγκη της επιδερμίδας σου για φροντίδα και πρόληψη.  Στην κρίσιμη δεκαετία των 20, βάζεις τα θεμέλια για την επιδερμίδα που θα έχεις στο μέλλον. Αν βαριέσαι λοιπόν το βραδινό ντεμακιγιάζ και ξεχνάς να φορέσεις ενυδατική κρέμα το πρωί, καταλαβαίνεις τι «χτίζεις» για τα χρόνια που θα έρθουν. Αν πάλι, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις σωστά και προνοητικά, η

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για εσένα

Moisturizing 24h Cream είναι η πρώτη σου φίλη. Χάρη στη σύνθεσή της με 3 φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια, προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και ενισχύει το κολλαγόνο. Κι όταν φτάσεις τα 30 plus, χρειάζεσαι Moisturizing Plus Cream με φυτικά εκχυλίσματα σύκου.  Φυσικά, και στα 20+ και στα 30+, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς τη Night Force Α+Ε Cream με ρετινόλη και βιταμίνη Ε, πριν πας για ύπνο και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία το πρωί που θα βγεις.

 

  •  50+: ώριμη ναι, γερασμένη όχι 

Αντιγήρανση: μια λέξη που χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο στη δερματική κοσμητολογία γιατί τελικά η γήρανση είναι αναπόφευκτη ό,τι κι αν κάνουμε και αυτό δεν είναι κακό. Μια-δυο ρυτίδες παραπάνω είναι λίγη σοφία, λίγη εμπειρία παραπάνω.  Αυτό που περνάει απ’ το χέρι μας όμως, είναι να παραμείνουμε όμορφες και λαμπερές στο πέρασμα του χρόνου, φροντίζοντας την επιδερμίδα μας σωστά. Εφαρμόζοντας δηλαδή καθημερινά στο πρόσωπο τη Moisturizing Rich Cream και στο λαιμό την κρέμα ανόρθωσης και σύσφιξης Neck Contour Cream.

Κάνε λοιπόν unfollow στις πρόσκαιρες τάσεις ομορφιάς, κάνε follow στη μεθοδική  φροντίδα που ζητά η επιδερμίδα σου σε κάθε ηλικία και ο χρόνος… θα σε ανταμείψει.

Ομάδα Frezyderm

View Comments

  • ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, τα προϊόντα σας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, πρόσφατα χρησιμοποίησα αντιηλιακή κρέμα σας.....Μόνο μια μικρή παράκληση, μειώστε λίγο τις τιμές για να είναι για την πλειοψηφία μας ευκολότερο να σας χρησιμοποιούμε συνεχώς!

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ και να΄στε καλά να μας φροντίζετε.........

    • Καλημέρα Αποστολία. Σε ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας στα προϊόντα της FREZYDERM.
      Σε ό,τι αφορά την παρατήρησή σου σχετικά με τις τιμές των προϊόντων, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την παραγωγή όλων των προϊόντων της FREZYDERM χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας (πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα πρώτων υλών) οι οποίες και καθορίζουν την τελική τιμή τους.
      Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία, αναγνωρίζοντας την οικονομική δυσκολία των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια, έχει απορροφήσει τις περισσότερες ανατιμήσεις των προϊόντων, διατηρώντας όμως σταθερή την υψηλή ασφάλεια και ποιότητά τους.
      Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου θα βρίσκετε στα συνεργαζόμενα φαρμακεία, διάφορες προωθητικές ενέργειες τόσο για την σειρά βρεφικής και παιδικής περιποίησης, όσο και για τα προϊόντα περιποίησης ενηλίκων και μπορείτε να τις βρείτε εδώ: http://bit.ly/2pY14pu
      Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι εδώ και 30 χρόνια ακολουθούμε την ηθική μας δέσμευση για πολιτική σεβασμού απέναντι στον καταναλωτή τόσο στην ποιότητα των προϊόντων μας, όσο και στις προωθητικές μας ενέργειες.
      Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
      Η ομάδα της FREZYDERM.

    • Καλημέρα Καίτη και Καλή Χρονιά! Για τις ανάγκες της επιδερμίδας στις ηλικίες 40+, θα προτείναμε την πλούσια ενυδατική κρέμα για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες για το πρόσωπο και το λαιμό, MOISTURIZING RICH CREAM ενώ για την αντιγηραντική της περιποιήση, την πρωινή & βραδινή αντιρυτιδική κρέμα αντίστοιχα, ANTI-WRINKLE RICH DAY CREAM & ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Δεν αναφερθήκατε στην σημαντική δεκαετία 40-50, όπου τα σημάδια του χρόνου είναι περισσότερο εμφανή από ποτέ. Ναι, εντάξει, μπορεί η γήρανση/πρόωρη γήρανση του δέρματος να είναι θέμα γονιδιακό, διατροφής κλπ ... αλλά και οι καλές στοχευμένες στην κάθε ανάγκη του δέρματος κρέμες κάνουν το θαύμα τους!!!!
    Ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία για τις κρέμες Neck Contour και Eye Cream και φυσικά την τελειότερη όλων την κρέμα Dermiox, δεν πρόκειται να τις αποχωριστώ ποτέ!!!! (Σημείωση: Είμαι 41 και τις χρησιμοποιώ 3 με 4 χρόνια τώρα.... καθόλου ρυτίδες και χαλάρωση!!!!) Ευχαριστώ Frezyderm που μας προσέχεις όλα αυτά τα χρόνια!!!! Καλή χρονιά με όμορφα και νέα προϊόντα!!!!

    • Καλημέρα Ιωάννα και καλή χρονιά! Ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σου σχόλια!
      Για τις ανάγκες της επιδερμίδας στις ηλικίες 40+, θα προτείναμε την πλούσια ενυδατική κρέμα για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες για το πρόσωπο και το λαιμό, MOISTURIZING RICH CREAM ενώ για την αντιγηραντική της περιποιήση, την πρωινή & βραδινή αντιρυτιδική κρέμα αντίστοιχα, ANTI-WRINKLE RICH DAY CREAM & ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλησπέρα σας. Είναι τέλειες οι κρέμες και πολύ καλές τιμές. Για ηλικία 47 χρόνων πολύ λιπαρό δέρμα τι μου προτείνετε?

    • Καλησπέρα Μαρίνα. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Για ένα πολύ λιπαρό δέρμα θα προτείναμε να ξεκινούσες την πρωινή σου ρουτίνα με ένα PURE COLLAGEN CREAM BΟΟSTER ή εναλλάσοντας με HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER για ενίσχυση της ενυδατικής σου κρέμας όπου ιδανική για πολύ λιπαρά δέρματα θα ήταν η MATTE EFFECT CREAM που απορροφά το επιπλέον σμήγμα και λειτουργεί και ως primer. Για το βράδυ θα μπορούσες, να ξεκινήσεις την περιποίηση σου με το ELASTIN REFILL CREAM BΟΟSTER ή εναλλάσοντας με PEPTIDES & STEMS CREAM BΟΟSTER και να ολοκλήρωνες με μια αντιγηραντική όπως η NIGHT FORCE A + E CREAM. Και φυσικά, σε οποιαδήποτε ηλικία δεν ξεχνάμε την αντηλιακή μας κρέμα ή και με χρώμα για φυσική κάλυψη, χειμώνα-καλοκαίρι, για πρόληψη φωτογήρανσης και δυσχρωμιών.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Γειά σας!
    Στην ηλικία των 20 πόσες φορές την ημέρα πρέπει να φοράμε την ενυδατική; Δηλαδή το βράδυ πριν τον ύπνο πρέπει να ξανά βάλουμε;

    • Καλησπέρσ Μαρίνα. Ναι. θα συνιστούσαμε η εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας να γίνεται πρωί και βράδυ.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για ποια προϊόντα ταιριάζουν στο πρόσωπό μου. Είμαι 41 ετών και έχω λιπαρό δέρμα με ενεργή μέτρια ακμή (λόγω πολυικιστικών ωοθηκών) με 2-3 καινούργια σπυράκια κάθε μήνα. Χρειάζομαι κάτι που να προσφέρει συσφικτική δράση παράλληλα. Τί μου προτείνετε?

    • Καλησπέρα Ελένη. Αρχικά, θα προτείναμε να πλένεις καθημερινά το πρόσωπο σου με AC-NORM ACTIVE CLEANSER. Για το πρωί θα προτείναμε να εφαρμόζεις πρώτα το HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER για αυξημένη ενυδάτωση κι έπειτα το AC-NORM MEDILIKE EFFECT 2 CREAM ως θεραπευτική κρέμα για την ακμή. Για το βράδυ θα προτείναμε να ξεκινούσες με το FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER και έπειτα να συνέχιζες με την κρέμα νυκτός NIGHT FORCE A + E CREAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ 43ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΣΧΡΩΜΙΕΣ.ΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    • Καλησπέρα Μαρία.Θα προτείναμε για το πρωί την νέα μας αντηλιακή ACTIVE SUN SCREEN TINTED FACE CREAM SPF 50+ αν το δέρμα σου είναι ξηρό, που συνδυάζει ενυδάτωση, αντιγήρανση, πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και ελαφριά κάλυψη. Αν προτιμάς πιο ελαφριά υφή θα προτείναμε την ACTIVE SUN SCREEN TINTED FACE FLUID SPF 50+. Για τη βραδυνή σου περιποίηση θα προτείναμε να ξεκινούσες με το ANTISPOT BOOSTER CREAM και να ολοκλήρωνες με το SPOT END NIGHT CREAM. Οποιαδήποτε θεραπεία λεύκανσης συνίσταται για τουλάχιστον 3 μήνες.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

    • Καλησπέρα Μαρία. Για την περιοχή του λαιμού θα προτείναμε πρωί και βράδυ το FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER και έπειτα την NECK CONTOUR CREAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ FREZYDERM, ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΥ!!
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 17(ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΥΘΑΙΣΘΗΤΟ-ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ MILD WASH LIQUID ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑ;
    ΜΠΟΡΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΦΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ; ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    • Καλημέρα Πόπη και καλή εβδομάδα. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το MILD WASH LIQUID για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου φυσικά. Για τους μαύρους κύκλους θα προτείναμε την COLOR EYE BALM που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους ενώ προσφέρει ελαφριά κάλυψη.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλησπερα σας,
    Ειμαι 34 αλλα με εντονοτερη χαλαρωση στις παριές και στο περίγραμμα για τα 34 έτη μου.
    Θα μπορουςα να χρησημοποιησω καποια κρεμΑ σας για μεγαλύτερες ηλικιες;
    Ευχαριστω.

    • Καλησπέρα Γωγώ. Ναι, σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσες να χρησιμοποιείς για το πρωί: FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER αρχικά και έπειτα ολοκληρώνεις με την ANTI-WRINKLE RICH DAY CREAM. Για την βραδινή σου περιποίηση θα προτείναμε να ξεκινούσες με ANTIOXIDANT VIT C CREAM BΟΟSTER και να ολοκλήρωνες την ρουτίνα σου με την ANTI-WRINKLE RICH NIGHT CREAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

Recent Posts

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

5 days ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

1 week ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

2 weeks ago

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το…

2 weeks ago

Πως Λειτουργεί η Ομοιοπαθητική στο Πεπτικό Σύστημα

Η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας, που έχει στόχο την ενίσχυση της άμυνας…

3 weeks ago

Kατακράτηση Υγρών και Κυτταρίτιδα: Συσχέτιση & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά, οι όροι κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν την ίδια κατάσταση.…

4 weeks ago