Περιποίηση Προσώπου

Το Ιδανικό Make-up που θα Αναδείξει τη Μοναδικότητά σου

Το πρόσωπό σου δεν μοιάζει με κανένα (μα κανένα) πρόσωπο στον κόσμο. Δεν είναι όμως μόνο η διαφορετικότητά τού που το κάνει μοναδικό. Είναι κυρίως το ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δικής σου (και μόνο δικής σου) προσωπικότητας την οποία  «αγκαλιάζεις» με περηφάνια καθημερινά γιατί ξέρεις πως δεν υπάρχει τίποτα πιο αυθεντικό από το να δείχνεις αυτό που πραγματικά είσαι. Κι αν μάθαινες ότι, από σήμερα, έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να δείξεις αλλά και να αναδείξεις τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου, μέσα από μία αψεγάδιαστη εικόνα επιδερμίδας;

Το ιδανικό makeup είναι, επιτέλους εδώ, για να αποκαλύψει την τελειοποιημένη εκδοχή της επιδερμίδας σου

Καθώς έχεις ξεκάθαρη στο μυαλό σου την checklist με τα «θέλω» σου από ένα προϊόν χρωματικής κάλυψης, ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει η φράση «ιδανικό make-up»: σημαίνει να έχεις κατ’ αρχάς ένα make-up αποτελεσματικής κάλυψης που δίνει ενιαίο, ομοιόμορφο και σταθερό χρώμα και, επιπλέον, διαθέτει ρεαλιστική φυσικότητα, ακόμα και στις πολύ κοντινές face to face επαφές, ώστε να μη μοιάζει η κάλυψη του προσώπου με μάσκα. Σημαίνει ακόμα να αφήνει ελαφριά αίσθηση (παρά την καλυπτικότητά του), χωρίς να «μπουκώνει» το δέρμα και να μη δημιουργεί ενοχλητικές γυαλάδες. Σε έναν ιδεατό κόσμο όμως, δεν θα ήθελες να μπει εδώ η τελεία στα οφέλη του make-up σου. Ένα «πλουραλιστικό» προϊόν που χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, όχι μόνο από χρωματικής άποψης, σου ακούγεται ακόμα πιο δελεαστική ιδέα. Ευτυχώς, από σήμερα το ιδεατό γίνεται πραγματικό, χάρη στα νέα μοναδικά τα ματ make-up βελούδινης, ανάλαφρης υφής που τελειοποιούν συνολικά την επιδερμίδα και γεννήθηκαν από τις δικές σου ανάγκες εύρεσης του απόλυτου προϊόντος χρωματικής κάλυψης.

 

Γιατί τα νέα Velvet Colors είναι ακριβώς αυτό που αναζητούσες από ένα makeup (και πολλά παραπάνω);    

Πολύ απλά γιατί σχεδιάστηκαν για να μην είναι κοινά make-up. Κατάφεραν να συγκεράσουν με τέλεια αρμονία χαρακτηριστικά που πολύ συχνά αποτελούν δύσκολα επιτεύξιμους συνδυασμούς σε ένα make-up: α) τη χρωματική απόχρωση που εναρμονίζεται πλήρως με τον τόνο της επιδερμίδας, χάρη στην ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων σε συνδυασμό με τη φυσική απόχρωση του δέρματος και β) την ιδανική καλυπτικότητα (χωρίς όμως εφέ «μάσκας» και χωρίς να «μπλοκάρονται» οι εκφράσεις) ταυτόχρονα με εξαιρετικά ανάλαφρη υφή. Πώς επιτυγχάνουν όμως τα Velvet Colors όλα όσα έως τώρα, δεν ήταν πάντα αυτονόητα σε ένα make-up;

Κατ’ αρχάς, με το να είναι Velvet: όπως μαρτυρά και το όνομά τους, βασίζονται στην πρωτοποριακή Velvet Second Skin Technology. Έτσι:

  • διαθέτουν τη γνώριμη βελούδινη, ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή που δίνει την αίσθηση ενός «δεύτερου δέρματος» με πορσελάνινη όψη
  • προσφέρουν masking breathable effect για χρωματική κάλυψη που όμως επιτρέπει την ελεύθερη δερματική αναπνοή
  • χαρίζουν ματ φινίρισμα χωρίς γυαλάδες για πάνω από 6 ώρες και δεν χρειάζονται σετάρισμα με πούδρα
  • είναι all skin inclusive: καθώς έχουν μη λιπαρή υφή και μη φαγεσωρογόνο σύνθεση (δεν φράσσουν τους πόρους) αλλά και τη δυνατότητα να προσροφούν το σμήγμα κατά 20%1, καλύπτουν ιδανικά και τις ανάγκες της λιπαρής με τάση ακμής επιδερμίδας
  • το χρώμα τους παραμένει αναλλοίωτο και σταθερό επί της επιδερμίδας, χωρίς να μεταφέρεται στα ρούχα
  • λειτουργούν και ως primer.

Επειδή όμως η αψεγάδιαστη εικόνα δεν έχει να κάνει μόνο με το χρώμα, τα νέα Velvet Colors περικλείουν και έξτρα καινοτομίες για ένα άμεσο αποτέλεσμα ρετούς (εφάμιλλου της digital τεχνολογίας) που αναβαθμίζει πλήρως την όψη του προσώπου και δίνει το αποτέλεσμα μιας τέλειας τρισδιάστατης εικόνας: οι ρυτίδες «γεμίζουν» οπτικά κατά 84% 1 (wrinkle masking effect) δημιουργώντας ένα εντυπωσιακά λείο δερματικό ανάγλυφο, οι ατέλειες καμουφλάρονται έξυπνα με optical blurring effect και οι ειδικά σχεδιασμένοι μικροκρύσταλλοι ενισχύουν μοναδικά τη λάμψη της επιδερμίδας, βελτιστοποιώντας ακόμα περισσότερο την όψη της.

Τέλος, επειδή ένα make-up είναι προορισμένο να χρησιμοποιείται σε real-life συνθήκες με όσες «επιθέσεις» για το δέρμα αυτές περιλαμβάνουν (ρύποι της πόλης, φωτογήρανση, οξειδωτικό στρες προερχόμενο από την υπεριώδη ακτινοβολία ή το μπλε φως των οθονών του κινητού, tablet κ.λπ.), τα Velvet Colors συνδυάζουν, επιπλέον, και ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία.

Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου, επίλεξε το Velvet Colors Light, Medium ή Dark και αφέσου στο perfect skin αποτέλεσμά τους. Εάν πάλι το δέρμα σου παρουσιάζει έντονες  χρωματικές δυσχρωμίες, το Velvet Colors High Cover είναι εδώ, για να καλύψει τις ατέλειές σου στο 100%2 παρέχοντας συνδυαστικά πολύ υψηλή ηλιοπροστασία.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Απολέπιση: Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

Ανακάλυψε σήμερα όλα τα σημεία υπεροχής των νέων Velvet Colors για να αναδειχθεί, όπως της αξίζει, η μοναδικότητα των χαρακτηριστικών σου. Το καινούργιο σου make-up είναι ήδη ο πιο πιστός θαυμαστής τους.

 

1.DC 9701-Technical Data.
2.Active Ingredients-Technical Data.

 

 

Ομάδα Frezyderm

Recent Posts

Λιπαρά Μαλλιά: Αντιμετώπιση Αποφεύγοντας 6 Συχνές Συνήθειες

Τα λιπαρά, βαριά μαλλιά που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «λαδωμένα», δεν είναι συνήθως μία επιθυμητή εικόνα.…

5 days ago

Κοκκινίλες στο Σώμα: Για τι μας Προειδοποιούν;

   Οι κοκκινίλες στο σώμα αποτελούν ένα κλινικό σύμπτωμα που περιλαμβάνει αλλαγές στο δέρμα, το οποίο…

7 days ago

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

3 weeks ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

4 weeks ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

1 month ago