Οι Κρέμες Νυκτός που Χρειάζεστε Άμεσα

Οι κρέμες νυκτός παρουσιάζουν πολύ περισσότερα οφέλη σε σχέση με τις κρέμες ημέρας. Ποιος θα το έλεγε πως θα μπορούσατε να κάνετε τόσα για το δέρμα σας απλά κλείνοντας τα μάτια σας και πηγαίνοντας για ύπνο;!

 

  1. Το δέρμα σας μπαίνει σε λειτουργία αναδόμησης

Όπως ακριβώς οι μυς μετά από μια επίσκεψη στο γυμναστήριο, έτσι και το δέρμα αναμένει τη νύχτα για να ξεκινήσει τη διαδικασία αναδόμησής του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα σας εκτίθεται σε ρύπους, αμυχές και ερεθιστικούς παράγοντες, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας αναγεννάται.

Η νύχτα, λοιπόν, αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για να παρέχουμε στο δέρμα μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την αναδόμησή του γιατί μόνο τότε θα τα αξιοποιήσει πλήρως.

 

  1. Φωτοευαίσθητα συστατικά

Οι κρέμες νυκτός δεν έχουν να αντιμετωπίσουν την ηλιακή ακτινοβολία, και συνεπώς μπορούν να περιέχουν φωτοευαίσθητα συστατικά που ο ήλιος θα αδρανοποιούσε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συστατικά όπως η ρετινόλη αντιδρούν με το ηλιακό φως και χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Τη νύχτα, ωστόσο, μπορούν ελεύθερα να διεισδύσουν και να θρέψουν το δέρμα.

 

  1. Περισσότερος χρόνος απορρόφησης

Δεν έχει νόημα να επιβαρύνουμε το δέρμα μας με προϊόντα όταν βγαίνουμε έξω. Γι’ αυτό οι κρέμες ημέρας είναι σχεδιασμένες να απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα. Καθώς δεν μας ενδιαφέρει η εικόνα του προσώπου μας όταν κοιμόμαστε, οι κρέμες νυκτός μπορούν να απορροφώνται με αργότερους ρυθμούς. Αυτό επιτρέπει στα ενεργά συστατικά τους να δρουν πάνω στο δέρμα για περισσότερο χρόνο αποφέροντας περισσότερα οφέλη!

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Βρες το Cream Booster που σου ταιριάζει
  1. Μακιγιάζ

Οι κρέμες ημέρας θα πρέπει να επιτρέπουν την καλή εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ. Συνεπώς, οι συνθέσεις τους είναι αρκετά περιορισμένες. Για παράδειγμα, οι λιπαρές συνθέσεις εμποδίζουν τη σωστή εφαρμογή τους.

Οι κρέμες νυκτός δεν περιορίζονται από κάτι τέτοιο. Μπορούν να είναι όσο πλούσιες και παχύρρευστες θέλουμε χωρίς να ανησυχούμε για το μακιγιάζ. Κάτι τέτοιο επιτρέπει την προσθήκη όλων των συστατικών που καλύπτουν τις ανάγκες του δέρματός μας χωρίς περιορισμούς.

 

  1. Δεν χρειάζεται προστασία

Στο αφιλόξενο εξωτερικό περιβάλλον, το δέρμα χρειάζεται προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες. Η κρέμα ημέρας που χρησιμοποιείτε πασχίζει να αποκρούσει τις πιθανές βλάβες από τον ήλιο, την ατμοσφαιρική ρύπανση και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες. Τη νύχτα, όμως, αυτά τα συστατικά δερματικής άμυνας δεν είναι απαραίτητα και συνεπώς, μπορούμε να δώσουμε έμφαση σε άλλες λειτουργίες όπως η ενυδάτωση και η ανάπλαση.

 

Ξεκινήστε με την πρώτη σας κρέμα νυκτός σήμερα. Δοκιμάστε την κρέμα νυκτός μας Night Force A + E Cream, πλούσια σε βιταμίνη Α και Ε για να καταπολεμήσετε την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων ή την αντιρυτιδική κρέμα Anti-Wrinkle Rich Night Cream για το ωριμότερο δέρμα.

Ομάδα Frezyderm

View Comments

    • Αγαπητή Ισιδώρα,
      Σε ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιό σου, αναφορικά με τη χρήση της κρέμας νυκτός. Η αντιγηραντική κρέμα νυκτός Night Force A+E Cream είναι κατάλληλη για ηλικίες απο 25 έως 45 ετών. Ενώ, η αντιγηραντική κρέμα νυκτός Anti-Wrinkle Rich Night Cream είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 45 ετών. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ηλικιακός περιορισμός στη χρήση αντιγηραντικής κρέμας νυκτός. Σε μικρότερες ηλικίες, την χρησιμοποιούμε κυρίως προληπτικά για την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων ενώ σε μεγαλύτερες για μείωση των ρυτίδων που ήδη έχουν σχηματιστεί. Είμαστε στη διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειάζεσαι. Θα χαιρόμασταν πολύ να μας έστελνες και τις εντυπώσεις σου απο τη χρήση των προϊόντων μας.
      Με εκτίμηση, η ομάδα της FREZYDERM

  • Γεια σας.
    Χρησιμοποιω τα προιοντα σας απο τοτε που ημουν εφηβη και μιας που τωρα πια ειμαι 25 χρονων θα ηθελα να δοκιμασω την night force A+E cream,η απορια μου ειναι η εξης μπορω να χρησιμοποιησω παραλληλα και ορο;και αν ναι μετα η πριν την εφαρμογη της κρεμας;

    • Καλημέρα Δήμητρα, ο ορός πάντα προηγείται της βασικής μας κρέμας, oπότε χρησιμοποίησε τον πριν την Night Force A+E. Παραμένουμε στη διάθεση σου για κάθε απορία, με εκτίμηση η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλημερα. Ειμαι 31 ετων. Ξεκινησα να χρησιμοποιω την NIGHT FORCE A + E CREAM απο την οποια ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη. Η συγκεκριμενα κρεμα κανει και για την περιοχη των ματιων; Σας ευχαριστω.

    • Καλησπέρα Κωνσταντίνα.

      Η NIGHT FORCE A + E CREAM δεν ενδείκνυται για την περιοχή των ματιών. Για την περιποίηση των ματιών θα προτείναμε να επιλέξιες από τις κρέμες ματιών μας.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

    • Καλησπέρα Βασιλική,

      Ναι ενδείκνυται. Μάλιστα η βιταμίνη Α έχει ευεργετικά αποτελέσματα.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

    • Καλησπέρα Βασιλική.

      Ναι ενδείκνυται.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Η night force A+E μπορει να χρησιμοποιηθεί καλοκαιρινούς μηνες ; Επειδη υπαρχει μεγαλη έκθεση σε ηλικιακή ακτινοβολία

    • Καλησπέρα Μαργαρίτα.

      Ναι μπορείς να τη χρησιμοποιείς κανονικά, αρκεί να χρησιμοποιείς το πρωί ένα αντηλιακό με πολύ υψηλή προστασία.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

Recent Posts

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

5 days ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

1 week ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

2 weeks ago

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το…

2 weeks ago

Πως Λειτουργεί η Ομοιοπαθητική στο Πεπτικό Σύστημα

Η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας, που έχει στόχο την ενίσχυση της άμυνας…

3 weeks ago

Kατακράτηση Υγρών και Κυτταρίτιδα: Συσχέτιση & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά, οι όροι κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν την ίδια κατάσταση.…

4 weeks ago