Καθημερινή Περιποίηση Δέρματος: Ο Απόλυτος Οδηγός

Όπως ξέρετε η χρήση προϊόντων με τη σωστή σειρά μπορεί να σας χαρίσει μια υπέροχη επιδερμίδα. Αλλά με τόσα πολλά προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά, είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς.

Τι χρησιμοποιώ πρώτα; Ενυδατική κρέμα ή ορό; Πότε να τονώσω το δέρμα μου; Κάνω καθαρισμό πριν ή μετά την απολέπιση; Μην ανησυχείτε πια. Ακολουθείστε τον παρακάτω αναλυτικό οδηγό για να οργανώσετε σωστά την καθημερινή σας περιποίηση.

 

Βήμα 1ο: Προϊόν καθαρισμού

Ο καθαρισμός αποτελεί τη σημαντική έναρξη της καθημερινής σας περιποίησης. Αφαιρεί τους ρύπους και το υπερβολικό σμήγμα ενώ αφήνει το δέρμα δροσερό και πιο δεκτικό στην απορρόφηση των ωφέλιμων συστατικών των προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

Το απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού De-make up 4 in 1 διαθέτει πολύπλευρη σύνθεση που καθαρίζει, τονώνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

 

Βήμα 2ο: Ορός

Οι οροί θα πρέπει να εφαρμόζονται σε βρεγμένο δέρμα, οπότε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακριβώς μετά τον καθαρισμό όσο το δέρμα σας είναι ακόμη νωπό. Οι οροί μοιάζουν με μικρά μαγικά φίλτρα και είναι πλούσια σε υπέροχα ενεργά συστατικά που βοηθούν το δέρμα σας να δείχνει στα καλύτερά του.

Ο ορός με αντιγηραντική και αναζωογονητική δράση Revitalizing Serum περιέχει ενεργά συστατικά που προσφέρουν οξυγόνο στο δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητά του και μειώνοντας τις ρυτίδες. Η χρήση ορού βοηθά το δέρμα σας να επωφεληθεί στο μέγιστο από τις κρέμες ημέρας ή νυκτός που θα ακολουθήσουν.

 

Βήμα 3ο: Προϊόν ενυδάτωσης

Είτε πρόκειται για προϊόν πρωινής είτε νυχτερινής ενυδάτωσης, η επαναφορά της φυσικής υγρασίας του δέρματος είναι απαραίτητη μετά τον καθαρισμό για όλους τους τύπους του δέρματος.

Απλώστε την κρέμα με απαλό μασάζ προκειμένου να αυξήσετε την κυκλοφορία και την απορρόφησή της.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Γιατί “Σπάει” το Make-up; 3 Τρόποι να το Αποφύγετε

Η ενυδατική μας κρέμα Moisturizing Plus Cream αποτελεί το κατάλληλο προϊόν μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή ορού. Η κρέμα περιέχει ένα ειδικό μείγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος με κοινό στόχο την ενυδάτωση όλων των στοιβάδων του δέρματος. Τα ενεργά συστατικά από σύκο και τα φυτικά εκχυλίσματα παρέχουν ανακούφιση και αντιοξειδωτική προστασία.

 

Βήμα 4ο: Κρέμα ματιών

Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Το δέρμα εκεί είναι λεπτό και ευαίσθητο και συνεπώς, μια από τις πρώτες περιοχές που εμφανίζει τα σημάδια της γήρανσης. Χρησιμοποιείστε την αντιρυτιδική μας κρέμας για την περιοχή γύρω από τα μάτια Eye Cream για να τα αποτρέψετε ή να τα επιβραδύνετε. Συσφίγγει και αναπλάθει το δέρμα γύρω από τα μάτια προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση και ελαχιστοποιώντας τις ρυτίδες.

Τα ενεργά συστατικά της κρέμας αφήνουν το δέρμα ενυδατωμένο και τονωμένο ενώ του χαρίζουν νεανική όψη.

 

Βήμα 5ο: Αντηλιακό

Ένα από τα καλύτερα προϊόντα με την καλύτερη αντιγηραντική δράση είναι το αντηλιακό. Αν και συχνά το παραλείπουμε, τα αντηλιακά προϊόντα εμποδίζουν τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες να διεισδύσουν στο δέρμα και να επιταχύνουν την εμφάνιση ρυτίδων και πανάδων.

Χρησιμοποιήστε το πρωτοπόρο αντηλιακό μας Sun Screen Velvet Face Cream SPF 50+ στο τέλος της καθημερινής σας περιποίησης. Αν χρησιμοποιήσετε επιπλέον προϊόντα πάνω από το αντηλιακό σας, δεν θα απορροφηθούν στο δέρμα καθώς θα τις εμποδίσει η δράση του.

Ένας εύκολος τρόπος για να θυμάστε τη σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων είναι «από το ελαφρύτερο στο βαρύτερο» ώστε τα πιο παχύρρευστα και βαριά προϊόντα να εφαρμόζονται στο τέλος πάνω από όλα τα υπόλοιπα.

Ομάδα Frezyderm

View Comments

  • Καλημέρα σας,

    Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ προϊόντα της εταιρείας σας και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μεταξύ άλλων, κρέμα ματιών, κρέμα νύχτας, serum, την ενυδατική matte effect και την αντηλιακή με χρώμα.
    Θέλω να σας ρωτήσω εάν τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορώ να τα διατηρήσω στο ψυγείο, ή εάν κάτι τέτοιο θα αλλοιώσει τα συστατικά τους. Ευχαριστώ!!

    • Καλημέρα Δέσποινα, δεν υπάρχει κανένας λόγος τα προϊόντα να μπουν στο ψυγείο καθώς διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου. Για οποιαδήποτε απορία παραμένουμε στη διάθεση σου. Με εκτίμηση η ομάδα της FREZYDERM.

  • Γεια σας !!! Είμαι 21 χρόνων χωρίς άκμη με σχετικά κανονική επειδερμιδα ! Θα ήθελα να ρωτήσω 1) αν χρειάζεται να χρησιμοποιώ μάσκα και αν ναι...πόσες φορές την εβδομάδα ! Και 2) Ποιο από τα καθαριστικά προσώπου μου προτείνεται !! Είναι ευχαριστημένη με όλα τα προϊόντα της εταιριας και δεν έχω σκοπό να την αλλαξω! Ευχαριστώ πολύ !!

    • Καλησπέρα Ελένη, θα ήθελες να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τύπο της επιδερμίδας σου; Εχεις ακμή, μάυρα στίγματα ή κάτι που θα μας βοηθήσει να προτείνουμε την κατάλληλη "αγωγή";

  • Καλημέρα σας,
    Είμαι 49 ετών και το προσωπό μου κοκκινίζει εύκολα ,χρησιμόποιώ την κρέμα σας sensitive red skin και την κρέμα για τα ματια.Είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά θέλω να μου δώσετε συμβούλες για περισσότερη ενυδά τωση και σύσφιξη προσώπου.Με ποία σειρά θα βάζω τις κρέμες σας ώστε να έχω ενυδάτωση ,συσφιξη προσώπου αλλά το πρωι να βάζω και την red sensitive skin.
    Θα ήθελα να μου προτείνετε μια πλήρη γκάμα των προιόντων σας για την ήλικία μου κρέμες ορούς κτλ αφού λαβετε υποψη σας ότι το πρωί πρέπει να βάζω την red sensitive skin.
    Eυχαριστώ πολύ

    • Καλημέρα Αμαλία και καλή εβδομάδα! Θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε για την πρωινή σου περιποίηση πρώτα την εφαρμογή ενός HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER για επιπλέον ενυδάτωση και αντιγήρανση, έπειτα να συνέχιζες με την SENSITIVE RED SKIN FACIAL CREAM όπως συνηθίζεις. Σχετικά με την βραδινή σου περιποίηση, θα μπορούσες να ξεκινάς με ένα FACE TIGHTENER CREAM BΟΟSTER και έπειτα μπορείς να συνεχίζεις με την SENSITIVE RED SKIN FACIAL CREAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλησπέρα ονομάζομαι Δήμητρα ειμαι 21 ετών...Η επιδερμιδα μου ειναι λιπαρή εχω σπυράκια και μαύρα στίγματα....Θα ήθελα να μου πείτε ποια προϊόντα πρεπει να χρησιμοποιήσω για την ηλικία μ και με βαση την επιδερμίδα μου.....Κατι ακομα για τα ματια δεν εχω βάλει ποτε καποια κρεμα...μηπως χρειάζεται; Εχω μαύρους κύκλους η αληθεια ειναι....

    Ευχαριστώ πολύ

    • Καλησπέρα Δήμητρα.

      Με βάση όσα μας περιγράφεις για την επιδερμίδα σου θα προτείναμε τα εξής: Να καθαρίζεις καθημερινά το δέρμα σου με AC-NORM ACTIVE FOAM PLUS και για τα μαύρα στίγματα, μια φορά την εβδομάδα να εφαρμόζεις την AC-NORM PEEL-OFF MASK. Έπειτα θα προτείναμε να εφαρμόζεις πρωί και βράδυ την AC-NORM TOTAL CONTROL CREAM. Αν έχεις μαύρους κύκλους, θα προτείναμε την COLOR EYE BALM που είναι μια απαλή έγχρωμη κρέμα που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλησπέρα σας,
    Είμαι 26 χρόνων με δέρμα μικτό-κυρίως λιπαρό με σπυράκια.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε να μου προτείνετε κάτι για τις πρώτες ρυτίδες σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας μου.

    Σας ευχαριστώ πολυ.

    • Καλημέρα Μαρίνα. Θα σου προτείναμε για το πρωί να εφάρμοζες το HYALURONIC ACID CREAM BΟΟSTER κι έπειτα την ενυδατική κρέμα MATTE EFFECT CREAM που απορροφάει τη λιπαρότητα. Για το βράδυ θα μπορούσες να εφαρμόζεις την NIGHT FORCE A + E CREAM ενώ για ενισχυμένη δράση μπορείς να εφαρμόζεις πιο πριν το SKIN RESTART VIT A CREAM BΟΟSTER. Η βιταμίνη Α έχει αντιγηραντική δράση ενώ παράλληλα βοηθάει στα συμπτώματα της ακμής.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλησπέρα,
    Ονομάζομαι Ιωαννα και ειμαι 29 ετών.Η επιδερμιδα μου ειναι αρκετά λιπαρή έχω σπυράκια και μαύρα στίγματα.Θα ήθελα να μου πείτε τι προϊόντα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για πρωϊνη και βραδυνή περιποίηση προσώπου σύμφωνα με τον τύπο δέρματος μου.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    • Καλησπέρα Ιωάννα. Αρχικά Θα προτείναμε να πλένεσαι πρωί & βράδυ με AC-NORM ACTIVE FOAM PLUS. Για το πρωί θα προτείναμε την ενυδατική κρέμα MATTE EFFECT CREAM και για το βράδυ την AC-NORM TOTAL CONTROL CREAM. Μια φορά την εβδομάδα, θα προτείναμε την μάσκα καθαρισμού AC-NORM PEEL-OFF MASK για τα μαύρα στίγματα.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
    είμαι 37 ετων με επιδερμίδα κανονική προς μεικτή.Θα ήθελα να μου προτείνετε καποια προιοντα σας για το προσωπο μου για καθαρισμο και ενυδατωση .
    ευχαριστώ εκ των προτερων

    • Καλημέρα Γεωργία. θα προτείναμε για καθαρισμό το MILD WASH FOAM και για ενυδατική την MOISTURIZING PLUS CREAM
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Καλημέρα! Ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι 29 χρονών. Ο τύπος επιδερμίδας μου ΘΕΩΡΩ είναι μικτός καθώς εμφανίζω έντονη γυαλάδα στην περιοχή του Τ και επίσης, αριστερά και δεξιά από τη μύτη στα μαγουλά. Mε λίγα λόγια, μεικ απ δεν στέκεται πάνω μου .θα ήθελα να μου προτείνετε μια σειρά προϊόντων για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου όπως ένα καθαριστικό, ίσως κάποια λοσιόν και μια ενυδατική προσώπου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν τώρα το χειμώνα μπορώ να μην χρησιμοποιήσω καθόλου δείκτη προστασίας γτ πρόσφατα αγόρασα την frezyderm matte effect cream η οποία αν θυμάμαι σωστά δεν έχει κάποια προστασία για τον ήλιο.

    ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

    • Καλησπέρα Deppy.

      Το αντηλιακό είναι απαραίτητο χειμώνα καλοκαίρι. Αν δεν θες να σου αφήνει λιπαρότητα, θα προτείναμε την SUN SCREEN COLOR VELVET FACE SPF 30 η οποία φοριέται και αντί για make-up και έχει ματ αποτέλεσμα. Συνολικά θα προτείναμε το πρωί μετά την MATTE EFFECT CREAM, να φοράς την αντηλιακή σου κρέμα. Για το βράδυ θα προτείναμε την NIGHT FORCE A + E CREAM, ενώ για καθαριστικό προσώπου, το MILD WASH FOAM.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Είμαι 25 χρόνων έχω κάνει καθαρισμούς με δερμοαποξεση διαμαντιού καθάριζα και γέμιζα παλι σπυράκια ,κ σε κάποια σημεία έβγαζα ένα σπυρί κατι σαν να έχω σταφυλόκοκκο εσωτερικο με κύστη .Εχω δέρμα πολυ ευαίσθητο και κοκκινίζει εύκολα.ταση ακμής που μου αφήνουν σημαδάκια και στα μάγουλα συνήθως πόρους που έχουν λιγο λευκό σμηγμα εσωτερικά .θελω να μου πείτε ένα πλήρης set να επανέλθει το δέρμα μου .

    • Καλημέρα Depi.

      Θα προτείναμε να επισκεφθείς έναν δερματολόγο πρώτα, για μια διάγνωση.

      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Παρακαλώ, διαφωτίστε με σχετικά με τα προϊόντα απολέπισης προσώπου. Συγκεκριμένα, το πρόσωπό μου είναι μικτό-ευαίσθητο, οπότε αντενδείκνυται για μένα το κλασσικό scrub με κόκκους. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια λύση για ήπια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ απολέπιση πριν από την εφαρμογή κρέμας, πρωί και βράδυ.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    • Καλησπέρα Αναστασία.

      Θα προτείναμε να χρησιμοποιείς την VOLPADERM AHA CREAM. Αρχικά για μια εβδομάδα συνεχόμενα κάθε βράδυ, εφαρμόζεις σε καθαρό δέρμα. Έπειτα το πέρας της εβδομάδας, μπορείς για 3 νύχτες κάθε εβδομάδα να την χρησιμοποιείς.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

Recent Posts

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

5 days ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

1 week ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

2 weeks ago

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το…

2 weeks ago

Πως Λειτουργεί η Ομοιοπαθητική στο Πεπτικό Σύστημα

Η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας, που έχει στόχο την ενίσχυση της άμυνας…

3 weeks ago

Kατακράτηση Υγρών και Κυτταρίτιδα: Συσχέτιση & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά, οι όροι κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν την ίδια κατάσταση.…

4 weeks ago