Πώς να Αποκτήσετε Ξεκούραστο Βλέμμα

Είτε πρόκειται για μια αναπάντεχη έξοδο για ποτό μετά τη δουλειά είτε για το μωρό σας που σας κρατάει ξύπνια τη νύχτα, το δέρμα σας έχει τον τρόπο να μαρτυράει πως σας λείπουν κάποιες ώρες ωφέλιμου ύπνου.

Μπορεί να μην μπορείτε να πάρετε αυτές πολύτιμες τις ώρες πίσω, ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας, να έχετε λαμπερό βλέμμα και να πείσετε τους γύρω σας ότι κοιμηθήκατε οκτώ ώρες – ακόμα και αν έχετε κοιμηθεί μόνο τρεις!

 

  1. Λάμψτε με απολέπιση

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το δέρμα αναγεννάται και επουλώνεται. Βοηθήστε το, χρησιμοποιώντας ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν όταν ξυπνάτε. Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα με το δροσερό gel Facial Scrub και κάντε μια φρέσκια αρχή.

 

  1. Βαθιά ενυδάτωση με τη βοήθεια ορού

Οι οροί είναι πλουσιότεροι σε ενεργά συστατικά σε σχέση με τις ενυδατικές κρέμες και διεισδύουν βαθύτερα. Η χρήση ορού βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα του ενυδατικού προϊόντος που θα χρησιμοποιήσετε αργότερα για μέγιστα αποτελέσματα. Ο ορός Revitalizing Serum περιέχει εκχυλίσματα Siegesbeckia Orientalis και Rabdosia Rubescens για λάμψη και ακτινοβολία. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται το κουρασμένο και θαμπό πρόσωπο.

 

  1. Απαλλαχθείτε από τις σακούλες με προϊόντα eye balm

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια που μαρτυρούν την κούραση έχουν ανάγκη από βιοφλαβονοειδή για την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας. Η κρέμα-gel Eye Balm απορροφάται άμεσα για ορατή μείωση του πρηξίματος. Εφαρμόστε μια κρύα κομπρέσα πριν την κρέμα για ενισχυμένα αποτελέσματα.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Φοράς Γυαλιά; Φρόντισε την Επιδερμίδα Γύρω Απ’ Τα Ματιά Σου

 

  1. Λάμψτε με ένα επικαλυπτικό προϊόν

Είστε κουρασμένη και θέλετε να αποφύγετε τα πολλαπλά βήματα του μακιγιάζ; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε μια επικαλυπτική κρέμα όπως τη Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+ για λαμπερή όψη και ηλιοπροστασία. Χαρίστε στο πρόσωπό σας τη λάμψη της ξεκούρασης.

 

  1. Εφοδιαστείτε με ενέργεια

Και αφού φροντίσατε το σώμα σας εξωτερικά, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με το εσωτερικό του. Ξεκινήστε τη μέρα σας με φρέσκο χυμό και τροφές με υψηλή θρεπτική αξία, όπως η βρώμη που περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά όπως Βιταμίνη B, ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο. Επιπλέον, βοηθά στην εξουδετέρωση των οξέων στο σώμα μας ενώ αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα προσφέροντάς σας μια άμεση ένεση ενέργειας.

Ομάδα Frezyderm

View Comments

  • Καλημέρα σας, χρησιμοποιώ πολύ καιρό την velvet 30 και θα ήθελα να ρωτήσω αν βγαίνει με χρώμα γιατί το 50+ μου ακούγεται λίγο υπερβολικό.

    • Αγαπητή Βασιλική,
      Σε ευχαριστούμε πολύ για την ερώτηση σου. Το αντηλιακό Sun Screen Velvet Face SPF 30 δεν υπάρχει με χρώμα. Μόνο με δείκτη προστασίας SPF 50+ υπάρχει με χρώμα, η Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+. Παρόλ' αυτά, θεωρούμε ότι καλό είναι να χρησιμοποιούμε το πολύ υψηλό δείκτη προστασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου υπάρχουν τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Είμαστε στη διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση μπορεί να έχεις. Καλό καλοκαίρι!
      Με εκτίμηση
      Η ομάδα της FREZYDERM

  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΑΚΟΥΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ FREZYDERM.
    ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΥΔ.ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ(Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 38 ΕΤΩΝ)
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    • Καλημέρα Ευαγγελία και ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σου σχόλια. Εαν το δέρμα σου είναι απλώς λιπαρό θα προτείναμε την MATTE EFFECT CREAM http://bit.ly/2bu4c8p.
      Eαν όμως το δέρμα σου εμφανίζει και σπυράκια, θα προτείναμε την AC-NORM AQUATIC CREAM, http://bit.ly/2c29OFa.
      Μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα αναφέροντας εως 3 δείγματα που θες στο παρακάτω σύνδεσμο: https://www.frezyderm.com/gr/epikoinonia/
      Παραμένουμε στη διάθεση σου για κάθε απορία ή ερώτηση. Με εκτίμηση, η ομάδα της FREZYDERM

Recent Posts

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

1 week ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

2 weeks ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

2 weeks ago

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το…

3 weeks ago

Πως Λειτουργεί η Ομοιοπαθητική στο Πεπτικό Σύστημα

Η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας, που έχει στόχο την ενίσχυση της άμυνας…

3 weeks ago

Kατακράτηση Υγρών και Κυτταρίτιδα: Συσχέτιση & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά, οι όροι κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν την ίδια κατάσταση.…

4 weeks ago