Ποιος είπε ότι το βελούδο ανήκει μόνο στις τάσεις του χειμώνα; Θα «φορεθεί» και την άνοιξη και μάλιστα στην πιο ανάλαφρη εκδοχή του. Ακολουθήστε τις 3 παρακάτω «βελούδινες» συνήθειες και χαρείτε τις πιο ανέμελες ανοιξιάτικες βόλτες σας κάτω απ’ τον ήλιο.

 

  • «Βελούδινο» βάδισμα

Άγχος, τρέξιμο, ευθύνες… όσα σας «κυνηγούσαν» τον χειμώνα, σας έκαναν να επιταχύνετε το βήμα σας, για να τα προλάβετε όλα μέσα στην εβδομάδα. Όμως   την άνοιξη που όλα κυλούν πιο αργά και ήρεμα, σας αξίζει να ελαφρύνετε λιγάκι όχι μόνο την ψυχολογία αλλά και τη σωματική σας υπερένταση -ειδικά στις βόλτες του σαββατοκύριακου. Γι’ αυτό, ξεχάστε το βάδισμα-τρέξιμο και ακολουθήστε πιο βελούδινες κινήσεις. Περπατήστε αργά και απολαυστικά, παρατηρώντας όλα όσα έχει να προσφέρει απλόχερα η ανανεωμένη φύση: ακούστε τους ζωηρούς ήχους της, μυρίστε τα υπέροχα αρώματα των λουλουδιών, παρατηρήστε τους υπόλοιπους  περαστικούς και νιώστε την αύρα τους, αφήστε τα ανοιξιάτικα vibes να σας παρασύρουν στους νωχελικούς ρυθμούς τους και μόνο κερδισμένες θα βγείτε.

 

  • Βελούδινο άρωμα

Για να δώσετε μία ανάλαφρη νότα στην ανοιξιάτικη βόλτα σας, επιλέξτε μία… ανάλαφρη νότα. Συγκεκριμένα, επιλέξτε να φορέσετε ένα διακριτικό, βελούδινο άρωμα που δεν δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση στον περίγυρο (ειδικά σε όσους έχουν αλλεργία στα έντονα αρώματα) και δεν σας φέρνει σε δύσκολη θέση στις συναναστροφές σας, ειδικά την άνοιξη που η αύξηση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τα βαριά αρώματα δημιουργεί μια άβολη, αποπνικτική ατμόσφαιρα. Αφήστε λοιπόν στην άκρη για λίγους μήνες το αγαπημένο, μεθυστικό, χειμερινό σας άρωμα (έστω και αν είναι το σήμα-κατατεθέν σας) και ξεχυθείτε στην άνοιξη φρέσκες και μοσχομυρωδάτες ψηφίζοντας δροσερές, φρουτώδεις νότες (με έμφαση στα εσπεριδοειδή), ελαφριές συνθέσεις λουλουδιών, αρώματα πούδρας που αποπνέουν καθαριότητα και αέρινες μυρωδιές θαλασσινής αύρας.

 

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Έκθεση στον Ήλιο με Ασφάλεια
  • Βελούδινη αντηλιακή προστασία

Πόσο πολύ σας έλειψε τον χειμώνα το χάδι του ανοιξιάτικου ήλιου! Ευτυχώς, τώρα θα το χαρείτε με το παραπάνω. Εννοείται βέβαια με αντηλιακή προστασία γιατί ο ήλιος δεν αστειεύεται ούτε όταν ρίχνει τις πιο «φιλικές» αχτίδες του. Όμως παράλληλα με την αποτελεσματική ηλιοπροστασία, θέλετε να είστε ξέγνοιαστες και με την υφή του αντηλιακού σας. Χρειάζεστε μία ελαφριά μη λιπαρή σύνθεση που αφήνει το δέρμα να αναπνέει, απλώνεται εύκολα και γίνεται η τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας. Το αντηλιακό προσώπου Sun Screen Velvet Face SPF 50+ ή Sun Screen Velvet Face SPF 30  με επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, αφήνει αυτήν ακριβώς την ασύγκριτα βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Έχει διάφανη, μη λιπαρή σύνθεση, άρα δεν αφήνει λευκή χροιά, απορροφά τη λιπαρότητα και το σμήγμα και δεν φράζει τους πόρους, καθώς είναι μη φαγεσωρογόνο. Για εσάς, από την άλλη, που προτιμάτε να συνοδεύσετε τη βελούδινη αίσθηση με ελαφριά χρωματική κάλυψη, υπάρχει και πάλι η ιδανική ανοιξιάτικη συνήθεια: είναι το έγχρωμο αντηλιακό προσώπου Sun Screen Color Velvet Face με SPF 50+ ή 30, που εξασφαλίζει υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Καλύπτει αποτελεσματικά δυσχρωμίες και ατέλειες και το χρώμα του παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Διαθέτει επίσης μη φαγεσωρογόνο σύνθεση, για να μην ανησυχείτε ούτε για τους φραγμένους πόρους.

 

Βάλτε στη ζωή σας τις βελούδινες συνήθειες που θα ελαφρύνουν την καθημερινότητά σας τη νέα σεζόν και θυμηθείτε πως η ανεμελιά, αν δεν την κάνουμε πράξη, είναι απλώς μία λέξη.

Ομάδα Frezyderm

View Comments

  • Kαλησπερα σας
    θα ηθελα να σας ρωτησω εαν ειναι φυσιολογικο η αντιηλιακη να μην απορροφαται απο το δερμα και να μενει
    στην επιφανεια του προσωπου (οσες φορες αγγιξω το προσωπο ειναι η αισθηση οτι εχω βαλει λαδι )
    κανω κατι λαθος?
    ενυδατiκη και μετα sunscreen velvet.
    Ευχαριστω εκ των προτερων.

    • Καλησπέρα Καλλιόπη.

      Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η αντηλιακή κρέμα προσκολλάται στο δέρμα, ώστε να απωθεί την ηλιακή ακτινοβολία.
      Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM.

  • Θα ήθελα να ρωτήσω αν το active sun screen cream βάφει την επιδερμίδα λόγω του μαύρου χρώματος αν μπορώ να φοράω πριν ενυδατική κρέμα και πόση ώρα μετά την ενυδατική το φοραω κι αν ανανεώνω κάθε δύο ώρες και το χειμώνα. Τις ίδιες ερωτήσεις έχω και για το sun screen velvet καθώς και ποιο από τα δύο είναι πιο δυνατό. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

    • Καλησπέρα Αλεξάνδρα,

      Το μαύρο χρώμα που έχουν τα Active Sunscreen Creams, λόγω της καινοτομίας του Detox plant charcoal βοηθά στην ομοιόμορφη επάλειψη του αντηλιακού, σαφώς δεν βάφει το δέρμα και προσφέρει αποτοξινωτική δράση. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία χρωματικής προσαρμογής που φέρει μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις. Το αντηλιακό μπορεί να εφαρμοστεί μόλις απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα, 20-30’ πριν την έκθεση στον ήλιο.
      Η ανανέωση κάθε 2 ώρες συνιστάται να γίνεται τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και κατά τους χειμερινούς, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη προστασία και δράση του εκάστοτε αντηλιακού.

      Κατά την χειμερινή περίοδο μόνο η UVB ακτινοβολία, που είναι υπεύθυνη για το έγκαυμα μειώνεται, ενώ η UVA που είναι αιτία φωτογήρανσης παραμένει σταθερή. Θα μπορούσαμε να μην ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες, γιατί δεν θα καούμε, αλλά αν χαλαρώσει η ηλιοπροστασία κινδυνεύουμε από πρόωρη γήρανση. Επομένως, σίγουρα βάζουμε αντηλιακό όταν πηγαίνουμε στο γραφείο και όταν φεύγουμε αν είναι ακόμα μέρα, αλλά αν εργαζόμαστε σε εξωτερικό χώρο το επαναλαμβάνουμε, αν όχι ανά δίωρο, ανά 3 ώρες.

      Αντίστοιχα, και το Sun Screen Velvet επιλέγουμε να το εφαρμόζουμε αφού απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα, κάνοντας τις απαραίτητες ανανεώσεις.
      Αναφορικά με το πιο είναι πιο δυνατό, αυτό αφορά τις ανάγκες τις κάθε επιδερμίδες και ποιο είναι το ζητούμενο για εσάς. Το Active Sunscreen Cream είναι μία ενεργή αντηλιακή κρέμα που προσφέρει ολική φροντίδα στο δέρμα, με την απαραίτητη ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση. Παράλληλα, η καινοτομία του Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) την καθιστά εύκολη στην εφαρμογή και παρέχει αποτοξινωτική δράση. Τέλος, πρόκειται για αδιάβροχο αντηλιακό, ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας μπάνια.

      Από την άλλη, το Sun Screen Velvet προσφέρει, πέραν από την απαραίτητη ηλιοπροστασία, μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή με ένα άγγιγμα. Χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Ακόμα, η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και το καθιστά άριστη βάση για μακιγιάζ. Τέλος, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο, ενώ είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό.

      Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε ώστε να διαλέξεις το αντηλιακό που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σου!

      Με εκτίμηση,
      Η ομάδα της FREZYDERM

Recent Posts

Γυναικεία Τριχόπτωση: Είδη, Αιτίες και Αντιμετώπιση

Με τον όρο "γυναικεία τριχόπτωση" χαρακτηρίζεται η απώλεια τριχών από το τριχωτό της κεφαλής μιας…

6 days ago

Οδοντικό Νήμα: Χρήση για Ολοκληρωμένη Στοματική Υγιεινή

Αφού ξέρουμε την αξία του οδοντικού νήματος στη στοματική μας υγεία, γιατί το παραλείπουμε τόσο…

1 week ago

Άσπρη γλώσσα: Αιτίες και Αντιμετώπιση

Η άσπρη γλώσσα είναι μια κατάσταση που εκδηλώνεται είτε σαν μια λευκή ομοιόμορφη επικάλυψη στην…

2 weeks ago

Οδηγός για Σμίλευση Σώματος & Ανανεωμένη Διάθεση τη Νέα Σεζόν

Τώρα που το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και η νέα σεζόν είναι δυναμικά εδώ, αξιοποιούμε το…

3 weeks ago

Πως Λειτουργεί η Ομοιοπαθητική στο Πεπτικό Σύστημα

Η Ομοιοπαθητική ιατρική είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας, που έχει στόχο την ενίσχυση της άμυνας…

3 weeks ago

Kατακράτηση Υγρών και Κυτταρίτιδα: Συσχέτιση & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά, οι όροι κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν την ίδια κατάσταση.…

4 weeks ago