yoga pose

Ολιστική Προσέγγιση & Φιλοσοφία για Νέες Επιλογές

Σας εκφράζει, σας ταιριάζει, σας βελτιώνει. Η ολιστική προσέγγιση είναι παντού στη ζωή σας, από τη διατροφή σας και τη σωματική σας άσκηση έως τις σχέσεις σας με το περιβάλλον και τον περίγυρό σας και όχι τυχαία.

 

Η ολότητα που φέρνει πληρότητα

Στην ολιστική φιλοσοφία, βασική προϋπόθεση για να είναι ένα άτομο σε καλή κατάσταση και γεμάτο ευεξία είναι να βρίσκονται η σωματική, πνευματική και ψυχολογική του κατάσταση σε τέλεια ισορροπία μεταξύ τους. Αυτή η προσέγγιση του ανθρώπου ως ολότητα είναι κομμάτι και της δικής σας φιλοσοφίας, γι’ αυτό και κάνετε καθημερινά ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας, για να δημιουργήσετε την «τέλεια ζυγαριά».

 

Ακολουθώντας το μονοπάτι της φύσης

Ο φυσικός τρόπος ζωής στον οποίο στρέφεστε ακολουθώντας την ολιστική φιλοσοφία δεν κάνει διαχωρισμούς. Θέλετε λύσεις με τη σφραγίδα της φύσης στο πιάτο και το ποτήρι σας, στο περιβάλλον σας, στις επιλογές ανακούφισης του οργανισμού και του σώματός σας (εάν και εφόσον μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών) και γενικά, προτιμάτε την «πράσινη οδό» σε όλο το φάσμα των καθημερινών συνηθειών σας, αφού η φύση ξέρει πάντα καλύτερα.

 

Κεφάλαιο «ομοιοπαθητική»

Ως υποστηρικτής της ολιστικής προσέγγισης είναι πολύ πιθανό να ακολουθείτε ομοιοπαθητική αγωγή. Σε αυτήν την περίπτωση, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των προϊόντων καθημερινής φροντίδας που χρησιμοποιείτε. Κι αυτό γιατί, αν στα είδη αυτά, υπάρχουν «επιθετικές» ουσίες που αντιδοτούν την ομοιοπαθητική αγωγή σας, μπορεί να εξουδετερώσουν τη δράση της. Έτσι λοιπόν, αναγνωρίζετε την αξία του να χρησιμοποιείτε προϊόντα απολύτως συμβατά με την αγωγή σας και φροντίζετε να τηρείτε πιστά αυτή την αρχή.

 

Χωρίς αποτέλεσμα, δεν γίνεται τίποτα

Πέρα από το ότι η φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία, τις πεποιθήσεις και τον τρόπο ζωής σας, επιλέγετε αυτήν την εναλλακτική μέθοδο κυρίως γιατί βλέπετε στη δράση της ορατά αποτελέσματα. Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για τη συνολικότερη υγεία και ευεξία σας, δεν θα συμβιβαζόσασταν με έναν «δρόμο» που δεν προσφέρει χειροπιαστά οφέλη και αποτελεσματικές λύσεις, όσο πειστική και αν ήταν η υπόσχεσή του.

 

Οι απαιτητικές ανάγκες βρίσκουν ανταπόκριση

Αποκλειστικά για εσάς που αναζητάτε μία εναλλακτική μέθοδο ολιστικής φροντίδας που δρα με φυσικό τρόπο, είναι συμβατή με την ομοιοπαθητική αγωγή σας και εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα, η FREZYDERM δημιούργησε μία νέα σειρά ολιστικής δερματικής φροντίδας και ανακούφισης που ανταποκρίνεται και στα τέσσερα στάνταρντς σας. Οι ολιστικές κρέμες για πρόσωπο και σώμα HOLISTIC CREAMS είναι η ιδανική καθημερινή λύση ανακούφισης του δέρματός σας. Χάρη στο δραστικό συστατικό FD Symbiosis Complex που περιλαμβάνει η σύνθεσή τους καινοτομούν προστατεύοντας μοναδικά την ισορροπία του δέρματος:

  • Ενισχύουν τον δερματικό φραγμό διατηρώντας υγιή τη δερματική χλωρίδα και έτσι το δέρμα προστατεύεται από περιβαλλοντικό στρες, ερεθισμούς, δυσφορία, δυσανεξία και ξηρότητα
  • Υποβοηθούν τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης του δέρματος.

Προσθέστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι είναι συμβατές με ομοιοπαθητική, καθώς δεν περιέχουν συστατικά που αντιδοτούν τη δράση των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων και έχετε την πιο κατάλληλη επιλογή, για να ανακουφίζετε το δέρμα σας και να επαναφέρετε τη υγιή του όψη και την ευεξία του.

Συνεχίστε να ακολουθείτε την εναλλακτική προσέγγιση που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, προσθέστε στη δερματική σας φροντίδα τις νέες επιλογές των HOLISTIC CREAMS και χαρίστε στο δέρμα σας την ολιστική, φυσική και αποτελεσματική περιποίηση που ταιριάζει στις ανάγκες του και σέβεται τα «θέλω» σας.