διακοπέσ κάμπινγκ

Εξοπλισμός Κάμπινγκ: Λίστα με τα Απαραίτητα

Ελεύθερο ή οργανωμένο, πάντως σίγουρα εξοπλισμένο! Όποιο και αν είναι το camping που επιλέξατε για τις φετινές σας διακοπές, σίγουρα θα χρειαστεί να το επισκεφθείτε έχοντας μαζί σας τα απαραίτητα για την καθημερινή σας φροντίδα, υγιεινή και προστασία. Για να μην ψάχνετε από ’δω κι από ’κει, συγκεντρώσαμε για εσάς τα 4 προϊόντα-κλειδιά του σωστού camper. Προσθέστε ελεύθερα αλλά μην αφαιρέσετε το παραμικρό, αν δεν θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες.

 

  1.  Πεντακάθαρα χέρια και χωρίς νερό

Ειδικά στο ελεύθερο camping το νερό είναι λιγάκι δυσεύρετο. Ε και λοιπόν; Θα μείνετε με λερωμένα χέρια/πόδια; Όχι βέβαια. Θα έχετε μαζί σας τον απαλό αφρό καθαρισμού Baby Foam που δεν χρειάζεται τρίψιμο και σφουγγάρι και αφαιρείται πανεύκολα με ένα χαρτομάντιλο.

 

  1. Γυναικεία ευαίσθητα θέματα

Αν είστε γυναίκα, ξέρετε πόση σημασία έχει να φροντίζετε επιμελώς την ευαίσθητη περιοχή σας και να την προφυλάσσετε από μολύνσεις, ερεθισμούς, κολπίτιδα και κακοσμία. Ειδικά μάλιστα στο camping όπου η περιοχή αυτή εκτίθεται συνεχώς σε εστίες μόλυνσης (από την άμμο, την υγρασία και τη σκόνη μέχρι και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν οι κοινόχρηστες τουαλέτες).

 

  1. Τι κοκκινίλα είναι αυτή;

Στη φύση θα είστε, τα πάντα μπορείτε να αγγίξετε και όλα μπορούν να συμβούν. Ερεθισμοί, δερματίτιδες και μολύνσεις δεν είναι σπάνια φαινόμενα στο camping αλλά χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. H εναλλακτική κρέμα στεροειδούς δράσης anticort θα γίνει το καλύτερο «όπλο» σας αφού ανακουφίζει από τις φλεγμονώδεις εξεργασίες του δέρματος, τις εκζεματοειδείς εκδηλώσεις, τις δερματίτιδες διαφόρου αιτιολογίας, την ερυθρότητα, τον κνησμό, τα ατοπικά συμπτώματα, τα εξανθήματα, τα παρατρίμματα που προκαλούνται από εξωγενείς ή ενδογενείς παράγοντες και ενισχύει τον υδρολιπιδικό μανδύα και τον επιδερμικό φραγμό (ιατροτεχνολογικό προϊόν, CΕ 0653).

 

  1. Ένα σμήνος στροβιλίζεται πάνω απ’ τη σκηνή

Να τη γλιτώσετε απ’ τα κουνούπια είναι σχεδόν απίθανο. Να τη γλιτώσετε από τα τσιμπήματα όμως, γίνεται. Χρειάζεστε απλώς ένα ενυδατικό γαλάκτωμα και με εντομοαπωθητική δράση, όπως το Crilen που θα κρατήσει μακριά τα ιπτάμενα παρεάκια που θέλουν να κάνουν χαλάστρα στις χαλαρές των campers βραδιές.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman's tanned body
Αυτομαύρισμα: Μυστικά & Tips για να πετύχει

 

Όχι, δεν τέλειωσε η λίστα. Αυτά ήταν μόνο η αρχή. Ανακαλύψτε και τα υπόλοιπα must σύνεργα και χαρείτε το πιο οργανωμένο και πετυχημένο camping της ζωής σας!

 

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ CAMPING

(Εκτυπώστε την, εμπεδώστε την και… εφαρμόστε την! ) 

 

  • Αντηλιακό προσώπου Active Sun Screen Face Cream SPF 50+ ή Active Sun Screen Face Fluid SPF 50
  • Αντηλιακό σώματος  Sea Side Dry Mist SPF 50+ για όλη την οικογένεια
  • Ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο After Sun Mousse
  • Καταπραϋντικό spray νερού Anti-Thermal Spring Sea Water Mist
  • Οδοντόπαστα Plaque & Tartar Toothpaste
  • Σαμπουάν Every Day Use Shampoo και μαλακτική κρέμα μαλλιών Hair Repair Conditioner
  • Απαλό υγρό καθαρισμού προσώπου και σώματος Mild Wash Liquid ή απαλός αφρός καθαρισμού Mild Wash Foam
  • Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Christialen Emulsion
  • Αποσμητικό spray ποδιών Frezyfeet Odor Stop Spray
  • Υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής Intim Area Liquid ή απαλός αφρός καθαρισμού Intim Area Foam
  • Ενυδατικό γαλάκτωμα και με εντομοαπωθητική δράση Crilen
  • Απαλό gel για την ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος από το τσίμπημα εντόμων καθώς και την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες και τσουκνίδες. Ανακουφίζει από τον πόνο, το οίδημα και τον κνησμό και δροσίζει το δέρμα. Δεν περιέχει αμμωνία (Ιατροτεχνολογικό Προϊόν,  CE 2803) Crilen After Nip
  • Κρέμα χωρίς κορτιζόνη κατά των φλεγμονών και των ερεθισμών Anticort
  • Κρέμα ανάπλασης εγκαυμάτων και ερεθισμών Proflamine