couple cuddles and smile

Πως Θα Επιλέξω Τη Καλύτερη Οδοντόκρεμα;

Καθώς δεκάδες προϊόντα λεύκανσης κατακλύζουν τα ράφια, η επιλογή της κατάλληλης οδοντόκρεμας που θα μας χαρίσει ένα αστραφτερό χαμόγελο, φαίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση.

Αν κατανοήσουμε, ωστόσο, ότι ελάχιστα από αυτά τα προϊόντα περιέχουν πραγματικά δραστικά συστατικά, που δε φθείρουν τα δόντια, τότε η επιλογή της κατάλληλης λευκαντικής οδοντόκρεμας θα γίνει ευκολότερη.

 Ενεργά συστατικά που δε φθείρουν το σμάλτο των δοντιών

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των προϊόντων λεύκανσης για τα δόντια έγκειται στα ενεργά συστατικά που περιέχουν.

Υπάρχουν οδοντόκρεμες λεύκανσης που αφαιρούν τους λεκέδες χρησιμοποιώντας σκληρά λειαντικά συστατικά τα οποία γυαλίζουν τα δόντια αλλά με την πάροδο του χρόνου τα κάνουν ευαίσθητα.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επιλέξουμε οδοντόπαστα με σύνθεση στηριγμένη στη σύγχρονη τεχνολογία των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου που εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.

Για πιο δύσκολες περιπτώσεις, με ιδιαίτερα θαμπό χαμόγελο εξαιτίας της κακής στοματικής υγιεινής, του καπνίσματος, του καφέ και των τροφών με χρωστικές, συνιστάται οδοντόπαστα που συνδυάζει τους κόκκους πυριτίου με την ειδική μπλε χρωστική που δίνει άμεσα και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, επίσης χωρίς να φθείρει το σμάλτο. Γιατί, υγιές σμάλτο σημαίνει υγιή δόντια για περισσότερα χρόνια.

 Λεύκανση αλλά και όλα τα υπόλοιπα οφέλη μιας καλής οδοντόκρεμας.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

lefkane ta dontia soy
4 Καλοκαιρινές “Παγίδες” Για Την Υγιεινή Των Δοντιών

Τι αξία μπορεί να έχει μία οδοντόκρεμα που λευκαίνει αλλά δεν προστατεύει τα δόντια; Η λευκαντική οδοντόπαστα που θα επιλέξουμε θα πρέπει επιπρόσθετα να προστατεύει από πέτρα και ουλίτιδα, να καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα, να αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων, να έχει αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση και να προσφέρει ευχάριστη και δροσερή αναπνοή.

 Πώς καταλαβαίνω ότι δεν έχω επιλέξει το σωστό προϊόν;

Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια κατά τη χρήση προϊόντων λεύκανσης είναι η ευαισθησία των δοντιών. Εάν, λοιπόν, νιώσετε πόνο στα δόντια ή στα ούλα μετά από χρήση λευκαντικής οδοντόκρεμας, αυτό σημαίνει σίγουρα, ότι δεν χρησιμοποιείτε το σωστό προϊόν.

Εξετάζοντας σχολαστικά τα ενεργά συστατικά πριν αγοράσετε λευκαντική οδοντόκρεμα, θα κάνετε σίγουρα την καταλληλότερη επιλογή, που πραγματικά θα σας χαρίσει αυτό που επιθυμείτε: Ένα αστραφτερό χαμόγελο και πολλή αυτοπεποίθηση!

Δείτε τα προϊόντα για την Στοματική Υγιεινή της FREZYDERM