glass with water and lemon

Η Σωστή Ενυδάτωση του Δέρματος κάτω από τον Ήλιο

Το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι όμως είναι μια εποχή που η ανάγκη για ενυδάτωση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ! Η υπερέκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες, η αυξημένη εφίδρωση, η ηλιοθεραπεία & το μπάνιο στη θάλασσα και – αλήθεια, το ξέρατε ότι το θαλασσινό νερό λόγω του αλατιού, προκαλεί απώλεια θρεπτικών συστατικών από το δέρμα;

Τις καλοκαιρινές μέρες η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται, και το δείχνει! Ενδείξεις ότι το δέρμα μας υποφέρει από αφυδάτωση είναι πάντα η ξηρή και θαμπή όψη, ακόμα και η εμφάνιση μικρών, λεπτών ρυτίδων.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για την τέλεια ενυδάτωση;

Ενυδάτωση κατά τη διάρκεια που βρισκόμαστε στην παραλία 

Η σημασία της βαθιάς ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την έκθεση στον ήλιο, είναι εξίσου σημαντική με αυτήν της χρήσης αντηλιακού πριν την ηλιοθεραπεία.

Όση ώρα εμείς απολαμβάνουμε την ηλιοθεραπεία μας και χαλαρώνουμε κάτω από τον ήλιο, η επιδερμίδα μας  χάνει όλη της την υγρασία, ακόμα και όταν καθόμαστε στη σκιά.

Ιδανική λύση για την αναπλήρωση της χαμένης υγρασίας και της απώλειας θρεπτικών συστατικών από το δέρμα μας, είναι το σπρέι νερού. Extra πόντοι; Η υπέροχη αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο και στο σώμα και η συνολική τόνωση και αναζωογόνηση που προκαλεί!

Το σπρέι νερού για πρόσωπο και σώμα Anti-Thermal Spring Sea Water Mist προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, προστατεύει από τη φωτογήρανση, καταπραΰνει και δροσίζει την επιδερμίδα σας όσο βρίσκεστε στην παραλία. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε το 15-20 λεπτά μετά από το αντηλιακό σας και ανανεώνετε τακτικά.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

sunscreens
Ένα αντηλιακό διαφορετικό απο τα υπόλοιπα!

Ενυδάτωση μετά την έκθεσή μας στον ήλιο 

Εξίσου σημαντική είναι και η περιποίηση του δέρματος μας μετά την έκθεση στον ήλιο, καθώς η χρήση αντηλιακού αλλά και ενυδατικής κρέμας φαίνεται πως δεν είναι επαρκής κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Έτσι, το νεσεσέρ των διακοπών σας, φροντίστε να περιέχει οπωσδήποτε τον απαλό αφρό προσώπου και σώματος After Sun Mousse ο οποίος προστατεύει την επιδερμίδα σας από τους ερεθισμούς, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση μετά την έκθεση στο ήλιο δημιουργώντας μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο σας δέρμα και δρα ενάντια στην αντιγήρανση.

Χαρίστε λάμψη και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα σας τις απογευματινές ώρες, μετά από μία υπέροχη μέρα στην θάλασσα και παρατείνετε το μαύρισμα σας στο μέγιστο!

Δοκιμάστε κι εσείς τη σειρά ενυδάτωσης της Frezyderm για πριν και μετά την ηλιοθεραπεία και απολαύστε υπεύθυνα – και ελεύθερα!