woman applies cream on her face

Πώς θα Μάθετε τι Τύπο Επιδερμίδας Έχετε;

Δείξε μου το δέρμα σου να σου πω… ποια φροντίδα χρειάζεσαι.

 

«Όσο πιο καλά τη γνωρίζεις, τόσο πιο καλά τη φροντίζεις». Το πιο σοφό ρητό στην περίπτωση της επιδερμίδας σου. Για να τη γνωρίσεις όμως, χρειάζονται τεχνικές, κόλπα, μυστικά. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ψάξεις για να τα βρεις. Συγκεντρώσαμε, για σένα, τα 8 απλά βήματα που δείχνουν τι τύπο επιδερμίδας έχεις.

 

Βήμα 1: Επιχείρηση ντεμακιγιάζ

Αφαίρεσε καλά τα ίχνη από μακιγιάζ, ρύπους και λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου.

 

Βήμα 2: Καθαρές δουλειές

Βρέξε το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και πλύνε το με λίγη ποσότητα υγρού καθαριστικού. Ξέπλυνε με δροσερό νερό και σκούπισε με μία πετσέτα.  Προσοχή! Μην το παρακάνεις με το πλύσιμο γιατί το δέρμα σου θα γίνει ξηρό και ερεθισμένο και ίσως ακόμη πιο λιπαρό.

 

Βήμα 3: Στην αναμονή 

Περίμενε 1 ώρα μέχρι να βάλεις την καθημερινή σου κρέμα. Στη διάρκεια αυτή, μην αγγίζεις το πρόσωπό σου.

 

Βήμα 4: Σωστά και ταμποναριστά

Πάτησε ελαφρά την περιοχή του Τ με ένα χαρτομάντιλο. Αν έμειναν ίχνη λιπαρότητας στο χαρτομάντιλο, η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή ή μεικτή.

(Η περιοχή του Τ περιλαμβάνει το μέτωπο και τη μύτη σου. Λέγεται έτσι από το σχήμα που δημιουργεί ο άξονάς τους).

 

Βήμα 5: Διά της αφής

Αν έχεις ξηρό δέρμα, «θα σε τραβάει» μετά τον καθαρισμό,  αν έχεις λιπαρό, θα το νιώσεις πιο καθαρό μετά το πλύσιμο αλλά τώρα θα ξαναγυαλίζει και αν έχεις μεικτό, θα συμβαίνουν και τα δύο.  Η ζώνη του Τ θα δίνει την αίσθηση καθαριότητας αν έχεις μεικτό δέρμα αλλά τα μάγουλά σου θα «σε τραβάνε». Το ευαίσθητο δέρμα αντιδρά σε ορισμένα καθαριστικά και μπορεί να προκαλέσει κνησμό ή κοκκινίλα.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

young woman applies eye cream
Καθημερινή Φροντίδα του Δέρματος Ανάλογα την Ηλικία

Βήμα 6: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Επιβεβαίωσε τα προηγούμενα «ευρήματα» με ένα κοίταγμα στον τελικό κριτή: τον καθρέφτη.

 

Βήμα 7: Τι λένε οι πόροι;

Αν έχεις κανονική επιδερμίδα, οι πόροι σου θα είναι ορατοί αλλά όχι μεγάλοι. Κάνε λίγα βήματα πίσω από τον καθρέφτη. Βλέπεις ακόμα τους πόρους σου; Έχεις λιπαρό δέρμα. Δεν τους βλέπεις; Έχεις ξηρό δέρμα. Η μεικτή πάλι επιδερμίδα έχει πάνω από ένα μέγεθος πόρων.

 

 

Βήμα 8: Μαγικό τσίμπημα

Τσίμπησε το μάγουλό σου. Αν κάνει εύκολα ρυτίδες στην κίνηση αυτή, τότε έχεις ξηρό ή μεικτό δέρμα. Η λιπαρή επιδερμίδα αντίθετα, θα παραμείνει λεία.

 

Επόμενο βήμα: Στοχευμένη δράση με Cream Boosters Velvet Concentrate

Πέτυχε το αναγνωριστικό τεστ; Συγχαρητήρια! Τώρα λοιπόν που ξέρεις τον τύπο της επιδερμίδας σου και άρα τις ανάγκες της, μένει να αναλάβεις δράση! Ή καλύτερα να εμπιστευτείς τη δράση των νέων Cream Boosters Velvet Concentrate που δημιούργησε η  FREZYDERM. Αντιγήρανση, λάμψη, αναδόμηση, σφριγηλότητα, θρέψη, λεύκανση…  ό,τι κι αν χρειάζεται η επιδερμίδα σου, θα το βρεις στις 14 νέες διαφορετικές υπερσυμπυκνωμένες συνθέσεις. Εσύ απλώς διάλεξε τη δράση που θες σύμφωνα με το δέρμα σου και εφάρμοσε το Cream Booster πριν την καθημερινή ενυδατική ή αντιγηραντική σου κρέμα. Εκείνο θα ενισχύσει την απόδοσή της στο μέγιστο και η όψη της επιδερμίδας σου θα βελτιωθεί θεαματικά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί τίποτα λιγότερο αφού η πρωτοποριακή τεχνολογία Velvet Concentrate φημίζεται για το βελούδινο ματ αποτέλεσμα που προσφέρει.

 

Personalized cosmetics ή αλλιώς η πιο tailormade ρουτίνα ομορφιάς

Δεν είναι μόνο ότι καλύπτουν κάθε ανάγκη σου. Ως η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά εξατομικευμένης δερμοκαλλυντικής φροντίδας της FREZYDERM, τα Cream Boosters Velvet Concentrate προσφέρουν μία περιποίηση ομορφιάς που έχει αποκλειστικά το ονοματεπώνυμό σου. Συνθέτεις, προσθέτεις, αφαιρείς, επαναλαμβάνεις, κάνεις ό,τι θες με όσα και όποια Cream Boosters θες, ώσπου να πετύχεις το τέλειο καθημερινό beauty protocol.

10 μέρες αρκούν για τα θεαματικά αποτελέσματα που ζητάς. Και μετά, αρχίζεις ξανά το παιχνίδι της ομορφιάς με τα ίδια σχήματα φροντίδας ή καινούργια.

Τελευταίο βήμα: βρες εδώ τις δράσεις Cream Boosters Velvet Concentrate που χρειάζεται αποκλειστικά η δική σου επιδερμίδα και το απόλυτο θαύμα της κοσμητολογίας δεν θα σε απογοητεύσει ούτε στιγμή. Keep calm and boost on!