blonde woman smiling by the sea

Δυσχρωμίες Δέρματος & Γήρανση: Πώς Μπορώ να τις Αντιμετωπίσω;

Το καλοκαίρι και ο ήλιος μας δίνουν ζωή και χαρά και μας δημιουργούν μία αίσθηση ελευθερίας. Αλλά πριν βγείτε στον ήλιο, σκεφτείτε την επιδερμίδα σας. Κάθε ακτινοβολία που απορροφάτε μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο δέρμα σας.

Έχετε ήδη ακούσει πώς οι ακτίνες UVA και UVB προκαλούν ηλιακά εγκαύματα και – σε ορισμένες περιπτώσεις – καρκίνο του δέρματος. Αλλά ξέρατε, ότι επίσης επηρεάζουν την νεανικότητα του δέρματος, προκαλώντας πρόωρη γήρανση και είναι η αιτία για τη δημιουργία και εμφάνιση των δυσχρωμιών γήρανσης;

 

Που εμφανίζονται;

Συχνά εμφανίζονται στο πρόσωπο, στο πίσω μέρος των χεριών, στους ώμους και στο ντεκολτέ – κυρίως σε περιοχές που δέχονται την μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο.

Αυτές οι αβλαβείς, μικρές, σκούρες, καφέ κηλίδες είναι πολύ κοινές κυρίως σε ενήλικες άνω των 50 ετών. Φαίνεται όμως τα ηλικιακά όρια να αλλάζουν και να εμφανίζουν τέτοιου είδους κηλίδες και νεότεροι άνθρωποι περισσότερο από ότι πριν.

Εάν παρατηρήσετε μία κηλίδα στο δέρμα σας που αλλάζει χρώμα ή μεγαλώνει, σας συνιστούμε να δείτε έναν γιατρό για να αποκλείσετε κάτι σοβαρό. Καλό είναι να σιγουρευτείτε!

Ποιοι είναι επιρρεπείς στο να αποκτήσουν δυσχρωμίες και κηλίδες από τον ήλιο; Οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή το φύλο, με περισσότερες πιθανότητες οι μεγαλύτερης ηλικίας με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

 

Η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση..

Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να αποφευχθεί η εμφάνιση κηλίδων. Ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιείτε αντηλιακό τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα σας, ειδικά όταν το δέρμα σας είναι λεπτό και ανοιχτόχρωμο.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

beautiful brunnete
Το αφυδατωμένο δέρμα αντιμετωπίζεται: μάθετε πώς!

Φορώντας αντηλιακό και επιλέγοντας το δείκτη προστασίας που είναι κατάλληλος για τον τύπο του δέρματός σας, είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να κάνετε όλο το χρόνο αλλά και ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε. Εάν όμως έχετε ήδη μερικές δυσχρωμίες και θέλετε πιο εκτεταμένη αντιμετώπιση, υπάρχουν λύσεις.

 

Αντιμετωπίστε την αιτία..

Καταλαβαίνουμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι η εμφάνιση αυτών των δυσχρωμιών στο δέρμα σας. Γι’ αυτό, υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης.

Η ολοκληρωμένη σειρά Spot End, που προλαμβάνει την εμφάνιση δυσχρωμιών, αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες δυσχρωμίες, αποτρέπει την εμφάνιση νέων κηλίδων μελλοντικά και αποκαθιστά τη χρωματική ομοιομορφία του δέρματος, είναι η πρότασή μας.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Spot End Corrective cream, για τοπική χρήση το πρωί, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και αφού μετά εφαρμόσετε το αντηλιακό σας με υψηλό δείκτη προστασίας (συνιστούμε Sun Screen Color Velvet Face SPF 50+). Για το βράδυ, Spot End Night cream, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ που με την πλούσια σύνθεσή της, συμβάλει στην ενυδάτωση, ανανέωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Με την επιστροφή στην πόλη και την μείωση της έκθεσης στον ήλιο, μπορείτε να συμπληρώσετε στην αγωγή αντιμετώπισης των κηλίδων, τις Spot End Day cream SPF 15, και Spot End Essence Active Gel, που θα συμπληρώσουν και θα ολοκληρώσουν τον τρόπο αντιμετώπισης των δυσχρωμιών που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και θα αποτρέψουν τη δημιουργία νέων.