best tips for the beach

10 Καλοκαιρινά Tips Πριν Βγεις στη Παραλία

Μπορεί η σκέψη της και μόνο να μας χαλαρώνει αλλά δεν είναι να την παίρνουμε χαλαρά. Η προετοιμασία για την παραλία έχει τις δικές της «10  Εντολές» που καλό είναι να τηρήσουμε ευλαβικά.

 

  1. Μην πάρεις αυτό το μαγιό μόνο επειδή είναι τάση

Ναι, το ολόσωμο σέξι μαγιό που είδες στη διαφήμιση σου φωνάζει «αγόρασέ με». Αν όμως δεν είναι στο στιλ σου, δεν κολακεύει τον σωματότυπό σου ή θα σε κάνει να νιώσεις άβολα με την αποκαλυπτική γραμμή του, τότε μην υποκύψεις. Διάλεξε το μαγιό που «είναι πραγματικά και διαχρονικά εσύ» και άσε τα κύματα της μόδας να πηγαίνουν και να ’ρχονται.

 

  1. Μη φορέσεις λευκό μαγιό, αν δεν είσαι 100% σίγουρη

Ένα λευκό μαγιό έχει πάντα τον κίνδυνο να γίνει διάφανο όταν βραχεί. Ακόμη κι αν έχει καλή εσωτερική επένδυση όμως, μπορεί να αποκαλύπτει σημεία του σώματός σου που δεν θέλεις να τονίσεις. Γι’ αυτό, αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιη, άσε τις «ριψοκίνδυνες επιλογές» για τις τολμηρές.

 

  1. Μην πάρεις πάλι τεράστια τσάντα

Δεν βαρέθηκες ακόμα να κουβαλάς την τσάντα-βαλίτσα στην πλαζ και να σου βγαίνει ο ώμος για να τη μεταφέρεις; Τα πραγματικά απαραίτητα για την παραλία δεν είναι πάνω από 7-8 πράγματα που σίγουρα χωράνε σε μία μικρότερη τσάντα θαλάσσης.

 

  1. Μην αφήσεις το μαύρισμα για μετά

Από τη μία ξέρεις πως το σωστό και ασφαλές μαύρισμα είναι αυτό που γίνεται σταδιακά. Από την άλλη, δεν θες με τίποτα να περιμένεις. Ο στόχος σου είναι να βγεις στην πλαζ από την πρώτη μέρα με λίγο χρωματάκι. Αποκλειστικά για εσένα λοιπόν, εφευρέθηκε το σωτήριο αυτομαύρισμα! Για ομοιόμορφο φυσικό μπρονζέ χρώμα, από το πρώτο 24ωρο, δοκίμασε για μία εβδομάδα πριν την παραλία το Bronze Water Color Mist. Το αυτομαυριστικό spray-mist για πρόσωπο και σώμα που είναι η ιδανική εναλλακτική του solarium. Ακόμη και αν είσαι «πρωτάρα» στο αυτομαύρισμα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου στη χρήση του, γιατί η ειδική βαλβίδα εξασφαλίζει πανεύκολο, ομοιόμορφο, συνεχή ψεκασμό.

 

  1. Μην αμελήσεις την απολέπιση πριν το self tanning

Ένας απαράβατος κανόνας που πολλές γυναίκες ξεχνούν είναι να κάνουν απολέπιση στο σώμα τους πριν εφαρμόσουν ένα προϊόν για αυτομαύρισμα, με αποτέλεσμα να γεμίζει το σώμα τους  κατά τόπους  «λεκέδες».  Με το πρωτοποριακό γαλάκτωμα  σώματος Volpaderm AHA Milk, μπορείς να προλάβεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα οξέα φρούτων και οι  ενυδατικοί και μαλακτικοί παράγοντες που περιέχει, θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου απολεπίζοντάς την τέλεια και παράλληλα θα την ενυδατώσουν και θα την ανανεώσουν. Εφάρμοσέ το για 2-3 μέρες συνεχόμενα στην επιδερμίδα σου, πριν το αυτομαύρισμα, όμως προσοχή. Για λίγες μέρες μετά την εφαρμογή, πρέπει να φοράς απαραιτήτως αντηλιακό στα εκτεθειμένα στον ήλιο σημεία.

 

  1. Μην υποτιμήσεις την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση

Ακόμα και τώρα, προλαβαίνεις να ξεφορτωθείς την όψη φλοιού πορτοκαλιού απ’ τους μηρούς σου αποκτώντας παράλληλα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα. Το γαλάκτωμα Self Tan Body Shape συσφίγγει την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητά της και μειώνει τη κυτταρίτιδα,  χαρίζοντας παράλληλα στο δέρμα σου το τέλειο αυτομαύρισμα.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman smiles under the sun
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!

 

  1. Μην κάνεις αποτρίχωση τη μέρα που θα βγεις στην παραλία

Τις αποτριχωμένες γάμπες πολλοί αγάπησαν, τις κατακόκκινες ουδείς! Εάν ξυρίσεις τα πόδια σου ή κάνεις αποτρίχωση την ίδια μέρα που θα πας στην παραλία, η άμμος, ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας, μπορεί να δημιουργήσουν στην επιδερμίδα σου την ανεπιθύμητη θυλακίτιδα, δηλαδή μικρά κόκκινα σπυράκια στο δέρμα. Γι΄ αυτό, φρόντισε να προετοιμαστείς 24 ώρες πριν ή έστω από το προηγούμενο βράδυ.

 

  1. Μη βάψεις τα μαλλιά σου πριν βγεις στην παραλία

Σίγουρα δεν θες να βγεις στην παραλία με τη ρίζα άβαφη, όμως γιατί να ξοδέψεις χρήματα και κόπο για κάτι που πιθανότατα δεν θα διαρκέσει; Ο ήλιος μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών σου να ξεθωριάσει,  γι’ αυτό, οι ειδικοί στις βαφές μαλλιών, συνιστούν να γίνεται η βαφή αφού ολοκληρώσουμε τον κύκλο μας στις παραλίες.  Μπορείς όμως να προχωρήσεις στη λύση «καμουφλάζ», πιάνοντας τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι. Το σημαντικότερο, είναι να έχει χρώμα η διάθεσή σου!

 

  1. Μη χρησιμοποιήσεις το περσινό σου αντηλιακό

Εάν πήρες το αντηλιακό σου στις περσινές διακοπές και δεν πρόλαβες να το ανοίξεις ακόμα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να το χρησιμοποιήσεις και φέτος. Αν όμως το έχεις ανοίξει, ο δείκτης προστασίας του έχει πια μειωθεί και δεν σε καλύπτει το ίδιο αποτελεσματικά με πέρυσι.

 

  1. Μην ξεχάσεις να προπονηθείς στις ρακέτες

Μπορεί να μην ετοιμάζεσαι για τουρνουά «καρφωμάτων» αλλά δύο τρεις επιδέξιες κινήσεις πρέπει να τις ξέρεις όταν πιάσεις τη ρακέτα στην παραλία, για να χαρείς το παιχνίδι περισσότερο.  Ξεκίνα από σήμερα την εξάσκηση στον κήπο με κάποιον δυνατό παίκτη της οικογένειας ή της παρέας. Μόνο… προσοχή στο τσιμέντο ή τα πλακάκια, για να μην καταλήξεις να κάνεις προπόνηση στον γύψο!

 

Κάνε από σήμερα τον Δεκάλογο των «πρέπει» και των «μη» στην παραλία Βίβλο σου και καλές, προετοιμασμένες και περιποιημένες βουτιές!