beautiful woman hands sign

6 Beauty Goals 2019 για Restart στην Ομορφιά!

Δεν ξεκινά μόνο η νέα χρονιά γεμάτη υποσχέσεις. Ξεκινάς κι εσύ, που φέτος θα δεσμευτείς στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις τους καινούργιους beauty στόχους σου ό,τι και να γίνει. Γιατί το 2019 έχεις ακόμα πιο ώριμα, αποφασιστικά, σταθερά και απαιτητικά πλάνα ομορφιάς που θα κάνουν restart στη ρουτίνα περιποίησής σου.

 

Στόχος 1: Restart στην επιλεκτικότητα

Εξειδικευμένα πινέλα μακιγιάζ, αμέτρητα πον-πον…  σκέφτεσαι να στοιβάξεις και φέτος στlipoο νεσεσέρ σου είδη που δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ; Αυτή τη χρονιά, μην κάνεις τα περσινά λάθη, γεμίζοντας τον χώρο σου με περιττά είδη. Βάλε στόχο το «less is more» αποκτώντας συγκεκριμένα ποιοτικά προϊόντα που έχεις ήδη δοκιμάσει και εμπιστεύεσαι και φυσικά χρειάζεσαι.

 

Στόχος 2: Restart στην απλότητα

Μπορεί πέρσι να επηρεάστηκες απ’ τις προσταγές της μόδας και να υιοθέτησες ένα μακιγιάζ με έντονα ή σκούρα χρώματα σε μάτια ή/και χείλη (που δεν σε κολάκευε πάντα), φέτος όμως επικεντρώσου στη διαχρονική επιλογή του ουδέτερου μακιγιάζ σε γήινους τόνους που δεν «πρόδωσε» ποτέ καμία γυναίκα. Ταιριάζει σε όλες, ανεξαρτήτως ηλικίας, ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση απ’ το πρωί ως το βράδυ και είναι η κομψή λύση που θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά σου.

 

Στόχος 3: Restart στην τυπικότητα

«Δεν πέφτω για ύπνο χωρίς να ξεβαφτώ και να καθαρίσω καλά το πρόσωπό μου» Ένας στόχος που αν πέρσι έμεινε στα λόγια φέτος θα υλοποιηθεί, ο κόσμος να χαλάσει. Γιατί το κόστος «φραγμένοι πόροι» και σπυράκια που πλήρωσες από την μη τυπικότητά σου είχε βαρύ τίμημα, για να το πληρώσεις και φέτος. Σωστά;

 

Στόχος 4: Restart στη νεανικότητα

Θα σου αρέσει σίγουρα:

green apple with measure
10 TIPS ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Χρόνο με τον χρόνο ωριμάζεις. Το ίδιο και η επιδερμίδα σου. Αν λοιπόν πέρσι είχε κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες, τη νέα χρονιά έχει ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις στην αντιγηραντική της φροντίδα. Γι’ αυτό, πάτα pause στην προηγούμενη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σου και κάνε ένα δυναμικό restart. Το Skin Restart Vit A Cream Booster είναι το πρώτο σου βήμα για αυτήν την επανεκκίνηση. Ενισχύει τέλεια τη δράση της καθημερινής σου κρέμας νύχτας, εμπλουτίζοντας τη με ρετινόλη (βιταμίνη Α) και έτσι η σύνθεση κολλαγόνου αυξάνεται και το δέρμα αναδομείται και ανανεώνεται μοναδικά. Το δεύτερο βήμα, είναι να απλώσεις σε πρόσωπο και λαιμό την αντιγηραντική κρέμα νύχτας Night Force A+E Cream με ρετινόλη και βιταμίνη Ε που καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και σε προστατεύει αποτελεσματικά από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση. Ο απόλυτος συνδυασμός αντιγήρανσης θα γίνει ο απόλυτος φετινός σου στόχος!

 

Στόχος 5: Restart στην ποσότητα

Η διατροφή σου είναι από τα πρώτα πράγματα που επανακαθορίζεις με την αρχή κάθε νέα χρονιάς. Φέτος, είσαι αποφασισμένη να περιορίσεις την ποσότητα των τροφών που επιβαρύνουν κυρίως τον οργανισμό σου αλλά και τη σιλουέτα σου. Αρχής γενομένης από σήμερα. Φτιάξε μια λίστα με θρεπτικά και νόστιμα μενού που θες να εναλλάσσεις στην καθημερινότητά σου και κόλλησέ τη στο ψυγείο σου, για να θυμάσαι καθημερινά πώς να διατηρείς την υγεία και τη γραμμή σου. Τώρα, είναι η ιδανική ώρα και για να αντιμετωπίσεις τα σημάδια που άφησαν στο πρόσωπό σου οι μικρές γιορτινές κραιπάλες με τα μελομακάρονα και τα κοκτέιλ. Το Face Lipolysis Cream Booster μειώνει το πρήξιμο και ενισχύει το αδυνάτισμα του προσώπου, ενισχύοντας τη συσφιγκτική δράση της καθημερινής σου κρέμας.

 

Στόχος 6: Restart στην προνοητικότητα

Πόσες και πόσες φορές δεν ξέχασες πέρσι να βάλεις στην τσάντα σου την ενυδατική χεριών. Και όλο έσκαγαν τα χέρια σου και όλο έσκαγες κι εσύ με την αφηρημάδα σου. Αυτά ανήκουν στο ’18. Τη νέα χρονιά, δεν θα αποχωρίζεσαι την αγαπημένη σου Dermofilia, την πλούσια κρέμα που όχι μόνο δημιουργεί στην επιδερμίδα ένα έξτρα «δίχτυ» προστασίας από την απώλεια υγρασίας και προστατεύει τα χέρια από επιθέσεις αλλά επιπλέον αντιμετωπίζει και δερματικά προβλήματα, όπως έκζεμα, δερματίτιδα κ.λπ.

Σημείωσε τώρα στην ατζέντα σου όλα τα restart που ετοιμάζεις για το ’19 και ετοιμάσου για beauty θεαματικές αλλαγές που θα σε γεμίσουν περηφάνια. Φτάνει να ξεκινήσεις από τώρα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, θυμάσαι;