christmas day happy

Tips Αντιγήρανσης για να Λάμπετε στις Γιορτές!

Θέλεις και με το παραπάνω να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, εν όψει των Γιορτών, έστω και κάτι μικρό. Μια φροντίδα στο πρόσωπό σου για να μη δείχνεις κουρασμένη, μια περιποίηση στο σώμα σου, για να ξαναποκτήσει νεανική σφριγηλότητα… όταν όμως σκέφτεσαι πως όλα αυτά τα υπέροχα και ανανεωτικά γίνονται μόνο σε πολυτελή, πανάκριβα spa, εγκαταλείπεις το όνειρο, πριν καν το φτιάξεις στο μυαλό σου. Ετοιμάσου να εκπλαγείς ευχάριστα! Το πιο γιορτινό, αναζωογονητικό μποτέ που απόλαυσες ποτέ, μπορεί να γίνει πανεύκολα, ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σου ένα ξεκούραστο απόγευμα. Πέντε μεθοδικά βήματα χρειάζεσαι μόνο. Και λίγη ησυχία βέβαια, για να χαλαρώσεις όπως πρέπει, οπότε τηλέφωνα και άλλοι αντιπερισπασμοί δεν χωρούν στο σπιτικό σου spa!

 

  1. Μια ωραία ατμόσφαιρα

Αφού έχεις ήδη βγει από το ντους και πριν καν ντυθείς, ξεκίνα απ’ τα βασικά: περιποιήσου τον χώρο όπου θα πραγματοποιήσεις τη φροντίδα ομορφιάς σου γιατί η ακαταστασία δεν θα σε αφήσει να συγκεντρωθείς. Βάλε χαλαρωτική μουσική (ή χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αν θες να μπεις για τα καλά στο κλίμα) και άναψε δυο-τρία αρωματικά κεριά, ιδανικά με άρωμα που ηρεμεί, όπως είναι η λεβάντα ή ο ευκάλυπτος.

 

  1. Ομορφιά να την πιεις στο ποτήρι

Τώρα, σειρά έχει η κουζίνα σου. Ρίξε στο μπλέντερ εύκολα και γρηγορά τα θαυματουργά υλικά που θα φτιάξουν ένα δροσιστικό, ενυδατικό, αντιγηραντικό smoothie που θα κάνει το δέρμα σου να λάμπει από μέσα.

Θα χρειαστείς:

  • Γιαούρτι (πλούσια πηγή πρωτεϊνών που χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα)
  • Βατόμουρα (γεμάτα αντιοξειδωτικά)
  • Μπανάνα (περιέχει βιταμίνες A, C, K, E και φυλλικό οξύ που ωφελούν το δέρμα)
  • Λιναρόσπορο (με περιεκτικότητα σε ω3 λιπαρά που μειώνουν φλεγμονές και ερυθρότητα και αφήνουν το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό)
  • Μέλι (με αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες).

 

  1. Μεταξένιο άγγιγμα νεότητας

Η πετσέτα έχει ήδη απορροφήσει την περιττή υγρασία από την επιδερμίδα σου και είναι η κατάλληλη στιγμή, για να υποδεχτεί την ιδανική φροντίδα της: την αντιγηραντική κρέμα σώματος Anti-Ageing Body που όχι μόνο ενυδατώνει και θρέφει αλλά καταπολεμά και τις ελεύθερες ρίζες  που προκαλούν πρόωρη γήρανση στο δέρμα. Κι αυτό, γιατί περιέχει εκχύλισμα κουρκουμά, ένα συστατικό με 5 φορές μεγαλύτερη αντιοξειδωτική προστασία από τη Βιταμίνη Ε. Άπλωσε μία γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα, κάνε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω και νιώσε το δέρμα σου πιο σφικτό, νεανικό και ελαστικό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μπορείς να ντυθείς, αφού η Anti-Ageing Body έχει μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα. Φόρεσε όμως κάτι που αγαπάς, γιατί να νιώσεις ακόμα καλύτερα: τις αγαπημένες σου πιτζάμες, μια κομψή φόρμα για μέσα στο σπίτι ή ακόμα και κάτι που θα φορούσες για να βγεις έξω. Στο δικό σου τελετουργικό ομορφιάς, εσύ βάζεις τους κανόνες!

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

tips antigiransis
Φροντίδα Προσώπου & Σώματος: Γράμμα Από τον Μελλοντικό Σου Εαυτό
  1. Τα μαγικά δάχτυλα

Ήρθε η ώρα για το πρόσωπό σου. Για να μην εμποδίσουν τα μαλλιά σου τη ρουτίνα ομορφιάς σου, μάζεψέ τα πίσω σε αλογοουρά και βάλε και μια κορδέλα για να τιθασεύσεις τα ενοχλητικά «φυτράκια». Για να προετοιμάσεις καλύτερα το έδαφος της αντιγηραντικής φροντίδας, ξεκίνα με ένα καλό μασάζ, ώστε να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και να λάμψει το δέρμα σου.

  • Χρησιμοποιώντας και τα 10 δάχτυλα, τράβα προς τα πάνω το μέτωπό σου και κάνε αργές, μαλακές, ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Βάλε όση πίεση σε κάνει να νιώθεις καλά και επανάλαβε 5 φορές.
  • Τώρα, βάλε τους δείκτες και τους μεσαίους χαμηλά στους κροτάφους σου και κάνε μασάζ, ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Φτάσε στην περιοχή κάτω απ’ τα μάτια, στη γέφυρα της μύτης και πάνω από τα φρύδια σου. 5 επαναληπτικά σετ αρκούν.
  • Με τα ακροδάχτυλά σου λίγο πάνω απ’ τα αυτιά, άρχισε να κατεβαίνεις προς το πηγούνι κάνοντας κυκλικό μασάζ. Επανάλαβε μέχρι να νιώσεις το σαγόνι σου να χαλαρώνει.

 

  1. Ο τέλειος συνδυασμός λάμψης και αντιγήρανσης

Και τώρα το τελευταίο αλλά καίριο διπλό βήμα. Άπλωσε αρχικά 4 σταγόνες Skin Radiance Cream Booster σε μέτωπο, παρειές και πηγούνι. Είναι η πρωτοποριακή υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση που εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την κρέμα σου, για να μεγιστοποιήσει τη δράση της και μειώνει τα σημάδια της κούρασης (ακόμα και αν ξενύχτησες ή είχες έντονη μέρα το πρωί στη δουλειά). Το αποτέλεσμα; Ένα πρόσωπο με χρωματική ομοιομορφία που εκπέμπει μοναδική λάμψη και φωτεινότητα. Για τη συνέχεια, εμπιστεύσου την Anti-Wrinkle Rich Night Cream, την κρέμα νύχτας με την καινοτόμο φόρμουλα που γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα από τις πρώτες μέρες εφαρμογής, συσφίγγει την επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη λάμψη, την ομοιομορφία και τη φρέσκια όψη της. Εκτός αν είσαι κάτω των 45, που σημαίνει πως η τέλεια κρέμα νύχτας για σένα είναι η Night Force A + E Cream με ρετινόλη και βιταμίνη Ε που καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

 

Αυτό ήταν το χριστουγεννιάτικο τελετουργικό λάμψης και νεανικότητας που αξίζει να δοκιμάσει και αυτή είναι η ευκαιρία σου να χαρίσεις στον εαυτό σου σφικτό σώμα, και φωτεινό, νεανικό πρόσωπο στο πιο φιλόξενο spa του κόσμου: το σπίτι σου.