new years eve dress

4 Έξυπνα Beauty Tips για το Φετινό Ρεβεγιόν!

Δυναμικά και αποφασιστικά. Έτσι πλησιάζει το 2019 στο ημερολόγιο. Έτσι πλησιάζεις και εσύ το όνειρό σου για όμορφη, λαμπερή εμφάνιση στο ρεβεγιόν. Κι αν πέρσι δεν κατάφερες να δεσμευτείς στον εαυτό σου για το «δεν υποχωρώ σ’ εκείνο» ή «δεν κάνω πίσω στο άλλο», φέτος θα πετύχεις την αντίσταση θριαμβευτικά. Γιατί είσαι γεμάτη σιγουριά και πυγμή, ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει είμαι και νιώθω όμορφη και δεν θα αφήσεις κανέναν μα κανέναν τυπικό συμβιβασμό να χαλάσει τα 4 μοναδικά, γιορτινά ολόδικά σου «θέλω».

 

  1. Κανένας συμβιβασμός στην ξεκούραση

Ναι, τα Χριστούγεννα σημαίνουν ψώνια και δώρα. Ναι, η πόλη είναι μια κούκλα με τα γιορτινά της και δεν γίνεται να μη βγεις μια βόλτα να τη χαζέψεις. Όσο για τα καλέσματα για καφέ και για φαγητό, δίνουν και παίρνουν τώρα που όλοι ξεκλέβουν λίγο χρόνο για γιορτινές εξόδους. Αν όμως υποχωρήσεις σ’ ένα ατέλειωτο, καθημερινό πέρα-δώθε για αγορές, βόλτες και συναντήσεις, πώς θα καταφέρεις να πας στο ρεβεγιόν φρέσκια και ξεκούραστη; Αν καταφέρεις, δηλαδή να πας και δεν πέσεις εξουθενωμένη στο κρεβάτι για υπνοθεραπεία στις 31 από τις 8 το βράδυ! Γι’ αυτό, μην αφήσεις την ταλαιπωρία να σου κλέψει τη ζωντάνια και την ευεξία που θα χρειαστείς την παραμονή για να δείχνεις όμορφη και λαμπερή. Διάλεξε επιλεκτικά τις βόλτες σου -προγραμματίζοντάς τες σε αραιά διαστήματα μέσα στις Γιορτές- και προτίμησε αντί «για σκορπισμένα ραντεβού για καφέ εδώ κι εκεί» χαλαρές συγκεντρώσεις στο σπίτι παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, μυρωδάτο καφέ και καυτή σοκολάτα. Όταν όλοι αποθεώσουν την αναζωογονημένη σου όψη στο ρεβεγιόν, η υποχώρηση θα σε ανταμείψει.

 

  1. Κανένας συμβιβασμός στα «πρέπει» και τα «μη» του μπουφέ

Δίσκοι με λαχταριστά μελομακάρονα, κεράσματα με φρεσκότατους κουραμπιέδες, πιατέλες με ζεστές, μελωμένες δίπλες… και τι δεν θα ’χει και φέτος από γλυκά το γιορτινό τραπέζι! Και εσύ, θα κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου. Αν αποφασίσεις να το ρίξεις «έξω», θα το κάνεις χωρίς τύψεις και ενοχές και φυσικά, χωρίς την ανάγκη να υπακούσεις στα στερεότυπα που θέλουν τις μπουκιές μας μετρημένες, ακόμη και την εποχή του χρόνου που οι Σειρήνες της γαστρονομίας μάς μαγεύουν από παντού! Αν, από την άλλη, νιώθεις καλύτερα με το να προσέξεις τις «ατασθαλίες» σου, πάλι δεν χρειάζεται να λογοδοτήσεις στη μαμά και τη θεία που σε πιέζουν να φας ένα μελομακάρονο ακόμα! Συνέχισε να προσέχεις τη γραμμή σου με σθένος και ακλόνητη στάση και νιώσε τέλεια με την επιλογή σου. Είναι δική σου!

 

  1. Κανένας συμβιβασμός στις ρυτίδες

Δεν είναι ότι δεν είχες δει στον καθρέφτη, πριν τις Γιορτές, τις πρώτες γραμμές και ρυτίδες γύρω απ’ τα μάτια και τα χείλη. Ή εκείνη την κάθετη ρυτίδα στο μέτωπο που ολοένα και βαθαίνει. Όμως λίγο το τρέξιμο, λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο η λογική «ποιος θα προσέξει τώρα δυο ρυτίδες;» σε έκαναν να αμελήσεις την αντιμετώπισή τους. Όμως τώρα, ξέρεις ότι δεν χωρούν συμβιβασμοί! Γιατί τώρα, ετοιμάζεσαι για ένα λαμπερό ρεβεγιόν με αγαπημένους φίλους, γνωστούς και συγγενείς που θα συναντήσεις για να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να φωτογραφηθείτε… και τα σημεία γήρανσης δεν είναι καλεσμένα στο ρεβεγιόν. Ίσα που προλαβαίνεις να σβήσεις τις ρυτίδες και θα το καταφέρεις από σήμερα με τον πανίσχυρο συνδυασμό Expression Blocker Cream Booster + Dermiox Cream. Ξεκίνα με 4 σταγόνες Cream Booster στο πρόσωπό σου και άσε την υπερσυμπυκνωμένη του σύνθεση να δράσει δυναμικά κατά των ρυτίδων έκφρασης. Ο ρόλος του είναι να ενισχύσει στο μάξιμουμ την κρέμα που θα ακολουθήσει, δηλαδή την ενισχυμένη Dermiox με φυτικά εκχυλίσματα μυοχαλαρωτικής δράσης που μειώνουν δραστικά τις ρυτίδες, στατικές ή έκφρασης, σε βάθος και έκταση. Είναι μάλιστα τόσο δραστικά και αποτελεσματικά συνδυασμένα μαζί, ώστε να δημιουργούν την ιδανική εναλλακτική ενέσιμων επεμβατικών θεραπειών, χωρίς καμία υπερβολή. Μην το σκέφτεσαι, λοιπόν. Κάνε τον συνδυασμό και ξέχνα τον συμβιβασμό!

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman with towel faces herself in the mirror
Τα 7 Λάθη στην Περιποίηση Δέρματος

 

  1. Κανένας συμβιβασμός στο «εδώ και τώρα»

Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τις 31, για να δεις τα θεαματικά αποτελέσματα της 2πλής φροντίδας κατά των ρυτίδων; Δεν χρειάζεται να περιμένεις, αφού έχεις και λύση εξπρές. Το Instant Lifting Serum αρχίζει να δρα από τα 5 πρώτα λεπτά, δημιουργώντας ένα άμεσο τράβηγμα (lifting) για ελαστικό, νεανικό πρόσωπο όχι αύριο αλλά από αυτή τη στιγμή!

 

Δείξε από σήμερα τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα σου απέναντι σε ό,τι σου στερεί κάτι απ’ τη γιορτινή σου ομορφιά, διεκδίκησε με τόλμη όσα χρειάζεσαι, για να λάμψεις ολόκληρη και αυτά τα Χριστούγεννα και πέρνα την πόρτα του ρεβεγιόν με τον αέρα του «ή όλα ή τίποτα». Γιατί πολύ απλά, θα έχεις πετύχει το «όλα»!