cream boosters combinations

Πώς θα Αποκτήσω Τέλεια Επιδερμίδα;

Καλοσχηματισμένο πρόσωπο, έξυπνο βλέμμα, γοητευτική όψη, γνήσια αυτοπεποίθηση… έχεις τόσα συν στην εμφάνιση και την προσωπικότητά σου και άλλους τόσους λόγους να νιώθεις υπερήφανη και ξεχωριστή. Όμως ακόμα και όταν χαμογελάς γεμάτη σιγουριά μπροστά στον καθρέφτη σου, υπάρχουν εκείνες οι μικρές-μικρές ατέλειες που θα ’θελες να σβήσεις. Όχι γιατί νιώθεις άβολα. Όχι γιατί σε κάνουν να αισθάνεσαι λιγότερο όμορφη. Αλλά γιατί θα ήθελες αυτήν την extra βοήθεια που θα σου χαρίσει απλώς την τέλεια επιδερμίδα.

 

Τα «αγκάθια» που θέλεις να ξεριζώσεις  

  • Δεν έχει κλείσει ούτε 3 ώρες στο πρόσωπό σου αλλά το μακιγιάζ σου δεν θέλει να στρώσει με τίποτα. Η μύτη και το μέτωπο ξεφλουδίζουν, τα μάγουλα σε «τραβάνε» και το δέρμα σου κατά τόπους «σκάει», εμφανίζοντας σημάδια ξηρότητας και αφυδάτωσης.
  • Ξύπνησες με τέλεια διάθεση, νιώθεις γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία και όμως απ’ το πρωί όλοι σε ρωτούν γιατί είσαι θυμωμένη. «Δεν φταίω εγώ» απαντάς απολογητικά. «Η κάθετη ρυτίδα στο μέτωπο φταίει».
  • Ήταν ξεκαρδιστικό το αστείο της κολλητής σου αλλά ξέρεις πως αν τολμήσεις να γελάσεις με την καρδιά σου, δεν θα αφήσεις να αποκαλυφθεί μόνο ο κεφάτος εαυτός σου αλλά και οι δύο «χαρακιές» δίπλα στο στόμα σου. Κι έτσι, συμβιβάζεσαι με ένα χλιαρό «ημι-χαμόγελο».
  • Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά τρεις συνάδελφοι προθυμοποιήθηκαν να σε βοηθήσουν με τη δουλειά γιατί «δείχνεις υπερβολικά κουρασμένη και άυπνη». Τι κι αν έκλεισες 10ωρο ύπνου χθες βράδυ; Η θαμπή, ταλαιπωρημένη όψη σου στέλνει τα δικά της μηνύματα στον περίγυρό σου.
  • Στον δρόμο για τον πρωινό σου περίπατο καλημέρισες δυο-τρεις γνωστούς που σου φάνηκε πως κοίταξαν κάπως επίμονα τις δυσχρωμίες στο πρόσωπό σου. Τι νόμιζες; Πώς δεν θα φανούν επειδή είναι φθινόπωρο και οι ηλιαχτίδες βγαίνουν μετρημένες;
  • Ώρα για σέλφι με την κολλητή. Μόνο που το μισό σου πρόσωπό σου βγήκε εκτός κάδρου. Αυτά παθαίνει βέβαια, όποιος σηκώνει το πηγούνι για να μη φανεί το προγούλι και η χαλάρωση στο λαιμό.

 

Συνδυασμοί με μοναδικά ΣΥΝ για το δέρμα σου    

Όσο επιμελής και αν είσαι με την καθημερινή σου κρέμα, αυτό δεν είναι αρκετό, για να αντιμετωπίσεις τα ψεγάδια που εμφανίστηκαν στην επιδερμίδα σου. Κάποιες φορές, χρειάζεσαι ένα πιο δραστικό, ολοκληρωμένο σχήμα περιποίησης. Γι’ αυτές τις φορές, έχεις στα χέρια σου τους απόλυτους συνδυασμούς ενισχυμένης φροντίδας που δημιουργούν τα δικά σου 10ήμερα πρωτόκολλα ενυδάτωσης, νεανικότητας και λάμψης.

 

Super Βooster  +  Moisturizing Creams: ο απόλυτος συνδυασμός αντιγηραντικής φροντίδας + εντατικής ενυδάτωσης. Ξεκίνα πρωί και βράδυ με 4 σταγόνες Super Booster στο πρόσωπο, για ισχυρή ενυδάτωση και μείωση των σημείων γήρανσης και συνέχισε με την ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, ώστε να δεις την επιδερμίδα σου ορατά πιο ενυδατωμένη, νεανική και φρέσκια.

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman touching her legs
Πώς να περιποιηθώ το αφυδατωμένο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα;

Hyaluronic Acid Cream Booster  +  Active Block SPF 25 +  AntiWrinkle Rich Day Cream: ο απόλυτος συνδυασμός ενυδατικής + αντιγηραντικής φροντίδας ημέρας. Χάρη στη μοναδική ενυδατική δύναμη του υαλουρονικού οξέος, η  υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση του Cream Booster βάζει τα θεμέλια για πυκνό και  σφριγηλό δέρμα, χωρίς ρυτίδες. Πρόσθεσε τη μαγική αντιρυτιδική δράση της αντιγηραντικής/ενυδατικής σου κρέμας με ηλιοπροστασία ή τη θεαματική σύσφιγξη και επανόρθωση της καθημερινής αντιγηραντικής κρέμας και έχεις τέλειο, νεανικό πρόσωπο απ’ το πρωί ως το βράδυ.

 

Antioxidant Vit C Cream Booster +  Νight Force A+E Cream  +  AntiWrinkle Rich Night Cream: o απόλυτος συνδυασμός αντιοξειδωτικής δράσης + αντιγηραντικής φροντίδας νύχτας. Λίγο πριν κοιμηθείς, εφάρμοσε σε μέτωπο, παρειές και πηγούνι το Cream Booster που εμπλουτίζει την κρέμα νύχτας σου με βιταμίνη C, για μάξιμουμ δράση κατά των ελευθέρων ριζών και αντιοξειδωτική προστασία. Μετά, σειρά έχει η αγαπημένη σου κρέμα νύχτας: με ρετινόλη για την ενίσχυση του κολλαγόνου ή με συσφιγκτική και ανορθωτική δράση. Και οι δύο, για να καληνυχτίσεις οριστικά τη θαμπή, με σημεία γήρανσης επιδερμίδα.

 

Πρόσθεσε σήμερα στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς τα ΣΥΝ που θα σε βοηθήσουν να σβήσεις τις ατέλειες και έχεις ΜΕΙΟΝ μία έγνοια: αυτή για λαμπερή, νεανική, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.