woman touches her chin

Ποιος είναι ο Καλύτερος Ορός Προσώπου για Εμένα;

Οι οροί συχνά παραλείπονται από την καθημερινή μας φροντίδα. Κατανοούμε την ανάγκη ενός καλού ενυδατικού προϊόντος ή μιας κρέμας ματιών, αλλά τι γίνεται με τους ορούς; Σε τι χρησιμεύουν; Και τι κάνουν ακριβώς;

Οι οροί είναι στην ουσία λεπτόρρευστα ενυδατικά προϊόντα που εισέρχονται βαθιά στο δέρμα για να μεγιστοποιήσει τη δράση των ενεργών συστατικών. Δεν ανήκουν στα βασικά βήματα περιποίησης αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε το καλύτερο δέρμα δυνατόν, τότε πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά. Δείτε σαν επένδυση στο δέρμα σας.

Τα πιο συχνά οφέλη χρήσης ορού συμπεριλαμβάνουν αυξημένη ενυδάτωση και θρέψη, λαμπερό δέρμα και πρόληψη της ακμής. Οι οροί βοηθούν επίσης στην ενδυνάμωση των κυττάρων του δέρματος κι εδώ μπαίνει στην κουβέντα μας η επιστημονικότητα: Οι οροί προορίζονται για χρήση μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση ώστε να χαρίσουν στο δέρμα ισχυρά ενεργά συστατικά. Οι οροί του προσώπου έχουν γενικώς μεγαλύτερη δραστικότητα περιέχοντας ως και 70% ενεργά συστατικά, ενώ άλλες κρέμες προσώπου περιέχουν μόνο 5% με 10%. Έτσι, καθίστανται ιδανικά για συγκεκριμένα ζητήματα του δέρματος όπως ρυτίδες, ακμή, λιπαρό δέρμα κλπ.

Το επιστημονικό τμήμα της FREZYDERM έχει δημιουργήσει μια σειρά ορών που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους δέρματος και βοηθούν στην αντιμετώπιση εκείνων των προβλημάτων του δέρματος που σας ανησυχούν. Είναι δερματολογικά ελεγμένοι και περιέχουν δυνατά και δραστικά ενεργά συστατικά για δέρμα στα καλύτερά του.

Δεν είστε σίγουρη ποιος ορός σας ταιριάζει; Διαβάστε παρακάτω για βοήθεια και συμβουλές ώστε να βρείτε τον ορό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δέρματός σας.

 

Κατάλληλος για δέρμα με τάσεις ακμής

Καθώς είναι σχεδιασμένος για το δέρμα με ήπια, μέτρια και σοβαρή ακμή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κανονικό ή ξηρό δέρμα, ο συγκεκριμένες ενυδατικός, μη λιπαρός ορός ενυδατώνει το δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητά του. Εμπλουτισμένος με πηκτίνη και νέκταρ λεμονιάς, δημιουργεί μια προστατευτική στρώση στο δέρμα που εξασφαλίζει ενυδάτωση για πάνω από 8 ώρες. Η ενυδατική φύση του ορού Ac-Norm Aquatic Serum χαρίζει υγιή και ματ όψη στο δέρμα χωρίς αίσθηση τραβήγματος και ερεθισμούς.

 

Κατάλληλος για τα σημεία γήρανσης και τις ρυτίδες

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman applying mascara
Ιδέες για τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ (infographic)

Όλοι ανησυχούμε για τις ρυτίδες. Είτε επιθυμείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση ρυτίδων είτε να απαλλαχτείτε από τις ήδη υπάρχουσες μια και καλή, αυτός είναι ο ορός για εσάς…ο ορός άμεσης σύσφιξης Instant Lifting.

Καθώς περιέχει βιοπολυμερές θαλάσσιας προέλευσης, σχηματίζει μια αόρατη μάσκα η οποία λειαίνει το δέρμα. Μετά από μόνο πέντε λεπτά, το δέρμα ανορθώνεται, οι ρυτίδες λειαίνονται και το χαλαρό δέρμα σφίγγει. Έτσι, αυτός ο ορός ταχείας δράσης αποτελεί την ιδανική εναλλακτική στις επεμβάσεις λίφτινγκ στο πρόσωπο.

 

Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος

Και για το δέρμα που αποκτά ρυτίδες έχουμε τον ορό αντιγήρανσης και αναζωογόνησης Revitalizing Serum. Μείωση ρυτίδων ως και 78%. Λίγες σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό αρκούν για δέρμα άμεσα πιο απαλό και λείο. Η σύνθεσή του περιέχει ενεργά συστατικά που προσφέρουν οξυγόνο στα κύτταρα του δέρματος, μεγιστοποιώντας την ελαστικότητά του ενώ μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων.

Με τόσες επιλογές γιατί να μην δοκιμάσετε κι εσείς έναν ορό διαπιστώνοντας άμεσα τα οφέλη του; Οι οροί μπορεί να μην αποτελούν το ελιξίριο της ζωής αλλά αποτελούν μια πολύ καλή (και ρεαλιστική) εναλλακτική!