Blonde hair woman back on the street

Μυστικά για Ξηρά και Κατεστραμμένα Μαλλιά

Θες την τρίχα σου πάντα στην τρίχα. Ονειρεύεσαι μία πλούσια, καλοφτιαγμένη κόμη που ταιριάζει με κάθε ντύσιμο και κάθε περίσταση και κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν με θαυμασμό.  Αυτό έχεις στο κεφάλι σου, δηλαδή στο μυαλό σου γιατί στο κεφάλι σου έχεις μόνιμα μία φωλιά που δεν λέει να στρώσει όσο και να τη χτενίσεις! Με άλλα λόγια, έχεις ξηρά, αφυδατωμένα, κατεστραμμένα μαλλιά. Είτε γιατί το τριχωτό της κεφαλής σου δεν παράγει, από τη φύση του, αρκετή λιπαρότητα για να παραμείνει η υγρασία στη ρίζα είτε γιατί η υγρασία χάθηκε από το υπερβολικό πιστολάκι και το ψαλίδι μαλλιών, η ουσία είναι πως τα μαλλιά σου έγιναν μια «συρμάτινη» μπάλα που εκπέμπει SOS ενυδάτωσης και αναδόμησης. Μην ανησυχείς όμως. Με 4 σωστές κινήσεις, η τζίβα θα γίνει παρελθόν και στο κεφάλι σου θα φωλιάσει μόνο… η αυτοπεποίθηση!

 

  1. «Να τα πάρω λίγο στις άκρες;»

Έκανες τόσο κόπο να μακρύνεις το μαλλί σου και ευτυχώς δεν χρειάζεται να το θυσιάσεις.  Όμως λίγο τριμάρισμα σίγουρα θα σώσει την κατάσταση. Γι’ αυτό, φρόντιζε να πηγαίνεις τακτικά για λίγο «καθάρισμα» που θα βελτιώσει την ξηρή, τραχιά υφή της τρίχας σου και θα δώσει την ευκαιρία στις υγιείς τρίχες να αναπτυχθούν.

 

  1. Άσ’ τα μαλλάκια σου… αναδομημένα με το κατάλληλο σαμπουάν  

Εμπλουτισμένο με Ceramides και εκχύλισμα ανθού βαμβακιού, το Hair Repair Shampoo της FREZYDERM έχει όλα τα κορυφαία συστατικά που χρειάζεται το τριχωτό της κεφαλής για να επανέλθει. Μία μοναδική σύνθεση που αναδομεί την ξηρή, αφυδατωμένη τρίχα και την ενυδατώνει σε βάθος. Λούσου 2-3 φορές τη βδομάδα και αντιμετώπισε το πρόβλημα «από τη ρίζα».

 

  1. Μαλακτική για… σκληρή «επίθεση»

Ενυδατωμένα μαλλιά χωρίς την κατάλληλη μαλακτική κρέμα, δεν γίνεται! Γι΄ αυτό συνδύασε το Hair Repair Shampoo με το Hair Repair Conditioner που ξεμπερδεύει τα μαλλιά, τα ενυδατώνει και τα θρέφει, προστατεύοντας την τρίχα από τη φθορά.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

beautiful woman
Λαμπερά Μαλλιά: 5 απλές συνήθειες για να τα αποκτήσετε!

 

  1. Μάσκα-αποκάλυψη!

Hair Repair Mask από τη FREZYDERM. Για πρώτη φορά, μία μάσκα φανερώνει! Τι; Μα φυσικά τα πιο υγιή, αναδομημένα μαλλιά.  Είναι η απαραίτητη λύση για εντατική και ενισχυμένη θρέψη και ενυδάτωση που τιθασεύει τα αφυδατωμένα μαλλιά και τα προστατεύει από τη μελλοντική φθορά.

 

Ακολούθησε πιστά τα 4 βήματα και άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία να επαναφέρεις στην τρίχα σου την υγιή, λαμπερή της όψη. Αν πάλι χρειάζεσαι μία εξειδικευμένη λύση για την πιτυρίδα, για βαμμένα μαλλιά, για τριχόπτωση κ.λπ. θυμήσου πως η FREZYDERM έχει τα πάντα για να έχεις το κεφάλι σου… ήσυχο. Μπες εδώ για να δεις όλη τη σειρά.