«Συγκεκριμένες ανάγκες, στοχευμένες λύσεις». Αυτή είναι η φιλοσοφία μας στη FREZYDERM, από την πρώτη μέρα «γέννησης» της εταιρείας, το 1986. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν παρά να εφαρμόζουμε πιστά την αρχή μας σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και παραγωγής των προϊόντων μας, ειδικότερα δε, στην παραγωγή των προϊόντων που προορίζονται για τον καταναλωτή με τις πιο ιδιαίτερες, απαιτητικές και ευαίσθητες ανάγκες: το μωρό σας.

 

Άλλο το γενικά, άλλο το ειδικά

Μπορεί ένα δερμοκαλλυντικό που κάνει για όλους να κάνει και για ένα μωρό; Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Θεωρητικά, ένα προϊόν που διαθέτει την κατάλληλη σύσταση και ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες μπορεί να είναι κατάλληλο για χρήση από ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Κατάλληλο όμως δεν σημαίνει εξειδικευμένο, ούτε αποκλειστικά σχεδιασμένο, ούτε 100% ασφαλές. Ειδικά αν μιλάμε για τη βρεφική επιδερμίδα που διαφέρει εντελώς από αυτή των ενηλίκων και άρα έχει ξεχωριστές ανάγκες. Πολύ απλά γιατί τα μωρά, μέχρι το πρώτο έτος της ζωής τους δεν έχουν αναπτύξει πλήρως τον δερματικό τους φραγμό, δηλαδή το προστατευτικό στρώμα που αποτελεί τμήμα της επιδερμίδας και προφυλάσσει το δέρμα από την απώλεια νερού και την εισβολή μικροοργανισμών. Για την ακρίβεια, η επιδερμίδα τους αυτήν την περίοδο είναι 5 φορές λεπτότερη από αυτή ενός ενήλικα.  Έτσι, είναι πολύ πιο ευαίσθητη και ευάλωτη στην ξηρότητα και την αφυδάτωση, σε φλεγμονές και εξανθήματα αλλά και σε μολύνσεις. Γι’ αυτό, ένα ειδικά σχεδιασμένο δερμοκαλλυντικό που λαμβάνει υπόψη όλες αυτές τις ανάγκες είναι σίγουρα η μοναδική αξιόπιστη και ενδεδειγμένη επιλογή για το μπάνιο, την αλλαγή πάνας και την ενυδάτωση και περιποίηση του δέρματος του μωρού.

 

Άλλο το δείχνω, άλλο το είμαι και άλλο το είμαι και το δείχνω

Ένα βρεφικό καλλυντικό που σέβεται την ονομασία και την αποστολή του, δεν θα μπορούσε παρά να αναγράφει ξεκάθαρα την ένδειξη BABY. Στη FREZYDERM, ξέρουμε καλά τη σημασία αυτής της σήμανσης γι’ αυτό και όλα τα προϊόντα της βρεφικής μας σειράς BABY LINE τη φέρουν υποχρεωτικά στη συσκευασία τους. Δεν είναι τυχαίο βέβαια το γεγονός αυτής μας της επιμονής, αφού στηρίζεται στα αποτελέσματα της ειδικής βιβλιογραφικής και εργαστηριακής μελέτης ασφαλείας που πραγματοποιήσαμε ως εταιρεία. Συγκεκριμένα, οι πολύωροι, επαναλαμβανόμενοι και λεπτομερείς οφθαλμολογικοί και δερματολογικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν -πάντα με τα αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια της FREZYDERM-, τεκμηριώνουν πως ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη έχει πολλαπλά οφέλη. Κατ’ αρχάς, πιστοποιούν πως το προϊόν είναι ασφαλές για να χρησιμοποιηθεί από ένα βρέφος. Επίσης, αποδεικνύουν πως έχει σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό στο βρεφικό δέρμα και τη λειτουργικότητά του, στοχεύει στην προστασία του και δεν έχει ερεθιστική δράση. Και βέβαια, η μέριμνά μας για την ασφάλεια και τις υψηλές προδιαγραφές στο σχεδιασμό και την παραγωγή  βρεφικών δερμοκαλλυντικών, δεν σταματά εδώ αφού στη FREZYZERM ξέρουμε καλά πως στη φροντίδα του μωρού, δεν χωρούν συμβιβασμοί. Για τη βρεφική μας σειρά λοιπόν χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, ενώ τα προϊόντα αυτά  δεν περιέχουν χρώμα, οινόπνευμα, συντηρητικά και Parabens και φυσικά είναι δερματολογικά ελεγμένα. Επιπλέον, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης του εργοστασίου μας, μεριμνά καθημερινά και με προσήλωση για την τήρηση όλων των προτύπων ασφαλείας που έχουμε θέσει για την παραγωγή βρεφικών προϊόντων.

 

Κορυφαία φροντίδα για το μωρό, απόλυτη σιγουριά για τη μαμά

Εκεί όπου οι εξειδικευμένες μας βρεφικές μας λύσεις συναντούν την εμπιστοσύνη των μαμάδων, των φαρμακοποιών και των παιδιάτρων, χτίζονται οι πιο γερές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.  Και επειδή για αυτές τις σχέσεις είμαστε υπερήφανοι 31 χρόνια τώρα, θα συνεχίσουμε να τις διατηρούμε και να τις δυναμώνουμε μέρα με τη μέρα. Με την έρευνα και την καινοτομία δίπλα μας και το όραμα για ακόμη πιο χαρούμενα μωρά και ξέγνοιαστες μαμάδες, μπροστά μας. Και αυτό, δεν είναι απλώς μία υπόσχεση. Είναι δέσμευση.