Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να ταξιδέψετε με το μωράκι σας στο εξωτερικό παρά τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσετε μέσα στο αεροπλάνο. Θέλετε να του δείξετε τον κόσμο και σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Είτε πετάτε με το νέο μέλος της οικογένειάς σας σε κάποια άλλη πόλη είτε θα του δείξετε για πρώτη φορά τον ήλιο και την άμμο, υπάρχουν μικρές δυσκολίες όσο ταξιδεύετε. Η σωστή προετοιμασία, ωστόσο, θα χαρίσει ευχάριστη διάθεση στο υγιές και χαριτωμένο μωρό σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ακολουθούν πέντε πράγματα που μπορεί να παραλείψατε από τη λίστα σας όταν σχεδιάζατε το ταξίδι με το μωρό σας:

 

  1. Don’t worry, be happy

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε τα παιδιά του 21ου αιώνα είναι εξοικειωμένα με τις οθόνες αφής. Όσο και αν φαίνεται τρομακτικό, μπορεί να τα κρατήσει απασχολημένα και χαρούμενα για κάποιο χρονικό διάστημα αν έχετε φροντίσει να έχετε εφοδιάσει τη συσκευή με τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια.

 

  1. Μασητικά παιχνίδια

Και μπορεί εσείς να αφήνετε πίσω σας τη δουλειά όταν πάτε διακοπές, εκείνα όμως δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τον πόνο των βρεφικών ούλων που βγάζουν δοντάκια. Προμηθευτείτε μασητικά παιχνίδια και για καλύτερα αποτελέσματα και άμεση ανακούφιση απλώστε το απαλό gel Baby Gums Gel στα ούλα του.

 

  1. Κούνια ταξιδιού

Όταν πρόκειται να ταξιδεύσετε αεροπορικώς, μπορείτε να προμηθευτείτε μια κούνια ταξιδιού όπου το μωρό σας θα ταξιδέψει με άνεση και ασφάλεια. Μάλιστα, μπορείτε να του στρώσετε την κουβερτούλα του ώστε να το ηρεμεί η οικεία μυρωδιά του σπιτιού.

 

  1. Κατάλληλη βρεφική ηλιοπροστασία

Το δέρμα του μωρού σας είναι πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Καθώς είναι πιο λεπτό, πιο ευαίσθητο και προστατεύεται λιγότερο από την υπεριώδη ακτινοβολία, χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό παιδικό αντηλιακό. Εξάλλου, το αντηλιακό είναι το ίδιο απαραίτητο το φθινόπωρο και το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Το αντηλιακό μας Baby Sun Care SPF 25 περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα UV ώστε να μην ερεθίζει το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

 

  1. Εκμεταλλευθείτε πλήρως τα επιβατικά σας δικαιώματα

Μπορεί η μεταφορά υγρών ως 100ml να ματαιώνει τα όνειρά σας για μεταφορά πολλών καλλυντικών, για το μωρό σας δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο. Καλά ακούσατε! Σύμφωνα με τους κανόνες των αεροδρομίων μπορείτε να μεταφέρετε είδη βρεφικής διατροφής καθώς  έχουν ζωτική σημασία για το ταξίδι σας. Και για του λόγου το αληθές: http://www.aia.gr/userfiles/5b8cde13-2054-49cf-9bc2-8a92207812cb/LiquidGR.PDF

Προσθέστε τα πέντε παραπάνω στη λίστα του ταξιδιού σας και δεν θα βγείτε χαμένοι!