Τα μωρά και τα μικρά παιδιά είναι αναγκαίο να αναπτύξουν υγιή δόντια και ούλα ούτως ώστε να μιλούν και να τρώνε σωστά. Το πιο σημαντικό που μπορείτε να κάνετε είναι να τους καλλιεργήσετε τη συνήθεια να βουρτσίζουν τα δόντια τους δύο φορές την ημέρα. Μπορείτε να τα βοηθήσετε να βουρτσίζονται ή μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί τους προσκαλώντας τα στο μπάνιο όταν εσείς βουρτσίζετε τα δικά σας.

 

Μωρά

Προκειμένου να συνηθίσουν την αίσθηση του βουρτσίσματος, θα ήταν καλό να αρχίσετε να βουρτσίζετε τα ούλα του μωρού ακόμη και πριν το πρώτο δοντάκι. Κάποια μωρά μπορεί να αντιδράσουν στο βούρτσισμα στην αρχή, αλλά εσείς θα πρέπει να επιμείνετε ή να το παρουσιάσετε σαν παιχνίδι.

Όπως θα κάνατε και με τον εαυτό σας, βουρτσίστε τα ούλα και τα δόντια του μωρού σας δύο φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα ήπιας οδοντόκρεμας. Καθίστε το μωρό στο γόνατό σας και βουρτσίστε τα δόντια του με απαλές κυκλικές κινήσεις καλύπτοντας όλη την περιοχή. Στη συνέχεια, καθοδηγήστε το ώστε να φτύσει την οδοντόκρεμα. Και αν αυτό αποτελέσει αρχικά πρόβλημα, η οδοντόκρεμά μας για την πρώτη οδοντοφυΐα χωρίς φθόριο Sensiteeth First Toothpaste είναι ασφαλής κατά την κατάποση και ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει τα νεογιλά δόντια από τερηδόνα και μικρόβια.

 

Παιδιά

Βουρτσίστε τα δόντια των παιδιών δύο λεπτά κάθε πρωί και βράδυ. Στην αρχή, μπορείτε να τους τα βουρτσίζετε οι ίδιοι και έπειτα μπορείτε να τα αφήνετε να το κάνουν μόνα τους υπό την επίβλεψή σας.

Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την ποσότητα του φθορίου στην οδοντόκρεμά τους. Το φθόριο αποτελεί ένα φυσικό μεταλλικό στοιχείο που προλαμβάνει και αντιστρέφει τη φθορά των δοντιών. Οι παιδικές μας οδοντόκρεμες περιέχουν διαφορετικά ποσοστά φθορίου ώστε να προσφέρετε στα δόντια αυξανόμενη προστασία όσο τα παιδιά μεγαλώνουν. Επιπλέον, είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προστατεύουν το σμάλτο των δοντιών και να προσφέρουν αντιβακτηριακή δράση. Οι οδοντόκρεμές μας έχουν υπέροχη φρουτένια γεύση κάνοντας το βούρτσισμα των δοντιών απόλαυση.

Είναι συναρπαστικό, υπέροχο αλλά και τρομακτικό να βλέπει κανείς τα παιδιά του να μεγαλώνουν και γι’ αυτό τα προϊόντα μας περιέχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές πρώτες ύλες για την απαλή περιποίηση και θρέψη του ευαίσθητου δέρματος. Θα είμαστε μαζί σας κάθε στιγμή.