Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, θα είστε μάλλον υποψήφια μαμά (ή μπαμπάς) που θα αγωνιάτε για τη μεγάλη μέρα. Προκειμένου να μειώσετε το άγχος σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τη μαία σας οι οποίοι θα σας δώσουν πολλές και πλούσιες συμβουλές.

Από εκεί και πέρα, μπορούμε κι εμείς να σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές καθώς δημιουργούμε προϊόντα που εδώ και χρόνια βοηθούν εγκύους και λεχώνες.

 

Βοηθήστε το δέρμα σας

Η εγκυμοσύνη είναι γεμάτη προκλήσεις για το σώμα σας. Στήθος που πονάει, πρωινές ναυτίες, πόνος στη μέση και συνεχείς επισκέψεις στο μπάνιο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προλάβετε την επίδραση της εγκυμοσύνης στο δέρμα σας.

Οι ραβδώσεις είναι φυσιολογικές και υγιείς παρενέργειες της διαστολής του δέρματος προκειμένου να φιλοξενήσει το μωρό σας. Αν επιθυμείτε να τις μειώσετε, έχουμε τη λύση.

Η προστατευτική κρέμα σώματος κρέμα Prevenstria Cream αυξάνει την ελαστικότητα και την ανοχή του δέρματος χάρη στα ενεργά της συστατικά (τριμεθυλγλυκινη και φυτοστερόλες). Εφαρμόστε την στην περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών και του στήθους κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και αποτρέψτε τη χαλάρωση του δερματικού ιστού και την εμφάνιση ραβδώσεων.

 

Προετοιμάστε το σώμα σας

Καθώς η προσοχή σας στρέφεται αποκλειστικά στην περιοχή της κοιλιάς, ενδέχεται να παραμελήσετε το άνω μέρος του σώματός σας που προετοιμάζεται για τον θηλασμό. Βοηθήστε το σώμα σας και μετατρέψτε τον θηλασμό σε μια ιδιαίτερη και ανώδυνη εμπειρία προετοιμάζοντας τις θηλές σας με την μαλακτική κρέμα για την περιποίηση των θηλών Nipple Care Emollient Cream-Gel.

Μαλακώνει τις θηλές και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Έτσι, οι θηλές σας είναι περισσότερο ελαστικές και έχουν συνεπώς μικρότερες πιθανότητες να τραυματιστούν ή να αιμορραγήσουν κατά τον θηλασμό, τα οποία είναι πολύ οδυνηρά και μπορεί να οδηγήσουν σε μολύνσεις.

 

Καταλάβετε το σώμα σας

Όπως θα γνωρίζετε, γέννα δεν σημαίνει μόνο τοκετός. Υπάρχουν πολλά στάδια σε μια γέννα πριν και μετά.

Για αυτό και είναι απαραίτητη η γνώση και η ενημέρωση προκειμένου να είστε περισσότερο προετοιμασμένη και ήρεμη. Η γνώση θα σας δώσει δύναμη.