Είστε έγκυος! Συγχαρητήρια! Και τώρα που αναμένετε το μικρό σας χρειάζεται να είστε ακόμη περισσότερο προσεκτικές στο τι καταναλώνετε και τι φτάνει στο μικρό του σώμα. Όλοι γνωρίζουμε πως απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά γνωρίζουμε αρκετά σχετικά με τις τροφές και τα χημικά στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος που πρέπει να αποφεύγουμε;

Μπορεί να νιώθετε κάπως χαμένοι στους διαδρόμους των καταστημάτων καθώς δεν γνωρίζετε τι επιτρέπετε να χρησιμοποιήσετε, ωστόσο είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε καθώς διαθέτουμε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων τα οποία είναι ασφαλή για την εγκυμοσύνη όπως και δερματολογικά ελεγμένα.

 

Στοματική υγιεινή

Η εξειδικευμένη οδοντόπαστα για εγκύους Pregnancy Toothpaste είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στη συγκεκριμένη περίοδο καθώς και κατά τον θηλασμό, οι ορμονικές αλλαγές μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην στοματική κοιλότητα. Η συγκεκριμένη οδοντόπαστα περιέχει ασβέστιο και φωσφορικά ιόντα για τον εμπλουτισμό της. Δεν αποτρέπει μόνο την τερηδόνα αλλά αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων και την ξηροστομία ενώ αποτρέπει τη συσσώρευση πλάκας. Αποτελεί το απαραίτητο προϊόν στοματικής υγιεινής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

Ραγάδες

Όλοι γνωρίζουν για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και πολλές από τις εγκυμονούσες τις θεωρούν αναπόφευκτες. Ωστόσο, η αναπλαστική κρέμα σώματος Reconstria Cream βοηθά στη μείωση και την απάλυνση των ραγάδων με τη χρήση ενεργών συστατικών με σκοπό την ενυδάτωση και τη λείανση του δέρματος μέσω της αναδόμησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

 

Θηλές

Οι θηλές όσων γυναικών βρίσκονται σε εγκυμοσύνη ή θηλάζουν ενίοτε παρουσιάζουν πόνο.  Για τη διατήρηση των υγιών θηλών για εσάς και το μωρό σας, υπάρχει η μαλακτική κρέμα Nipple Care Emollient Cream-Gel .

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες που θηλάζουν αλλά και από εγκύους που προετοιμάζονται για τον ερχομό του μικρού τους. Η κρέμα έχει υποβληθεί σε ειδικά τοξικολογικά test προκειμένου να είναι σίγουρο πως είναι ασφαλής για εσάς και το μωρό σας κατά το θηλασμό.

Υπάρχει επίσης και η αναπλαστική κρέμα Nipple Care Restructuring Cream-Gel για τα μικροτραύματα που προκαλούνται από τον θηλασμό. Η συγκεκριμένη κρέμα λειτουργεί με βάση την απορρόφηση του σάλιου του μωρού και των υπολειμμάτων γάλακτος που συμβάλλουν στους ερεθισμούς των θηλών. Αποτρέπει τις μολύνσεις, τις μαστίτιδες ενώ επιταχύνει την επούλωση των μικροτραυμάτων.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα διευκολύνουν την περίοδο της εγκυμοσύνης και σας προσφέρουν άνεση. Γιατί, εξάλλου, ευτυχισμένη μαμά σημαίνει ευτυχισμένο μωρό, σωστά;