Μαγική και υπέρτατη, συνάμα όμως και αρκετά ιδιαίτερη, η εγκυμοσύνη μπορεί να φαίνεται σαν μια αλληλουχία περίεργων συμπτωμάτων. Στο τέλος φυσικά όλα αξίζουν τον κόπο, αλλά ρίξτε μια ματιά στα περίεργα που αρχίζουν να συμβαίνουν στο σώμα σας όταν μάθετε πως θα γίνετε μητέρα.

 

  1. Θα αρχίσουν οι διαρροές

Καλά διαβάσατε! Είτε πρόκειται για μια μικρή απώλεια ούρων όταν γελάτε είτε για συστηματικές εκκρίσεις, θα χρειαστεί να ανεφοδιαστείτε με σερβιέτες και πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού Intim Area Wipes για να παραμείνετε άνετη.

 

  1. Ίσως εμφανιστούν αιμορροΐδες

Και δεν σταματάμε εδώ…Είναι λογικό πως το σώμα σας έχει ανάγκη από αυξημένη ροή αίματος στην περιοχή της μήτρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, αυτή η ροή μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο στις φλέβες της πρωκτικής περιοχής και κατά συνέπεια αιμορροΐδες που σας δυσκολεύουν στο κάθισμα.

Η καταπραϋντική μας κρέμα Rectanal Aid Cream είναι κατάλληλη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων.

 

  1. Θα χρειαστείτε μεγαλύτερο νούμερο παπούτσι

Όταν δεν είστε σε ενδιαφέρουσα το σώμα σας είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή που επιτελεί όλες τις απαιτητικές ανθρώπινες δραστηριότητες…τουλάχιστον στη θεωρία. Όταν όμως είστε έγκυος, το βρέφος μέσα σας χρειάζεται χώρο για να μεγαλώσει, οπότε το σώμα σας παράγει μια ορμόνη για να χαλαρώσει τους συνδέσμους ώστε το μωρό να αναπτυχθεί φυσιολογικά και να βρίσκεται σε σωστή θέση μέσα στη μήτρα.

Δυστυχώς, η ορμόνη αυτή, η ρελαξίνη, επηρεάζει και άλλα σημεία καθώς χαλαρώνει όλους τους συνδέσμους του σώματος. Και επειδή στα πόδια βρίσκονται πολλά οστά που συνδέονται μεταξύ τους με συνδέσμους, αν οι τελευταίοι χαλαρώσουν, μπορεί να χρειαστείτε μεγαλύτερο νούμερο παπουτσιού.  Δείτε το απλά σαν μια ευκαιρία για να αγοράσετε καινούρια παπούτσια!

 

  1. Θα σας τρέχουν τα σάλια

…και όχι μόνο από τις λιγούρες. Ένα από τα περίεργα αναπόφευκτα της εγκυμοσύνης είναι και η υπερβολική έκκριση σάλιου.

 

  1. Θα ξαναζήσετε την εφηβική ακμή σας

Και με αυτό τελειώνουν τα δυσάρεστα νέα. Οι αλλαγές στα ορμονικά σας επίπεδα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ενδέχεται να προκαλέσουν εκ νέου ακμή, ωστόσο η τωρινή σας κατάσταση δεν επιτρέπει τη λήψη των ισχυρών φαρμάκων της εφηβείας.

Ευτυχώς για εσάς, η σειρά μας Ac-Norm περιέχει συστατικά που μιμούνται τα αποτελέσματα της δράσης των κλασσικών θεραπειών. Συνεπώς, σας προτείνουμε τη χρήση της εξειδικευμένης κρέμας Ac-Norm Medilike Effect 1 Cream από την εμφάνιση των πρώτων σημείων ακμής. Επιτυγχάνει 40% μείωση των συμπτωμάτων της ακμής μέσα σε 14 ημέρες!