ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;

Για τους περισσότερους γονείς, η στιγμή που πρέπει να κάνουν το παιδί τους μπάνιο στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας μπορεί να φαντάζει βουνό, αφού το μπάνιο δεν είναι ούτε εύκολη, αλλά ούτε και γρήγορη υπόθεση. H ιεροτελεστία συνήθως περιλαμβάνει γέμισμα μπανιέρας, συντροφιά αγαπημένων παιχνιδιών που επιπλέουν, καθώς και οι πατροπαράδοτες ιστορίες που σκαρφίζεστε για να πείσετε τα παιδιά σας να μπουν, αλλά και να βγουν από την μπανιέρα – σίγουρα όχι αυτό που είχατε φανταστεί για ένα χαλαρωτικό τέλος της ημέρας σας.

 

 

Είναι αναγκαίο να κάνουμε το παιδί μπάνιο κάθε βράδυ; 

Πολλές είναι οι απόψεις που θα ακούσετε πάνω σε αυτό το θέμα. Κάποιοι γονείς είναι κάθετοι  στο καθημερινό μπάνιο του παιδιού, άλλοι πάλι όχι! Ο γενικός κανόνας λέει να κάνουμε τα παιδιά μας μπάνιο κάθε μέρα, ιδιαιτέρως εάν έχει προηγηθεί παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους και επαφή με χώμα, λάσπες και… πατώματα παιδικών χαρών

Επίπεδο δραστηριότητας: Εκτός από το κανονικό τους πρόγραμμα, τα παιδιά πρέπει να κάνουν μπάνιο και να πλένουν τα μαλλιά τους όποτε λερώνονται, μετά από φυσικές δραστηριότητες και έντονη εφίδρωση.

Τύπος τρίχας: Ανάλογα με τον τύπο τριχωτού της κεφαλής, τα παιδιά ηλικίας 6 έως 11 πρέπει να λούζονται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΦΙΛΟΙ Η΄ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ;

Εφηβεία: Στην ηλικία των 12 ετών που ξεκινάει η εφηβεία, τα παιδιά θα πρέπει να κάνουν καθημερινά μπάνιο και να λούζονται (αν όχι καθημερινά) κάθε δεύτερη μέρα.

Η FREZYDERM, γνωρίζοντας ότι η παιδική επιδερμίδα απαιτεί καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, σχεδίασε την ολοκληρωμένη σειρά υποαλλεργικών προϊόντων Sensitive Kids, αποτελούμενη από σαμπουάν, ενυδατικό αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος, αφρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής και αρωματική λοσιόν που ξεμπερδεύει τα μπλεγμένα μαλλάκια.

Απολαύστε τη φροντίδα της FREZYDERM και κάντε το μπάνιο με το παιδί σας διασκέδαση!