woman in front of the sun

Κορίτσια στον Ήλιο: Δείτε τη νέα σειρά αντηλιακών!

Άλλες φορές έχεις τα «πάνω σου» άλλες φορές έχεις τα «κάτω σου» και άλλες πάλι χρειάζεσαι μια ανανέωση για να σου φτιάξει τη διάθεση! Καθεμιά από εμάς είναι διαφορετική, έχει άλλες ανάγκες και ανάλογα με τις συνθήκες καλείται να «προσαρμοστεί» και πολλές φορές να … «μεταμορφωθεί» για να ανταπεξέλθει.

Το ίδιο όμως δεν μπορεί να ισχύει και για το δέρμα σου! Τι εννοούμε; Μπορεί να έχει κι εκείνο τις ιδιαιτερότητές του, αλλά οι μηχανισμοί του δεν είναι επαρκώς «αυτορρυθμιζόμενοι» για να μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα και άμεσα χωρίς «παράπλευρες απώλειες».

 

Για παράδειγμα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις συνήθειες της καθημερινότητας, το δέρμα σου μπορεί να εμφανίσει ξηρότητα, να αφυδατωθεί ή να εμφανίσει πρώτες ρυτίδες. Τα πράγματα γίνονται σίγουρα πιο πολύπλοκα τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η έκθεση στον ήλιο και η λιπαρότητα επιβαρύνει σε μεγαλύτερο ακόμα βαθμό την επιδερμίδα σου.  Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, έρχεται η βοήθεια που πρέπει να προσφέρεις εσύ στο δέρμα σου για να μπορέσει να προσαρμοστεί ώστε να προστατευτεί επαρκώς και στη συνέχεια να σε ανταμείψει προσφέροντάς σου μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση.

 

Η δουλειά που έχεις να κάνεις είναι απλή αλλά βασίζεται σε μια σύνθετη, πρωτοποριακή καινοτομία που έρχεται να σου «λύσει τα χέρια». Η νέα σειρά αντηλιακών προσώπου SUN SCREEN CREAM-TO-POWDER συνδυάζει φροντίδα με αποτελεσματική ηλιοπροστασία και με τη νέα τάση μεταμόρφωσης στην υφή. Χάρη στη διπλή καινοτομία Transforming Τextures και White Peony Pure, αντιμετωπίζει και προστατεύει από τη χρόνια ξηρότητα του δέρματος, την ανεπαρκή λειτουργία του επιδερμικού φραγμού, την πρόωρη γήρανση ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία. Εξηγούμε: μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφριά κρέμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας. Παράλληλα, το ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

woman smiles under the sun
Φωτογήρανση & Προστασία από τον Ήλιο

 

Εσύ, σαν ένα γνήσιο «κορίτσι στον ήλιο» το μόνο που μένει να κάνεις είναι να απλώσεις επαρκή ποσότητα πριν να βγεις έξω ή την παραλία και να ανανεώνεις συχνά σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης ή αν έρθεις σε επαφή με το νερό.