tanned woman under the sun

«Τζινάκια» τέλος: Ώρα για απολέπιση σώματος και αυτομαύρισμα!

Η άνοιξη ήρθε, φεύγει και τα σύννεφα… όχι, δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμα! Οι ανοιξιάτικες μπόρες μπορεί να σου θυμίζουν Λονδίνο, αλλά εσύ πρέπει να φτιάξεις ντουλάπες και να κατεβάσεις επιτέλους τα καλοκαιρινά!

Είναι θέμα χρόνου να ξεφορτωθείς το τζιν και τα υφασμάτινα cropped παντελόνια του χειμωνιάτικου office look σου και να φορέσεις ξανά τα αγαπημένα σου φορεματάκια! Είτε προτιμάς floral, δαντέλα, σε ίσια ή «άλφα» γραμμή, εφαρμοστά ή πιο loose υπάρχει ένα φόρεμα για σένα αυτή τη σεζόν.  Όσο για το μήκος, σίγουρα, δεν εννοούμε τα μακριά φορέματα, αυτά τα αφήνουμε, προς το παρόν, για το φθινόπωρο.

Έχουμε και λέμε:

 

Το animal print ήρθε για να μείνει!

Το αγαπημένο σου φόρεμα δεν έχει φύγει από τη μόδα παρ’ όλο που εικάζουμε ότι μπήκε στη ντουλάπα σου πέρσι τέτοια εποχή. Τόλμησε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ankle boots σε ανοικτό χρώμα ή sneakers σε περίπτωση που τα πεδιλάκια δεν σου τα επιτρέπει ακόμα ο καιρός. Το ανοιξιάτικο look απαιτεί ανανέωση στην επιδερμίδα: «Απολέπιση τώρα!». Δοκίμασε το πρωτοποριακό γαλάκτωμα σώματος VOLPADERM AHA MILK που συνδυάζει απολέπιση και ενυδάτωση. Μετά το ντους, κατά προτίμηση το βράδυ, άπλωσε μια γενναία ποσότητα σε όλο το σώμα και κάνε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, από πάνω προς τα κάτω. Τα πόδια σου θα είναι έτοιμα για την πιο θεαματική εμφάνιση!

 

Θα σου αρέσει σίγουρα:

Woman faces sunset
Αντηλιακή προστασία για τους φθινοπωρινούς μήνες

Αυτό το καλοκαίρι βάζουμε χρώμα!

Μην φοβηθείς τα «ζωντανά» χρώματα σε ζεστές αποχρώσεις. Ένα έντονο ροζ ή ένα βαθύ πορτοκαλί φόρεμα θα σου δώσει ανοιξιάτικο αέρα ή ακόμα και καλοκαιρινό! Τα χρώματα αυτά «δείχνουν» πολύ πιο εντυπωσιακά πάνω σε μια «χρυσαφένια» επιδερμίδα. Πώς θα το πετύχεις αυτό χωρίς να βγεις στην παραλία ή να κάνεις solarium; «Αυτομαύρισμα τώρα!». Με το αυτομαυριστικό spray-mist BRONZE WATER COLOR MIST μπορείς να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου ένα ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα που διαρκεί. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε περίοδο που προσπαθείς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα ή χρησιμοποιείς προϊόντα με συσφικτική δράση δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε δίλημμα για να επιλέξεις ανάμεσα στην περιποίηση της επιδερμίδας σου και σε μια εξωτική εμφάνιση! Το αυτομαυριστικό SELF TAN BODY SHAPE εκτός από ένα φυσικό μαύρισμα φροντίζει την ελαστικότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας σου, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Μετά από τόσους μήνες «χειμερίας νάρκης» άφησε σε ένα midi ή mini φόρεμα να δώσει πλέον το «λόγο» στα πόδια σου! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαμογελάς στα κομπλιμέντα που θα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο!