Woman wearing red hat

Ετοίμασε το Νεσεσέρ Διακοπών Σου!

Σε ενοχλεί και το ξέρουμε! Ο λόγος για το πόσο βαρύ είναι το παραφουσκωμένο νεσεσέρ που κουβαλάς όλη μέρα μέσα στο μικρό χάος που λέγεται «τσάντα»! Έχεις μέσα σίγουρα βασικά καλλυντικά, όπως make up, πούδρα, μάσκαρα, ένα κραγιόν για ώρα ανάγκης, ενυδατική, αντηλιακή κρέμα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια γιατί θα πας σερί από τη δουλειά για ένα ποτό ή φαγητό, μαντηλάκια καθαρισμού και το άρωμά σου σε travel size!

 

Το θέμα είναι ότι το καλοκαίρι εκτός από τα φουστανάκια και τα σορτσάκια που κονταίνουν, οι τσάντες γίνονται, επίσης, μικρότερες! Αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα για ξεκαθάρισμα! Εκτός από τις ντουλάπες την άνοιξη ανανεώνουμε και το νεσεσέρ και αρχίζουμε να ξεφορτωνόμαστε τα βάρη του χειμώνα!

 

Οι υφές των διαφόρων foundations σε συνδυασμό με τον ιδρώτα στο πρόσωπο εξαιτίας της ζέστης, δημιουργούν μια δυσάρεστη, βαριά, λιπαρή αίσθηση και το μακιγιάζ είναι καταδικασμένο να καταλήξει μάλλον στα … χέρια σου ή σε κάποιο χαρτομάντηλο. Για να μην αναφέρουμε ότι μπαίνουμε σε διαδικασίες χωρίς να υπάρχει λόγος: Πρώτα ενυδατική, μετά αντηλιακή προσώπου και μετά make up; Ας σκεφτούμε λογικά! Τι να τα κάνουμε make-up και πούδρα όταν πλέον η επιδερμίδα μας έχει πάρει αυτό το χρυσαφένιο χρώμα από τον ήλιο;

 

Συνεπώς, κρατάμε ένα κραγιόν σε nude αποχρώσεις, μια μάσκαρα σε καφέ χρώμα για να πετύχουμε όσο πιο φυσικό αποτέλεσμα γίνεται και μένουν εκτός νεσεσέρ make up και πούδρα. Γιατί; Γιατί μπορούμε να έχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα με μια κίνηση! Το μόνο που χρειάζεται να έχουμε μαζί μας για να μας προστατεύει αλλά και να είμαστε ταυτόχρονα όμορφες και περιποιημένες είναι μια αντηλιακή κρέμα προσώπου που θα παρέχει ηλιοπροστασία, θα καλύπτει τις ατέλειες και θα προσφέρει ματ αποτέλεσμα, βγάζοντάς μας από τη δυσάρεστη θέση να αντικρίζουμε στον καθρέφτη την «γυαλιστερή αντανάκλαση» του εαυτού μας.

Θα σου αρέσει σίγουρα:

tanned young woman
Αυτομαυριστικό: Είναι ασφαλές για την επιδερμίδα;

 

Το Sun Screen Color Velvet Face Cream με δείκτη 30+ ή 50+ είναι αυτό που θα κάνει το πρόσωπό σου βελούδινο και το νεσεσέρ σου «καλοκαιρινό». Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έγχρωμο αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή αφού εξασφαλίζει υψηλή  προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, προσφέροντας αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες.  Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε σε καθημερινή βάση και περίπου 20 – 30 λεπτά πριν βγούμε στην πόλη ή στην παραλία είναι να εφαρμόσουμε σε στεγνό δέρμα αρκετή ποσότητα (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού) από την έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου, καλύπτοντας και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο και μύτη.

Έτσι, κρατάμε τα απολύτως απαραίτητα και επιστρέφουμε στην απλότητα και τη φυσικότητα, έτσι όπως επιτάσσει ένα ανάλαφρο και ξένοιαστο καλοκαίρι!