woman legs and orange sunglasses by the sea

Τι να Φροντίσετε πριν τις Καλοκαιρινές σας Διακοπές

Χαλαρότητα με οργανωτικότητα. Αυτό πρέπει να γίνει το σλόγκαν του φετινού σας καλοκαιριού. Γι΄ αυτό, πριν αφήσετε την πόλη πίσω, μην αφήσετε στις εκκρεμότητες ή ακόμα χειρότερα στις «μισοδουλειές» αυτά τα 5 πράγματα.

 

1.Κυκλαδονήσι ή Καρπενήσι;

Δεν έχετε και πολύ χρόνο να σκεφτείτε προορισμό διακοπών, αφού ο Αύγουστος είναι ήδη μία ανάσα μακριά. Αν πάλι, είστε στους αποφασιστικούς που έκλεισαν διαμονή και εισιτήρια, μη νομίζετε πως το πλάνο τέλειωσε εδώ. Η παρέα που θα σας ακολουθήσει στις διακοπές και το πρόγραμμα των διακοπών σας, είναι επίσης κεφάλαια που πρέπει να οργανώσετε από πριν. Κι αν ακόμα έχετε αποφασίσει τους βασικούς σας συνταξιδιώτες, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ακολουθήσουν φίλοι φίλων ή να συναντηθείτε μαζί τους στον προορισμό σας. Αν πρόκειται λοιπόν για άτομα που δεν γνωρίζετε ή δεν συμπαθείτε, τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν. Τον ίδιο κίνδυνο έχει και το να διαλέξετε μία παρέα που έχει εντελώς διαφορετικές συνήθειες από εσάς στις διακοπές: «χαλάρωση στην παραλία εσείς-πεζοπορία στα μονοπάτια οι άλλοι, βόλτες στα μπαρ εσείς-ύπνος με τις κότες οι υπόλοιποι». Για να μην καταπιεστεί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε από πριν τις επιθυμίες σας.

 

2.O συνδρομητής που καλείτε θα ειδοποιηθεί όταν τελειώσει τις βουτιές του

Βάλτε στη λίστα με τη σφαιρική σας φροντίδα τη σφαιρική τηλεφωνική ενημέρωση. Και όταν λέμε σφαιρική, εννοούμε να πιάσετε όλη τη λίστα των επαφών σας και να ειδοποιήσετε (με ομαδική αλληλογραφία για μεγαλύτερη πρακτικότητα) συναδέλφους, φίλους και γνωστούς ότι για λίγες μέρες θα απολαμβάνετε την ηρεμία σας και δεν θα είστε διαθέσιμοι για τίποτα πέρα από τα μακροβούτια και τις απλωτές! Μπορεί να σας ακούγεται υπερβολή, αλλά θα σας σώσει από το ατέλειωτο και εκνευριστικό ντριν ντριν τη στιγμή που θα θέλετε να ακούτε μόνο το  σπλας του κύματος που σκάει στην ακροθαλασσιά.

 

  1. Το νου σας στη σεφλέρα

Όσο θα ανθίζει η καλοκαιρινή σας διάθεση στις διακοπές, τα φυτά σας θα μαραζώνουν στο σπίτι. Εκτός αν προνοήσετε και τα φροντίσετε όπως τους αξίζει. Μία λύση είναι να τα ποτίσετε καλά και να τα καλύψετε με ένα πλαστικό για να διατηρηθούν δροσερά, τουλάχιστον για δύο εβδομάδες. Αν πάλι είναι φυτά που απαιτούν πολλή υγρασία, γεμίστε την μπανιέρα με λίγο νερό, περίπου 2-3 εκατοστά, κλείστε την τάπα και τοποθετήστε τις γλάστρες πάνω από το νερό τοποθετημένες σε κάποια βάση (τελάρο, δοχείο κ.λπ.).

Θα σου αρέσει σίγουρα:

teen with acne
Ακμή και ήλιος: Τι πρέπει να προσέχω;

 

  1. Το προνοητικό μπρονζέ

Δεν χρειάζεται περιμένετε να πάτε στη θάλασσα για να αποκτήσετε το χρυσαφένιο χρώμα που αγαπάτε. Μία βδομάδα πριν βγείτε στις παραλίες, μπείτε στο φαρμακείο και ζητήστε το Self Tan Body Shape, το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με σύμπλεγμα φυτικών συστατικών που ενεργοποιούν τη μελανίνη, ώστε να αποφύγετε τα εγκαύματα τις πρώτες μέρες που θα εκτεθείτε στον ήλιο. Όχι μόνο θα σας χαρίσει το φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα που αναζητάτε αλλά θα συσφίγξει και την επιδερμίδα σας. Εννοείται βέβαια πως για 2 με 3 μέρες πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αυτομαυρίσματος, θα πρέπει να κάνετε  συνεχόμενα απολέπιση με το  γαλάκτωμα  σώματος Volpaderm AHA Milk, αν δεν θέλετε να αφήσει το χρώμα «μπαλώματα» εδώ κι εκεί.  Μόνο μετά, μην ξεχαστείτε και βγείτε στον ήλιο χωρίς προστασία! Για λίγες μέρες μετά την απολέπιση, θα πρέπει οπωσδήποτε να καλύπτετε με αντηλιακό τα σημεία που εκτίθενται στον ήλιο.

 

  1. Αντηλιακό με το παραπάνω

Δεν εννοούμε παραπάνω σε ποσότητα αλλά σε οφέλη. Μπορεί έως τώρα να είχατε ως μοναδική επιλογή για τα καλοκαίρια σας κάτω απ’ τον ήλιο το συμβατικό αντηλιακό που απλώς σας προστάτευε απ’ τις ακτίνες του, τώρα όμως έχετε και άλλη εναλλακτική που σας καλύπτει από κάθε πλευρά.  Έχετε τη νέα πρωτοποριακή 3 σε 1 σύνθεση Active Sun Screen που προσφέρει και ηλιοπροστασία και ενυδάτωση και αντιγήρανση. Κι έτσι, πολύ απλά προσφέρετε στην επιδερμίδα σας την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φροντίδα που της χαρίσατε ποτέ.

Βάλτε τώρα στο καλοκαιρινό σας ημερολόγιο τη σφαιρική φροντίδα στα 5 αυτά κεφάλαια και είναι σίγουρο πως θα αποζημιωθείτε με ένα ανακουφιστικό «ουφ, τα τακτοποίησα όλα!». Σφαιρικά και ονειρικά!